изпитани сайтове за парфюми

• 285 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • някъде под слънцето...
извинявай Praynig
там изглежда нормално.....
много ми харесва този парфюм макар 4е не е по вкуса на доста хора...... но е много траен и силен
извинявам се за спама

# 91
  • София
Някой ще ме светне ли защо си купувате тестери, като в повечето случаи цената е съвсем малко по-ниска от оригинала newsm78??

# 92
  • Пловдив
Някой ще ме светне ли защо си купувате тестери, като в повечето случаи цената е съвсем малко по-ниска от оригинала newsm78??
Аз не купувам тестери, причината да се търсят толкова е че цената е по-ниска от оригинала и понякога не с малко. Проучих доста обстойно голямата тема за парфюмите и обяснението защо не бива да се купуват тестери ми се видя логично. Освен това не си купувам всеки месец парфюм и като го купя искам да си има всичко, от кутийкато до капачката  Embarassed

# 93
За concord.bg вече споменахме, че продават на цени, близки и надвишаващи тези в реалните магазини, все пак Конкорд имат реални магазини.
Преди празниците опитах да поръчам от Get.bg 30ml Gucci Eau de Parfum II, опитите ми продължиха 4-5 дни, защото служителите им така и не можаха да се разберат помежду си, ИМАТ ЛИ ИЛИ НЯМАТ 30мл от него. Един ми потвърждаваше наличието му, друг отричаше, накрая ги зарязах, времето ме притискаше, тъй че дори и да продават оригинални парфюми, политиката на фирмата е лоша, липсва организираност и координация. След това Megashop.bg свършиха добра работа. Препоръчвам ги.  Peace

Тестери поръчвам винаги, когато парфюмът е за мен. Причината: разлика над 35лв за 100мл.

# 94
Поръчвала съм няколко пъти от мегашоп и съм доволна. Последният път поръчах три парфюма и ми бяха объркали поръчката. Обадих се по телефона и след три часа дойде представител на фирмата до входната ми врата и смени обърканите парфюми. Препоръчвам го.

# 95
През празниците поръчах в get.bg The one на D&G и вчера си го полу чих. Парфюма без съмнение е оригинален. За пръв път пазарувам от там и не съм сигурна дали просто съм олучила или сайта е надежден.

Аз също тогава поръчах и го получих преди 2 дни,  парфюм на Bvlgari, и се кефя, че е оригинален, защото и аз имах някои опасения.  Peace

# 96
  • на село
Хайде стига скъпи "гости" сте си хвалили сайтовете, става ли?!

По темата - поръчвала съм 4-5 парфюма от getbg  и два от megashop. С изключение на един тестер от гет/ама го поръчах на сляпо и имах бегли спомени от парфюма, защото го бях харесала преди десет години/, съмнения нямам  Peace Поръчките обикновено идват доста бързо.

Поръчвал ли си е някой от Donna? http://www.donna.bg/category.php?cat=

# 97
И аз съм доволна от мегашоп и гетбг, мисля, че са оригинални, даже сравнявах опаковки и аромати в голям магазин за парфюми, също и трайността. Всичко изглежда наред.  Peace

# 98
Хайде стига скъпи "гости" сте си хвалили сайтовете, става ли?!

По темата - поръчвала съм 4-5 парфюма от getbg  и два от megashop. С изключение на един тестер от гет/ама го поръчах на сляпо и имах бегли спомени от парфюма, защото го бях харесала преди десет години/, съмнения нямам  Peace Поръчките обикновено идват доста бързо.

Поръчвал ли си е някой от Donna? http://www.donna.bg/category.php?cat=

Аз съм поръчвала от там и бях останала доволна  Peace, поръчвала съм и от Мегашоп-също ги препоръчвам  Peace

# 99
защо никой нищо не казва за аромати-бг,не сте ли поръчвали от там?

# 100
Не се претиснявай,  парфюмите и тестерите им са оригинални.

# 101
И аз пак да се включа Mr. Green Периодично попреглеждам разни сайтове за парфюми и това, което ми прави впечатление е, че тези, които са основно с ментета /включително и моя "любим" ivis/, нямат никъде опция за мнения от клиентите. Така ми се искаше да си дам мнението за тея мошеници, ама няма къде. Дали пък е случайно Laughing Защо не сложат опция под всеки парфюм, както в concord.bg примерно, за да може човек да каже дали е доволен или не. Ама да не са луди, нали ще им замине бизнеса с такива загубени като мен...
Наскоро даже четох пак тук из форумите, че един и същи собственик продавал, чрез няколко електронни сайта с различни имена. Изобщо не се учудвам, още повече, че съм забелязала, че телефоните са все в Стара Загора. А сега са ги махнали и са дали мобилен само.
Естествено не може всички да са измамници, така че приветствам идеята за черен и бял списък на сайтовете Grinning
Освен това искам да попитам за този сайт: http://www.kassta.com/index.php?option=com_content&task=view … id=4&Itemid=7

# 102
Че какво им е на парфюмите от Ивис-а??? Може да си писала по-напред, но не ми се рови из цялата тема. Поръчвала съм 7 парфюма от там - всичките са читави. Никакъв проблем!  Shocked

Засега мисля,че не съм попадала на ментета, поне не отявлени такива  Mr. Green Пазарувала съм от Ивис-а, от Мегашоп и от Гет.бг. Мисля, че мегашоп държат най-ниските цени,затова ще продължа да купувам от там. Дано не се излагат и занапред Wink

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 15:12 от Bellucci

# 103
аз имам бенетон спорт, бях си го поръчала от мит.бг, и си е хубав,.взех си тестер 100 мл за 16 .50 ми излезе без доставката, миналата седмица си го взех

# 104
Aко имате възможност да пазарувате от чуждестранни сайтове, горещо препоръчвам www.scentiments.com
Има страхотни намаления, гарантирам че са оригинални, защото често пазарувам от там.

Общи условия

Активация на акаунт