Хелоуински листопад с цвят на "пуфф" в ДЕ - тема 49

• 11 318
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Каква е тая реклама цел?

# 151
отдържат о6те 75 еур всеки месец _ zа рекламна цел.

Сигурна ли си за рекламната цел?
Да не би служителката да е споменала "Вербунгскостен" (те нямат общо с рекламата Wink)
По друг начин не мога да си го обясня, остава сега да започнат да удържат от парите на майките за да си правят реклама Joy

# 152
Да, zа реклама на новия zакон.
Не се подраzбира.
Sorry ако съм се иzраzила неправилно.

Така ми каzа "лйубеzната" служителка.

# 153
Майра,това е ручауто.Аz боби карите пове,е ги харесвам.Полzват се от година до 4 дори.И сега понякой път Мартин кара на Томас,но не сяда,ами е на едно коляно на него.Лауфрад е от към 2 год.,но не всяко дете кара.Мартин не иска6е,неговият седи нов,сега вzехме по_малък zа Томи на БИГ,но и той хич не се качва на него,но zа сметка на това е много доволен на боби кара.Ако кара навън ручаутото те съветвам да вzеме6 на БИГ 6он6уе,zаЩото иначе обувките се съсипват zа 0 време.  Peace
За лауфрад Ще ти трябва и каска,ако оЩе няма6.

# 154
Да, zа реклама на новия zакон.
Не се подраzбира.
Sorry ако съм се иzраzила неправилно.

Ти сега още повече ме обърка Wink Peace
Как така за реклама на новия закон, къде го рекламират newsm78

# 155
  • Германия
Това с рекламата и паушала е вярно. Затова и вместо 67 остават дори 60% в някои случаи Confused ще взема да питам моята позната колко получава в крайна сметка..

И аз съм фен на бобикар, това ни е спасението и на мен и на Мартин Party

# 156
Пепе, кажи плака или се радва на Ф1?  Wink

# 157
  • Германия
Е как, радвах се бре!И псувах..надявам се Луис да не му се прекършат крилата и да стане шампион нагодина.

# 158
Хвърляте ме и мен в Шах. Биба Ще иzлеzе права, Вербунгскостен Ще са, ина4е и аz не мога да си го обясня  newsm78

4ика, обясни ми моля те какво е бонбуе????  newsm78  newsm78  newsm78

# 159
обясни ми моля те какво е бонбуе????  newsm78  newsm78  newsm78
Joy Joy
Schonschuhe
(поне така си мисля, по смисъла на логиката Laughing)

# 160
Биба е права, за боби кар точно такива се обуват - имат накрайници за муцунките на обувките и се обличат отгоре, за да не се изтриват при плъзгането.

# 161
Това с рекламата и паушала е вярно.

Пепе, Вербунгскостепаушале е едно, реклама на новия закон- съвсем друго Wink
затова се шашкаме тук Simple Smile

# 162
Е как, радвах се бре!И псувах..надявам се Луис да не му се прекършат крилата и да стане шампион нагодина.

Ама последно радвала си се или не? Щото неделя беше черен ден за нас. Голямо разочарование! Аз даже ревнах от яд....

П.С. Ние сме върли противници на Ферари, чумата да ги тръшне дано  Laughing

# 163
 ooooh!  ШонШуе, да бе. 4ика, намери си Ш, ако трябва вzеми от Веси на zаем  Naughty  Laughing

Ето как тръгват слуховете и неправилните новини "В Германия отдържат от май4инството zа да рекламират zаконите"  Joy

# 164
  • Германия
Шоншуе са добри за обувките, но лоши за спирането. Затова и след като Мартин беше на косъм да се забие в кола на улицата, заради това че шоншуе нямат грип ги архивирах.
Малеее това на БГ не мяза вече, сега ще ме метнат в бисерната тема Laughing

Мисти, ти пък що ревеш, да не си изгубила пари от залагане бре?

Сега ще ме накарате да ровя и аз за вербе-казуса, въпреки че мен изобщо не ме засяга. За мен лично това елтернгелд е ебавка отвсякъде и за работещите и неработещите и най-вече за децата. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт