София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 202
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
 Flutter

Как сте, момичета?

Вчера, следобяд, се разходихме при второ у-ще, но никой не видях...  Sad

# 196
Дами, препоръчайте добри фризьор и козметик в района.

# 197
  • София
Дами, препоръчайте добри фризьор и козметик в района.

Препоръчвам добър фризьор - Галя, до сладкарница Кармелита, където преди се плащаше водата, на гърба на банка ДСК; козметик - Поли, салон "Огледалото", срещу спирка "Праскова", т.е. зад грозния оранжево-син блок на Гоце Делчев Peace За повече инфо - ела в кю-то Laughing Hug

# 198
  • София
Къде точно зад 2-ро, да не е една площадка нова малка, с няколко люлки, в средата има пейка кръгла, около цветя, има пицария също там, до двора на у-щето?
Да, точно там е. Много е приятно.
Ние се завърнахме отдавна, но малчо направи алергична реакция от един шампоан и сега се пазим. Целувки на всички и когато оздравеем ще се срещнем  Hug

# 199
Еййй браво на вас,раздвижи се форума,аз препоръчвам фризьора в Кало на Пирински проход.В кооперацията срещу Glory-то.

# 200
Ми хайде ходещите на новата площадка до 2-ро у-ще да се организираме един предиобед поне там да се видим, ние даже може и да сме се виждали , но като не се познаваме...

# 201
  • София
Сиска, няма проблем. Аз ще се включа другата седмица. Малчо направи алергична реакция и малко го пазя от вирусчета, че ще му дойде в повече. Но до тогава ще е преминало вече и ще може да се включим. Ще си разменим и телефоните, за да се разпознаем по- лесно  Peace.

# 202
Аз днес ще ходя към второ, но следобяд. Иначе за другата седмица, след вторник - пак ще намина.  Sunglasses Hug Simple Smile

# 203
малко тъп въпрос, ама къде се намира това 2-ро училище

# 204
малко тъп въпрос, ама къде се намира това 2-ро училище

Зад Фантастико на бул. "Бъкстон".

# 205
Поздрав най-сърдечен мили съкварталчета!!!!

Отдавна не сме писали, но не сме ви забравили! Ще взема и аз някой ден да се вдигна до 2 СОУ поне с Лови и Косето да се видим! Много ни залипсвахте!

Имам едно важно питане до всички мами от района!
Искам да сменя педиатъра на сина ми. В момента сме при д-р Вангелова в 20 ДКЦ и съм безкрайно недоволна от нея и като специалист и като човек и се махам от там възможни най-бързо, ама ме е страх да не попадна пак на подобно отношение, така че моля помагайте!

Кои лекува децата ви и сте доволни?  Интересувам се както от 20 ДКЦ, така и от медицинските центрова в района. Бели брези и Стрелбище също ме интересуват само да не са много далече за ходене пеша, защото съм без транспорт и искам да ми е и близо!

Казаха ми за Шекерова от 20 ДКЦ - но тя не е ли малко възрастна вече? (знам че е била лекар на една мама от квартала, а сега лекува и детенцето й), също и за Томов пак от 20 ДКЦ. Знаете ли нещо за тях? Много ми е важно да си намеря кадърен доктор и съм много притеснена. Искам педиатърът ни да е отговорен човек, да предлага адекватно лечение, да мога да разчитам и през нощта да го потърся за помощ, да има вариант и за домашни посещения (все пак детенцето е на 1,5 г.).

Много дълго стана, но се надявам да ми помогнете!!!

Благодаря предварително и приятен ден!!

# 206
Весинка  Hug
Ние сме при Шекерова.Много съм доволна.Телефона й е винаги включен,и в къщи е идвала.
Мони как е?

# 207
Благодаря ти Цвети!!!!

Аз съм ви изпопремислила вас. През цялото време ви стискахме палци на теб и на малката Ния, но не писах в другата тема Sad . Видях че сте по-добре и много се радвам!!!!! Hug Hug Hug.Пиши ако излизате на разходки да дойдем да ви видим и да я нацелувам сладураната! И ако имаш нужда от нещо - казвай!

Иначе ние да чукам на дърво сме добре!!!!

Пък можем и да станем комшийки и по доктор! Ще се разходя тези дни лично да се видя с Шекерова и ще решавам!!

Хубав ден!

# 208
  • София
Весинка, ние сме във Военна Болница. Аз съм много доволна от лекарката ни, но тя не отговаря на твоите условия за посещение в дома и извън работно време. Когато ни се наложи нещо извънредно отиваме в Педиатрията, но да чукна на дърво се е налагало само веднъж. Иначе е много добър лекар и съм много доволна. До момента не е изписвала АБ на Косето. Успява да види навреме проблема и го парира отрано. Ще се радвам да се видим  Hug. И днес ще сме там.

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 23:12 от Lovi

# 209
Момичета кажете нещо за това пусто 93 ОДЗ "чуден свят".Моляяяяяяяя

Общи условия

Активация на акаунт