Къде в Бургас - 5

• 26 989
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
  • постоянно
Запис Peace
Вили

# 46
Галя, така или иначе ще си в тоя район, може да провериш и в Ирис, до Малибу
Мисля че и там имаше каталози

# 47
  • Бургас
Той татко е такъв шемет ..........

Баща ти, няма да е сам. Шефа ми си беше дал gsm-а на ремонт, и на другия ден не можа да се сети, къде го е дал. Laughing

Препоръчайте ми сервиз за стационарен телефон - Панасоник.

# 48
Той татко е такъв шемет ..........

Баща ти, няма да е сам. Шефа ми си беше дал gsm-а на ремонт, и на другия ден не можа да се сети, къде го е дал. Laughing

Crazy  "Къде ми е портмонето ? Хм..ей сега беше тук нали ми искаше пари,беше на портмантото,взех го,извадих ти пари и ти дадох.Сега къде е?!??? "
ейй.....рових дори в хладилника като го знам колко е разсеян,в печката,в банята,в тоалетната,в шкафовете,няма го !
Накрая се оказа,че било в колата,а иначе "...ей сега беше тук,пари ти извадих.."  ooooh!

# 49
Кажете някое мн. добро шивашко ателие в Бургас.Където да шият с качествени материали и по твой модел

# 50
  • По света и У нас
Галхен - стенен часовник, малко по модернистичен съм купувала от сувенирния магазин на Кирил и Методий и Александровска, както и в Подаръци от Рая .... но иначе и Ками добре те е насочила  Peace

# 51
  • Бургас
Мерси   bouquet,значи ще ги наобиколя ,само да се отвори възможност .

# 52
  Някой знае ли дали в Йори са получили ботички на Рихтер за да не се разкарвам напразно?Или да са открили някакъв нов магазин с по-квалитетни марки детски обувки?

# 53
  • Бургас
Ако ти се чака до понеделник мога да проверя/надявам се вс.да е наред и Сашето да е на ясла  Praynig,ако не с него ще отида /

Кой номер те интересува ?

# 54

Този модел, 25 номер.Или нещо подобно.Мерси!

# 55
Момичета , предсои ми раждане и искам да попитам къде в Бургас има борса на произвадители на бебешки дрешки и някой знае ли склад например на сносни цени от където да отида и да си купя всичко необходимо.Благодаря ви предварително

# 56
  • Бургас
По-ниски цени има в Егоист,едни складове до Елкабел,мисля,че са на Черноморка,има и в центъра магазин на Черноморка до Малибу,склада на Новата поща за другите неща - шишета,памперси и т.н,в момента други не се сещам newsm78

# 57
Галхен, стенен часовник съм купувала от сувенирен магазин Котките и имаше един оранжев, който много ми хареса, но за съжаление стените ми са в оранжево и нямаше да пасва.
А ти намери ли гумени ботушки?

# 58
за другите неща - шишета,памперси и т.н,в момента други не се сещам newsm78

Магазини "Тема"
Този в центъра е на ул. "Македония"-малко встрани от закусвалнята на "Александровска".
Имат и в комплексите.

Доколкото знам в склада на Новата поща е скъпо. Rolling Eyes

# 59
  • Бургас
Галхен, стенен часовник съм купувала от сувенирен магазин Котките и имаше един оранжев, който много ми хареса, но за съжаление стените ми са в оранжево и нямаше да пасва.
А ти намери ли гумени ботушки?

Да, взех от Марикита с тигърчето,макар,че исках друг модел,но само тези имаше.На живо ми харесаха.

А Котките по Сливница ли беше ,района около Триа ?

Общи условия

Активация на акаунт