КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 79 000
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Роси, зълва ми плете бебешки вълнени одеалца, но за момента има само едно готово, но ако ви устройват, каза, че може да плете по 1 на седмица. Ако не, сме дали много на Пепи / Надежда за малките/, мога да го попитам дали има излишни. Засега само с това мога да помогна.

# 676
  • sofia
Роси, зълва ми плете бебешки вълнени одеалца, но за момента има само едно готово, но ако ви устройват, каза, че може да плете по 1 на седмица. Ако не, сме дали много на Пепи / Надежда за малките/, мога да го попитам дали има излишни. Засега само с това мога да помогна.

Мише,мисля,4е 2-3 за момента ще свършат работа.4акат се две бебета до юни и имаме едно ,което влиза в приемно семейство.Семейството ще го   видя тия дни пак и ще ти кажа Peace
Работата е в това,4е все пове4е хора закъсват жестоко и гледаме поне с елементарни неща да ги улесним(пове4е не можем).Отделно са сигналите и молбите от други НПОта ,които търсят подкрепа от нас за слу4аи по който работят....
Та,положението хи4 не е розово #Cussing out

# 677
  • around the world
Здравейте,
аз имам малко останали дрешки за детенце на около годинка. Като мога да проверя какво още мога да събере за по-малко бебче. Дрешките са изпрани и мога веднага да ги предам на някоя от мамите от ДБМ.

# 678
  • София
Предлагам стол за хранене.

# 679
Аз мога да предложа корито за къпане + подложка за коритото за новородено. Кажете ми само има ли нужда и как и къде да го изпратя?

# 680
  • sofia
Аз мога да предложа корито за къпане + подложка за коритото за новородено. Кажете ми само има ли нужда и как и къде да го изпратя?

Neka koordinirame m/u nas si i shte pishem kak da vzemem vsichko,koeto predlagate ,momicheta.
Sory za latinicata,neshto mu stava na kompa mi #Cussing out

ETO za tova semeistvo govoreh i blagodarenie na vas ,veche imat vsichko za malkata kukla  bouquet
V statiata e spomenato v nachaloto Simple Smile

http://www.unicef.bg/bg/news/za-purvi-put-v-bulgariya-dve-bebeta … priemni-semejstva

# 681
  • sofia
МОми4ета,моля ви,напишете в кои райони на Сф сте   Hug
Ще се опитаме идната седмица да съберем нещата.Местата,където ние можем да ги задържим и разпределим са кв.Гео МИлев и Нови Искър.Ще сме благодарни ако някой може да ни ги докара до тези два адреса Rolling Eyes
До месец трябва да  раздадем събраните неща на май4етата .

Благодарим ви Simple Smile

# 682
  • sofia
Предлагам стол за хранене.

Нека питам на едно място  Peace

# 683
  • 2 етажа над тавана
Роси, аз съм в Слатина и евентуално в неделя бих могла да ти докарам нещата, драсни само на лични точен адрес, мисля, че телефона ти го имам, но пиши и него, ако е удобно.

# 684
Търсим спешно комбинирана коли4ка за едномесе4но бебе,което ще бъде настанено в приемно семейство след няколко дни.Хората са подготвени като цяло,но за коли4ката помолиха ако можем да им осигурим Peace
В момента имаме нужда за няколко нуждаещи се майки от:

1.Дрешки до годинка
2.Аксесоари
3.завивки

общо казано,това е,но са необходими цялата гама от бебешки дрешки и аксесоари.
В момента сме затруднени с транспорта и всяка помощ с транспортирането и доставянето на даренията ще ни улесни много.Благодарим Hug

Мога да предложа по нещо и по трите пункта. Живея в центъра и съм без кола, но мога да ги изпраят по пощата в колет или да ги донеса на пешеходно разстояние - докато разхождам бебето  Peace

# 685
Old Sport къде в центъра си, може и на ЛС да ми отговориш Hug

# 686
Аз съм в Лагера, но мога да закарам нещата до някъде
само дано големият дечко да е здрав, че в момента е болен и не мога да го разкарвам с колата Sad

# 687
  • sofia
Аз съм в Лагера, но мога да закарам нещата до някъде
само дано големият дечко да е здрав, че в момента е болен и не мога да го разкарвам с колата Sad

Нека оздравее детенце,имаме цяла седмица Peace

# 688
Здравейте мами,
Не знам дали тук е мястото, но не можах съвсем да се ориентирам в темите.
Търся информация за благотворителните базари, които ще се провеждат тази пролет.
/нещо като Коледния базар/.
Може ли някой да ме насочи към тема или към някого към когото да се обърна по този въпрос.
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 689
Old sport били писала на lavender точно къде живееш и телефон, защото тя е най - близко до теб, че аз съм чак в Нови искър Peace

Общи условия

Активация на акаунт