Свалих 20кг с оцет

• 120 339
  • 599
  •   1
Отговори
# 180
Така като гледам,май и аз ще влизам  в отбора.Само утре да намеря оцет на същата фирма.Нали ме приемате?
Между другото някой има ли резултати вече?

# 181
  • в резерват
Така като гледам,май и аз ще влизам  в отбора.Само утре да намеря оцет на същата фирма.Нали ме приемате?
Между другото някой има ли резултати вече?
Ами,  май че сме само в първоначалната  еуфория на натрупване на "записи", и в очакване да се случи чудото. Мисля, че едва след 2 седмици ще можем да кажем нещо със сигурност.

# 182
Предлагам-КИСЕЛЯЧКИ...........и  дозата е  2 оцет+ 1 мед+ вода  Sick
Момичета, понеже jorjagi е авторката на темата и наш водач ръководител, предлагам да уважим нейното предложение и да се кръстим КИСЕЛЯЧКИ  Hug  bouquet Peace
Вие какво ще кажете?

# 183
  • нейде там, където ....
Бъдете упорити, резултатите идват!
Според мен, оцетната диета е подходяща за хора с много наднормени килограми. Натрупани, може би, след неизброими йо-йо-та. Уморени от диети, не знаещи кой път да поемат. Или тези, които са на финалната права след неизброими усилия. . . Докато се настроиш на вълна "А сега - накъде?". И почваш всеки ден по нещо дребно да правиш за себе си. Една вода, бе, хора! Колко му е! Пък била тя и оцетно.медна.
ЩОм можеш едно, можеш и второ. Преосмисляш това, което си правил до сега и как ще я караш нататък. И не губиш време. Продължаваш да работиш за едно по-добро аз! Трябва упоритост, мед, оцет и повечко вода!

# 184
  • в резерват
Бъдете упорити, резултатите идват!
Според мен, оцетната диета е подходяща за хора с много наднормени килограми. Натрупани, може би, след неизброими йо-йо-та. Уморени от диети, не знаещи кой път да поемат. Или тези, които са на финалната права след неизброими усилия. . . Докато се настроиш на вълна "А сега - накъде?". И почваш всеки ден по нещо дребно да правиш за себе си. Една вода, бе, хора! Колко му е! Пък била тя и оцетно.медна.
ЩОм можеш едно, можеш и второ. Преосмисляш това, което си правил до сега и как ще я караш нататък. И не губиш време. Продължаваш да работиш за едно по-добро аз! Трябва упоритост, мед, оцет и повечко вода!
Hug Hug Hug Hug Hug

# 185
Днес пак си правих оцета, но да споделя не ми се поду корема! Ще продължавам!

# 186
Момичетаааааааааа, с вас съм   bouquet
Днес сутринта и аз си направих от еликсира, не успях да го изпия до дъно и си мисля утре дали да не намаля водата, например на половин чаша, за да ми е по-лесно.
Между другото бебчето ми е изцяло на кърма, но не мисля че 2 лъжици оцет ще се отразят на вкуса й, като се има предвид колко оцет слагам на зелевата салата  например или на печения пипер. Но за всеки случай ще съм по-наблюдателна и ако забележа нещо, ще отложа отварата за след отбиване.  Peace
Някой дали не иска да събира резултати в табличка  newsm78 да се стимулират новаците Wink

# 187
да взема да си сложа снимки  ,,преди,, и ,,след,, каква стимулация ще стане,,,  Sick

# 188
Да видим  chef

# 189
да взема да си сложа снимки  ,,преди,, и ,,след,, каква стимулация ще стане,,,  Sick

Отчаяно те моля да го направиш.
Започвам от утре.
Имам да свалям точно 20 кг.
Три години почти след раждането не мога да вляза във форма.
Напълнях 30 кг.
Миналото лято бях свалила 20 от тях.
За една година качих пак 10.
Ходя вечно гладна и дебела,пия чайове в несвяст,таблетки какви ли не опитах..
Фитнеса го спрях от отчаяние,но до 2 седмици започвам отново,просто съм болна в момента,на антибиотици и съм толкова отпаднала,че не ми се мърда.

Сложи си снимки,защото аз съм от тези дето имат нужда от визуална стимулация.
Предполагам и други са като мен...

# 190
Добро утро и на вас , момичета! Току-що го изпих, ама нещо ми беше толкова гадно, че няма накъде!
Лек ден!

# 191
  • У дома
Ето малко информация и от мен - току що обсъдих оцетената история с мои приятели, доктори. Оказа се, че киселината от оцета пречи на червата да абсорбират полезни вещества от храната и от там идват и резултатите в отслабването. Страничните ефекти... ами, заредете се с шишета витамини, защото има опасност да направите хиповитаминоза. Говорим най-вече за мастноразтворимите-

Витамин A ( ретинол, аксерофтол)
Витамин D (калцифероли)
Витамин E (токофероли)
Витамин K (филохинон)

http://www.azgotvia.com/content/index.php?option=com_content& … 19&Itemid=564  тук е описано какви симптоми се наблюдават при хиповитаминоза на различните витамини.

Аз още не съм се отказала, особено при литрите оцет, които накупих, но май ще си правя кратки периоди с почивки и с повечко витамини.

# 192
  • София
Много интересна тема. Оцета има много полезни свойства, стига да не се прекалява с него.Ето малко информация за тези,които се интересуват.
Лечебният ябълков оцет
Ябълков оцет срещу грип и настинки
Ябълковият оцет е само за хора със здрав сомах
Ябълков Оцет с Пчелен Мед и Витамин "C" 0,7L
Натурален продукт, получен при оцетно кисела ферментация на ябълкови вина с прибавката на 30 гр./Л пчелен мед и 250 мг./Л витамин С /аскорбинова киселина/. Това го прави отличен продукт както за лечебни цели, така и за подправка и консерванти.

Някой ползвал ли етози ябълков оцет с мед? Добър ли е? Thinking

# 193
Точно тоя пия и съм пила

# 194
Аз предпочитам меда да ми е отделно - имам по-ясна представа какъв е, отколкото ако е вътре  newsm78
Кога се очакват първите резултати, след един месец ли, съчетавате ли пиенето на оцет с нещо допълнително, например отказване на някой от вредните продукти (сладко, хляб) или спорт?

Общи условия

Активация на акаунт