изпитани сайтове за парфюми

• 285 050
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,момичета
мога да ви уверя с 2 ръце ,че за мен само МЕГАШОП си заслужават.Точни са наистина,по телефона ми взеха поръчката,много любезна бе жената,на другата сутрин в 09ч. беше куриера пред вратата с 2 парфюма/тестери/които бях поръчала.Имат най-голямо разнообразие,смятам,от всички он-лайн предложения и магазини.
цунки и весел ден Laughing

# 166
Гет.бг-доволна съм и от качеството и от обслужването! Simple Smile

# 167
  • Варна
Да, от Фрагрансес, доволна съм!

# 168
Кой сайт е  по сигурен, защото има голяма разлика в цаната на този парфюм
http://parfumi.bg/catalog/hugoxy-p-1168.html
http://megashop.bg/cshop/product_info.php?cPath=6&products_id=1375
като се има в предвид че е тестер.

# 169
Уаааау, момичета, офертите в Гет  Flutterмного яки бе.. ShockedАко днес направя поръчка в кой ден ще ми дойде доставката, ще я обработят ли на 29-ти чак..или??

# 170
Здравейте, и тук да питам:

Имам 2 шишета за хвърляне - Брайт Кристал на Версаче и НОА на Кашарел. Искам да ги счупя преди да ги изхвърля. Но стъклото е доста дебело и не става току-така. Някакви съвети да ми дадете?

# 171
  • София
Аз съм чупила така шише с чук, внимателно, на терасата (защото преди това оцеля след засилване в цимента и многократно "изпускане" на плочките)  Grinning

# 172
  • Варна
Харесала съм си парфюм от Мега шоп ,но много се колебая дали да си го поръчам.Преди няколко дни за имения ден на съпруга ми, купих от Мола  XS 30мл за 60 лв,а във въпросния сайт цената е 27лв.Доста голява разлика!Изкушава ме цената,но предпочитам да заложа на сигурното:)

# 173
  • Варна
Харесала съм си парфюм от Мега шоп ,но много се колебая дали да си го поръчам.Преди няколко дни за имения ден на съпруга ми, купих от Мола  XS 30мл за 60 лв,а във въпросния сайт цената е 27лв.Доста голява разлика!Изкушава ме цената,но предпочитам да заложа на сигурното:)

# 174
  • Плевен
поръчвай, там почти винаги са били точни и парфюмите оригинални.

# 175
  • София
Момичета, четох, четох, но никой не сподели да си е купувал от тук:

http://parfumi-shop.com/--c-28.html?osCsid=67010b9b5d22a51e7154b050d36e7ce6

А аз вече си поръчах и утре чакам да ми го доставят. Дано не съм се минала  newsm78

# 176
Така и не можах да разбера в "Мегашоп" каква е цената за доставка в София  Rolling Eyes Дават за тегло \каквото ще поръчам\ на стоката 0.7 кг 3 лв, и по преценка да Мегашоп, в зависимост от фирмата доставчик - цена стигаща до  9 лв newsm78 Чудя се парфюми ли поръчвам или слон?

# 177
  • на село
Обратнотото е - по преценка на Мегашоп - 3 лв, а ако не искаш с техен куриер, си избираш от тези долу и маркираш.

# 178
  • София
Да ви се похваля. Току-що пристигна поръчката ми. Честно казано не очаквах нещо особено, тъй като си поръчах тестер, но направо съм очарована. Тоалетна вода - тестер, но съвсем, съвсем оригинална. Ароматът не мога да го сбъркам. Ужасно съм доволна. При това доставката ми беше безплатна - при закупени два броя. И стана буквално от днес за утре.
Мисля след празниците пак да си поръчам нещо. Дори от същия парфюм още поне 2 бр., че и без това го няма в другите сайтове.  Embarassed

# 179
Някой знае ли в Мегашоп кой дни ще приемат поръчки или няма да имат прекъсване ? Защото никъде не открих да пише в сайта. И за колко дни идва поръчката, като съм от град в който куриер идва всеки ден (поне така пише) ? Днес ако направя поръчка, дали ще дойде към 03 януари ?

Общи условия

Активация на акаунт