София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 185
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
Ето малко пове4е инфо
Става въпрос не за преотреждане на имота от публична в частна собственост,а в промяната му в градския архитектурен план,срещу което са се вдигнали два блока баби.Не тези,които замеряха ББ,други.
Става въпрос за съществуващото в момента 93 ОДЗ.Оказва се ,че по арх план е отредено за зелена площ и паркинги и не е отразено като детско заведение.Земята си е публична общ.собственост,което е супер,че не се касае за частни интереси.Да обаче сега два блока баби си искат земята на която е изградена ОДЗто да си е градинка или паркинг не ОДЗ.
На територията на 93 ОДЗ има 3 или 4ри сгради от не знам коооолко си години гредоред.Има проект  да се направи нова сграда на ОДЗто.Е да,ама бабите спират проекта,за да може да си ходят в градинка,а не разни деца "ДА им дишат въздуха"Подчертавам-това е цитат.Искат сградите да се съборят и да се направи зелена площ или паркинг.

ДНЕС има митинг в полза преотреждане на имота в арх план на града като детска градина,за да не могат да ни изхвърлят от там група баби.МИТИНГА е днес(16.10)от 15 и 30 пред община КРАСНО СЕЛО.Всичко от,което имаме нужда е масовост и подписка срещу тяхната!МОЛЯ,елате!!!Дайте рамо в нашата борба.

Казват,че трудно се постига преотреждане в арх план и може да се получи парадокса група баби да "съборят" детска градина  в битка срещу 4-5 квартала родители.Защото квартала е един от най-проблемните по отношение детски заведения.

Помагайте момичета.Става въпрос не само за една детска градина в нашия район,а за ОДЗ на територията на проблемна с детски заведения СОФИЯ.

P.S. Медиите няколко дни много масово отразяват проблема-и днес ще са там!

# 286
  • София
Лелеее,
чета и не мога да повярвам!  Shocked Shocked Shocked
Не съм в София в момента и нямам възможност да отида,но искрено се надявам групата баби да не надделеят над нуждите за детска градина!  Tired

# 287
Лелеееееее,съжалявам,че два дни нямах компютър и едва днес прочетох за митинга,иначе щях да дойда.
Ако ще има друго подобно мероприятие,там съм!!! Peace

Но от опит знам,че това с преотреждането ще е доста трудна работа.Закона е доста категоричен по този въпрос,но от друга страна,защо тази сграда не е отразена в градоустройственият план?! newsm78 А в кадастъра дали е отразена,като сграда???

# 288
  • София
Здравейте и от мен, аз съм бъдеща мама от Павлово, стискайте палци всичко да е наред и да се видим с нашето сладурче около 08.02.2009 година, дано след като успея да вляза в ритъм да имам малко повечко време и да мога да ви пиша тук, а и да се виждаме, ако ни е приятно, надявам се да приемете още една неопитна мама сред вас:) Живея на Пушкин, точно под колелото между другото, има ли и други мами наблизо? Лек ден ви желая и до скоро писане:)

# 289
  • София
 iva_angel, стискам палци всичко да е ОК и да се включиш в групата.

Има ли желаещи за срещичка? Времето е ОК, за сега.

# 290
Ух тези мъгли, нито бебчо да го разходя, нито на балкона да постои Crossing Arms

# 291
# 292
Аз да попитам момичета вие към кой Интернет доставчик сте и доволни ли сте?
Питам за Бъкстон?

Предварително ви благодаря за отговорите!

# 293
Аз съм на Спекрум нет и съм много доволна.Никога не е спирал.

# 294
 Ние сме с AM NET и да ти кажа доволна съм. Преди бяхме към Центрум груп, но им прекъснаха кабелите заради поредния строеж. Става въпрос за Манастирски ливади, зад Zara-та, но предполагам, че и двата доставчика покриват целия район.

# 295
  • София
Ние сме към "Корес нет". Съотношение скорост- цена са ОК.

# 296
  • Beyond the Frontiers
Ние сме към "Корес нет". Съотношение скорост- цена са ОК.
Peace И ние така, пуснахме и телевизията към тях по един кабел.

Здравейте и от мен, аз съм бъдеща мама от Павлово, стискайте палци всичко да е наред и да се видим с нашето сладурче около 08.02.2009 година, дано след като успея да вляза в ритъм да имам малко повечко време и да мога да ви пиша тук, а и да се виждаме, ако ни е приятно, надявам се да приемете още една неопитна мама сред вас:) Живея на Пушкин, точно под колелото между другото, има ли и други мами наблизо? Лек ден ви желая и до скоро писане:)
Стискам палци. Аз съм на Света Екатерина преди колелото. Ако мога да помагам свиркай.

# 297
  • Сф
Момичета и мами, здравейте, искам да ви попитам, някоя от вас знае ли къде в нашите квартали мога да ходя на каланетика? Laughing

# 298
Аз съм на Отик ком и съм доволна.

Момичета и мами, здравейте, искам да ви попитам, някоя от вас знае ли къде в нашите квартали мога да ходя на каланетика? Laughing

свали си от интернет.. в замунда има една ама е много добра Wink иначе незнам тука къде има newsm78

# 299
Здравейте, мами! Има ли сред вас такива, чиито деца не ходят на градина поне сега -зимния период? Моята дъщеря е записана на Славия, но не ми се иска да я пускам сега януари-февруари , заради гриповете и смятам чак за март да го отложа, иначе походи октомври и после се разболя и така си мина времето. Но понеже скучаем, дали има и сред вас такива, които обикалят площадките или детските кътове, за да се видим?

Общи условия

Активация на акаунт