Къде в Бургас - 5

• 26 956
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
А аз търся чанта от естесвена кожа в кафяво, съвсем изчистена и по-големичка. Има ли в Бургас магазин за изделия от естествена кожа?

# 241
А аз търся чанта от естесвена кожа в кафяво, съвсем изчистена и по-големичка. Има ли в Бургас магазин за изделия от естествена кожа?

Аз си купих от Муун, на Богориди на ъгъла с Лермонтов Peace

# 242
  • Бургас
Питам от името на една приятелка:

Някой правил ли си е липосукция в Бургас при д-р Маджаров - отзиви, цени и координати?

# 243

Някой правил ли си е липосукция в Бургас при д-р Маджаров - отзиви, цени и координати?
   Да .Една колежка си прави липусукция при него на приятелски начала.Свали и по 1500гр .от бедро.Още на 2-я месец си върна килограмите.А на местата на убожданията останаха релефни дупки.Виждат се с просто око.Тa сега и по бански не може да се съблече!

# 244
  • Бургас

Да .Една колежка си прави липусукция при него на приятелски начала.Свали и по 1500гр .от бедро.Още на 2-я месец си върна килограмите.А на местата на убожданията останаха релефни дупки.Виждат се с просто око.Тa сега и по бански не може да се съблече!

Ужас!

# 245
  • Бургас
Някой знае ли откъде да купя ролери за 2-3 годишно детенце, отзад с два реда колелца? Мисля че са на Фишер Прайс...
не са на Фишър Прайс, но ..... купих за дъщеря ми пластмасови сладурски кънки от едно магазинче парфюмерия + детски играчки, намира се на уличката на тоалетните на "Кирил и Методи, но в отсрещния край. Бяха май 15-тина лв. Регулират се за номер от 6 до 10 - вероятно европейска или английска номерация. до 30 кг, за деца над 3 год. Надежда се пързаля с тях из коридора, но само ако я държа. Не е във възторг от тях честно казано

# 246
Тук темата, направо замря Cry

От къде да си купя ножове на фирмата Fiskars?
Имат ли фирмен магазин в Бургас или дистрибутор?

Фискарс продават в едно малко магазинче в началото на уличката на м-н "Штъркел". Тоест почти срещу "Штъркел" се намира.

# 247
  • Бургас

Фискарс продават в едно малко магазинче в началото на уличката на м-н "Штъркел". Тоест почти срещу "Штъркел" се намира.

Да не говориш за магазинчето на Солинген newsm78

# 248
Къде да си занеса купен тел от Глобул за да го разкодират и да ползвам мтелска карта в него  Tired

# 249
Благодаря на всички отговорили ми за училище "Европа".

# 250
       Моля, няма защо! Дано да сме ти били от полза!

# 251

Да не говориш за магазинчето на Солинген newsm78
Ако не ме лъже паметта, съм виждала там и ножове на Фискарс newsm78

# 252
Момичета,полудяла съм по един парфюм-Булгари Аметист/лилавия/Някой знае ли магазин в Бургас,където да му има тестера?
Благодаря предварително!  bouquet

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 20:20 от MALVINA

# 253
  • Paris
В магазините на Еврос няма ли?

# 254
Момичета,полудяла съм по един парфюм-Булгари Аметист/лилавия/Някой знае ли магазин в Бургас,където да му има тестера?
Благодаря предварително!  bouquet

Провери в парфюмерията на х-л Плаза
Там със сигурност продават тестери на Булгари  Peace

Общи условия

Активация на акаунт