София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 218
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Побут на темичката.
Пък да се разпиша и аз. Ще ставам мама в края на май (ако мъника не реши друго) и ще се радвам да се виждаме на разходка в Южния парк.

# 166
  • София
Честит празник, мили момичета, бъдете здрави, щастливи и много обичани!

# 167
Я виж ти каква тема имало тук Simple Smile

Да се разпиша и аз. Живея в Бъкстон т.е. съседка Simple Smile

Ще ми е приятно да се присъединя към групата.

# 168
  • софия
Ехооооо,къде сте всички?????Айде на среща,времето се постопли вече Hug

# 169
Без понеделник и сряда и ние сме на линия за среща.

# 170
  • sofia
здравейте майчета
аз също съм от бъкстон приятно ми е
моето момченце е на 4 години и ходи на детска градина
доколкото разбрах вие всички сте мънички , но мисля це ще можем да си пишем и споделяме
много пролетни усмивки на всички

# 171
здравейте майчета
аз също съм от бъкстон приятно ми е
моето момченце е на 4 години и ходи на детска градина
доколкото разбрах вие всички сте мънички , но мисля це ще можем да си пишем и споделяме
много пролетни усмивки на всички

И Калоянката е почти на 4 години.
Наборчета са си така да се каже.
Пред нашия блок има нова детска площадка, много добре изглежда, може да се видим там. Ние с Калоянката със сигурност ще прекарваме по много време там.
Блокът ми е 189, на ул. княгиня Клементина, зад пазара на Красно село

# 172
Хайде и аз в отбора! Живеем в Павлово, до 5-то училище, често ходим около 2-ро, Зад блоковете има хубави площадки.Ще се радвам ако има някой да живее около нас. За срещи сме готови, дъщеря ми е на почти 3г.

# 173
Хайде и аз в отбора! Живеем в Павлово, до 5-то училище, често ходим около 2-ро, Зад блоковете има хубави площадки.Ще се радвам ако има някой да живее около нас. За срещи сме готови, дъщеря ми е на почти 3г.
Вече сте тук! Супер!

Дами, време е за среща!

# 174
И аз съм на линия за срещичка,а с Доня Коприва сме и съседки даже.Simple Smile-почти де,аз съм на Пирински проход-срещу Корпуса на мира.
Хайде по-сериозно да се организираме!Не съм идвала до сега,но много ще ми е приятно да се запозная с вас.

# 175
Предложете хубава градинка. Аз не познавам много района. Играем на площадката пред занималня смарт на едно игрище и на новата площадка, за която научих от Доня Коприва.

# 176
И аз съм на линия за срещичка,а с Доня Коприва сме и съседки даже.Simple Smile-почти де,аз съм на Пирински проход-срещу Корпуса на мира.
Хайде по-сериозно да се организираме!Не съм идвала до сега,но много ще ми е приятно да се запозная с вас.
в новото блокче ли?
Да не се окаже, че се познаваме ?
Момичета, аз съм ЗА.
В събота и неделя почивам, единият ден няма да съм свободна, но другият ще съм. Засега не знам кога точно ще съм и кога няма да съм...
Обаче ще пиша и мога да се смъкна до нашата нова площадка. И ако видите една майка, която постоянно вика "Калояне, не се спускай с надолу главата, Калояне внимавай с люлката, Калояне, така ще се пребиеш, Калоянееееееееееееееее...." да знаете, че съм АЗ.

# 177
  • София
Значи сме съвсем наблизо.Аз съм малко по-надолу от 5-то.Дъщеря ми е на 2.9 и когато е здрава е на ясла.

# 178
  • София
А ако времето в събота/неделя не е хубаво, може да се съберем в Рагаци - пицария с детски кът в 195 блок Peace Квартала няма ни една детска площадка, освен тази новата пред Лили, която вече е доста осеяна с фасове Close

# 179
да бе, те се събират някакви тинейджъри и вероятно те правят мазало...
ама и майки има, който пушат и мятат по земята. И дребните цапат, аз миналата седмица ги скастрих и си събраха всичко ама не съм всеки ден там.... #Cussing out

иначе площадката е хубава

Общи условия

Активация на акаунт