изпитани сайтове за парфюми

• 288 108
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Аз първо взех един от който имам 30мл от Бюти зоната за да ги сравня, най-лесно за сравнение ми е като пръсна от единия на едната китка от другия на другата и през час два сверявам миризмите и трайността, нямаше никаква разлика, а това, което взех беше тестер, заради по-ниската цена. Снощи директно си взех не тестер за голяма сума и без притеснение,че ще е менте и си е съвсем оригинален и хубав парфюма. Затова казвам, че съм доволна, качество като в мола за доста по-ниска цена, е не без пари естествено  Peace
На мен ми е интересно от къде се внасят парфюмите във въпросния сайт  Thinking Има ли информация?

# 406
Нямам представа, някой ако иска да ги пита директно, какво значение има от къде са, то и в малките магазини, които от години продават цените винаги са били по-ниски. Просто в големите са повече от надути според мен.

# 407
А последно Мегашоп надежден ли е ... или са ментета?

# 408
А последно Мегашоп надежден ли е ... или са ментета?
Не мога да говоря за всичките им продукти,но имам менте от там Диор-Диорисимо  Peace

# 409
дали парфюмите в сайта и в магазина са едни и същи newsm78
Зададох им точно този въпрос по телефона,отговорът беше-"по принцип-да!"
Попитах,парфюмите имат ли стикер на вносител-отговорът - "не всички вносители поставят холограмен стикер,което не означава непременно,че не са оригинални!"
Ходих и в Елитис,където също не всички парфюми имаха холограма на опаковката.
Аз съм доволна от моя,аромата съвпада с този,който тествах в Елитис.На кутията няма стикер на вносител-никакъв!
Не съм сравнявала с парфюм,който имам от БЗ,защото не искам да ми се повтарят,и без това съм си харесала още толкова много.

И аз бях особено скептична,и все още ми е чуденка дали тези прадават ефтини ментета,или онези-скъпи оригинали/или и те ментета/,но за сега ме устройва сайта.Поне докато не ме разочароват.

# 410
Поръчах си Старлайта от този сайт,55 лв - 60 мл,ще докладвам като дойде,понеже оригиналът ми е до болка познат и ще направя сравнение  Peace

# 411
Ще чакаме да споделиш,дано си доволна!
Сега се сетих още нещо относно холограмите-онзи ден,като разглеждах парфюмите в Елитис ми направи впечатление,че този,който си взех мин. месец от БЗ и беше с холограма,в Елитис нямаше такава холограма.
Но пък на някои други видове имаха.

# 412
PURE ELIXIR,

благодаря за отговора! Интересно ми е на кой бранд е парфюма,който поръча,защото знам,че "Еверет" задължително слагат холограмен стикер,а те са вносители на голяма част от марките,които се внасят в Бг. Е,не на всички ,разбира се,твоя може да е на друг бранд.Ако искаш,може да споделиш,благодаря ти   bouquet

# 413
Tristania,

и аз ще чакам твоите впечатления с нетърпение!

# 414
Ще чакаме да споделиш,дано си доволна!
Сега се сетих още нещо относно холограмите-онзи ден,като разглеждах парфюмите в Елитис ми направи впечатление,че този,който си взех мин. месец от БЗ и беше с холограма,в Елитис нямаше такава холограма.
Но пък на някои други видове имаха.

Според мен не е редно един и същи парфюм някъде да има,а другаде да няма холограма,защото официалния вносител на този парфюм е един и ако неговата политика е да слага хологр.стикери ВСИЧКИ оригинални парфюми трябва да имат такива.Друг е въпроса,че това е прието от вносителите преди 2 години горе-долу-дали може да имат по-залежали парфюми магазините,като са зареждали даден парфюм да не е било в сила още това за стикерите?  newsm78

# 415
  • тук-там
Само не ги разпитвайте много, много, да не вземат да се стреснат и да с вдигнат цените до "нормалните" Mr. Green

# 416
холограмен стикер поставят  само фирмите вносители в БГ, и то не всички предимно продуктите на Еверет имат такива
Почти никаде в европа в магазините не можете да срещнете такива стикери.И това че един парфюм няма такъв стикер не го прави авоматично менте. (какво пречи на тези които правят толкова добри ментета да си направят и фалшиви холограмки?)
Живеем  и работим вече в Европейски съюз ,така че не е необходимо всички стоки да минават първо през "официален вносител" и после да отиват при магазините,и всеки по редицата да си слага надценка строго определена отново от "официалните вносители".
Всеки може да внесе паралено стока в Бг стига да има нужните документи(и да си плати дължимите данъци и такси) , и това не се отнася само за парфюмите.

# 417
Има поне 6 фирми, които внасят легално парфюми в България. Просто не ползват преференциите на официалните вносители. Peace

# 418
Има поне 6 фирми, които внасят легално парфюми в България. Просто не ползват преференциите на официалните вносители. Peace
Така е.Аз се уверих,че холограмния стикер не е знак за качество,а по-скоро говори,че е от официален вносител.Един път си взех любимия ми Light Blue от Бюти Зона,а след няколко месеца от сайт.Във втория случай нямаше холограма,но беше еднакво траен парфюма,а разликата в цената беше доста голяма  Rolling Eyes

# 419
vass и Smartie , благодаря за разясненията  bouquet Винаги съм си мислела,че официалните вносители в областта на козметиката се ползват с привилегията да са единствени,но явно греша.Аз съм работила известно време в една търговска фирма,вносител на друг тип стока,но там нещата стояха по съвсем друг начин-когато един конкурент,който купуваше от нас се опита да внесе директно от завода производител на часа ни уведомиха за това и сделката не се осъществи...сори за спама

Общи условия

Активация на акаунт