Къде в Бургас - 5

• 26 910
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
# 196

bouquet
Някакви отзиви от кетъринга на Чарлито?

# 197
  • Бургас
Момичета да знаете къде в Бургас продават акумулиращи печки?И още откъде мога да наема малък камион или микробус за пренасяне на покъщина?  newsm78
Благодаря!   bouquet

# 198
Ами аз преди време за един коктейл наех точно тях, тъй като офертата беше с доста по-ниски цени /в сравнение с България/... Аз не успях да опитам повечето неща, но като организатор разпитах гостите, казаха че всичко е било ок newsm78
Аз в тяхното заведение не съм ходила, но съм обядвала в бързото им хранене, което е с/у стария Океан. Може предварително да пробваш кухнята им. Честно не знам какво да ти кажа

# 199
И още откъде мога да наема малък камион или микробус за пренасяне на покъщина?  newsm78

ами може да провериш във в-к Ало Бургас - има обяви за подобни услуги, или отиваш направо на плацата на товарните таксита, намира се срещу стадион Черноморец /на паркинга на бившата дискотека Сатан/ и се пазариш на място с шофьорите - те по цял ден киснат там  Wink

# 200
Благодаря,tadela.Съжалявам,че го правя чак сега Embarassed

# 201
  • Бургас
Amelia ,благодаря   bouquet

# 202
# 203
  • Бургас

Къде? Аз ходих при един до нас,той ме прати до Новата поща,но там беше затворено  Sad

Обущаря на ул."Ас.Златаров" не си спомням номер, зад турското консулство.

# 204
  • Бургас

Къде? Аз ходих при един до нас,той ме прати до Новата поща,но там беше затворено  Sad

Обущаря на ул."Ас.Златаров" не си спомням номер, зад турското консулство.

Мерси !

# 205
  • Бургас
...........някоя може да ме упъти къде да отида на въпросния медицински педикюр. Peace

Медицински педикюр, имаше една мацка, но нямам си на идея къде работи в момента.
Мисля, че Павлина ще ти помогне. В момента работи в студио "ЕVA", ул.Дунав 11 (уличката м/у механото и тоха).
    bouquet Благодаря!

# 206
  • Бургас
Търся мини бар в формата на земното кълбо, изработено от дърво, сещате ли се, че не можах да намеря снимка.
По скоро търся скрад за сувенири, защото точно този бар по магазините струва м/у 300-400лв.

# 207
Миленика, на  ул. Калоян има един склад за сувенири. Там съм виждала такъв мини-бар.

# 208
  • Бургас
Миленика, на  ул. Калоян има един склад за сувенири. Там съм виждала такъв мини-бар.

Сигурна ли си, защото брат ми вчера е ходил там, но е нямало.
Може днес да питам, дали не може да поръчаме.

# 209
Ами виждала съм, но скоро не съм посещавала склада и не знам дали все още имат.Между другото, на Калоян складовете за сувенири са два, но мисля, че в единя работят само на едро.

Общи условия

Активация на акаунт