София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 205
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Здраве да е пък време да се видим все ще намерим. Wink
Той сезонът си е малко особен, та е разбираемо, че трудничко се организираме, а и празниците скоро започват....
И при мен днес малко се пообъркаха нещета. Майка ми дойде точно, като излизах, така че, inchetoto, добре че не си успяла. Притесних се да не съм ти вързала тенекия, понеже стигнах до клуба чак към 11:30 и то беше само едно транзитно преминаване с цел извиняване на отсъствието. Blush
Lovi продължавайте да борите хремата и стискаме палци другата седмица да сте на линия.
От нас приятна вечер на всички.

# 91
Хелоууу  Crazy
Как сте? Украсихте ли се КОЛЕДНО  Grinning

Искате ли в сряда (05.12) да "пробваме" Съни Ленд - кв.” Павлово ”, ул. „Голям Братан” 14?!

http://www.sunnyland-bg.com/contact_us.htm

Аз съм за ОСТРОВА! Ако искате следващата ни сбирка да е там!
Котето ни кани няколко пъти - ХАЙДЕ ПРЕДКОЛЕДНО в "Островът на съкровищата"!?

# 92
Привет, момичета!
Исках само да ви дам информация за една кухня, който го интересува.В детския магазин Папагал на улица Солун ще се дава храна от частна детска кухня. Цената за седмица е 12 лв., не трябват бурканчета, дава се в съдове за еднократна употреба, записването е до всеки четвъртък на предходната седмица. храната се взима м/у 11 и 12ч. , има супа, основно и десерт. Това е от мен!
Поздрави и успешен ден! Hug

# 93
  • София
Здравейте мацки  bouquetНие сме от месец и половина в Борово,живееме до 36 училище на Дойран Rolling EyesВъпроса ми е за детските кухни в Борово,доволни ли сте от някоя?Няма значение частна или държавна,макар че предпочитам такава където имат доставка .nely76  дай номер ако знаеш,Солун е близо до нас,ама не го знам къде е този Папагал newsm78Vidri4ka къде живееш точно?На срещите на декемврийките все не мога да се организирам да дойда,ама някоя квартална можем да спретнем Blush

# 94
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

и аз живея в Борово, на ул. Света Екатерина, пряка на Бул. Пушкин. Сигурно съм засичала някои от вас с количките, ама  Embarassed Обикновено се разхождам по ген. Суворов, зяпам магазинчетата и по Вихрен и Голям Братан се връщам към нас. Ако някои ни засече да свирка. Синя количка Чико и малък мъж.  Laughing

За лекарите и аз съм чувала само добри неща за д-р Ковачев. / разбрах че приема само платено/ Нашата лична лекарка е д-р Сашка Йорданова, координатите й получих от майка от този форум /тук е мястото да благодаря/. Аз съм доволна. Дойде на първа консултация още в деня на изписването ни и така се случва, че през седмица сме при нея, никога не е отказала да ни приеме, често и звъним дори в почивни и празнични дни /бебето ми е с някои хронични здравословни проблеми  Sad/

# 95
Какво става за утре?

# 96
  • София
Здравейте!
Много се радвам, че има нови попълнения  Hug.
За утре, Косето е по- добре, но предпочитам да изчакам следващата среща за по- сигурно. Чиста изстинка си е, но все пак.
Весело да си изкарате и после може и до Островът да прескочим, но трябва да се резервира по- рано. Там има вече резервации за януари месец, а преди две седмици имаше свободни часове само за 22. 12. Там трябва предварително да се обадим, за да не се разхождаме напразно.
Danielad, аз съм доволна от държавната кухня. Взимам я от кв. Павлово
Лека и спокойна нощ на всички  smile3524 !

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 10:46 от Lovi

# 97
Danielad Здравей!
Магазин Папагал се намира на Солун откъм бул. Гоце Делчев, като минеш пресечката с ENA маркет е на 50-тина метра от лявата страна.
Поздрави и успешен ден на всички мами!  Hug

# 98
Здравейте Hug
Ние днес пак няма да дойдем но имаме сополи и кихаме с две думи чиста-настинка.
Надявам се на следваща среща да се там.
Поздрави на всички и успешен ден  bouquet

# 99
  • София
nely76 мерси за инфото  bouquetаз още снощи го намерих папагала,обаче още тепърва записват дечица и няма необходимата бройка от 5 деца Rolling EyesЩе чакам още малко ,ако не ще търся друг вариант Confused

# 100
Danielad, забравих да ти кажа във връзка с това че търсиш кухня с доставка, аз ползвах услугите на кухня Ози, но ние така и не успяхме да свикнем с храната и се отказахме. Можеш да поръчваш по телефона или през нета, беше 4 лева на ден. Не знам има ли други... Ако знаете кажете ми моля,защото аз не издържам вече да готвя, като се има предвид че и ходя на работа, ми идва много нанагорно. Всъщност ние сме все още на купешки бурканчета,но за вечеря готвя супа през два дни  Close

# 101
  • София
nely76, а държавната? Колко е голямо бебчето? На мен Ози ми носеха менюто за 5 лв  Crazy. Пресичали Околовръстното  ooooh!. Иначе готвеха много вкусно и разнообразно. Взимала съм и от Junior, но изобщо не съм доволна. Даже се карах с тях и ми върнаха парите. Веднъж ми дадоха сериозно загоряло ядене. Хайде, разминаха се само с мъмрене. После ми дадоха ядене с чушки от туршия ( и то в сезона на пресните), и това преглътнах, но чашата преля с едно супер горчиво ядене. Аз трябвало да им кажа защо горчи, ами ако съм го готвила ще кажа. Тогава имахме доста сериозен разговор и ми върнаха парите. Сега ходя към Държавната и определено ми се струва, че контрола е доста по- голям и разнообразието също. А очаквах, че щом е частна кухня ще е по- качествено. Да, но не! Това е моят опит с кухните.
elku - elena, аз така знаеш ли колко сини колички видях веднъж? Насрочихме среща и описанието беше точно такова " синя количка". Ей, не знаех че има толкова сини колички. Заповядай на срещичките  Hug.

# 102
  • София
nely76 аз намерих една частна която има доставка ,кухнята майка е на Найчо Цанов,утре ще дойде жената да и дам парите за следващата седмица и ще ти пиша като взема ядене дали е хубаво ,при майка ми където живеехме майките бяха доволни от тази кухня

# 103
  • София
Здравейте и от мен! Приемате ли нови другарчета? И ние сме в Павлово.

За съжаление не познавам мами на малки дечица и се разхождам самичка с бебето. Срещам непрекъснато колички, но се притеснявам да заговарям майките и така  Embarassed... Вероятно сме се засичали с някои от вас, и аз се разхождам главно покрай канала.

Днес е изгряло прекрасно слънчице и със сигурност ще излизаме. Ако срещнете сиво-жълта триколка "гардения" - това сме ние с Деничка. Ще се радвам да се запознаем  Flutter.

Ако все още е актуален въпроса за педиатър - ние цялото семейство сме при д-р Томов от 20-та поликлиника. При спешни нужди (напр. през почивни дни, празници и т.н.) сме водили баткото и при д-р Ковачев. Мисля, че и двамата са ок  Peace.

Пожелавам усмихнат ден на всички!
 Heart Eyes

# 104
леле колко нови мацки има  bouquet
mamamaya да си виждала Криси, Рали и Ани никакви ги няма и не пишат вече

Общи условия

Активация на акаунт