изпитани сайтове за парфюми

• 288 078
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Има разбира се, но ако в сайта няма дори един малък просто няма как да не са ментета Simple Smile

# 466
Аз си поръчах за понеделник още един от http://1001-bg.com/bg/index.html.

# 467
Ти започна, и няма спирка май Laughing Дано всичко е ок Grinning

# 468
Какво си поръча?Всичко ли беше наред с първия ти парфюм,че и аз се колебая нещо да поръчам от там  newsm78

# 469
Погледнах Премиер Жур, по-скъп е от Гета и от Мегашопа  newsm78

# 470
"Погледнах Премиер Жур, по-скъп е от Гета и от Мегашопа  newsm78
[/quote]"
То има само 1-2 лева разлика,гледам,че на едното място са на промоция Simple Smile Иначе аз Премиер Жур-а много го харесвам...

Tristania, получи ли твоя Старлайт,че това май ще е моя бъдещ парфюм?

# 471
"Погледнах Премиер Жур, по-скъп е от Гета и от Мегашопа  newsm78
"
То има само 1-2 лева разлика,гледам,че на едното място са на промоция Simple Smile Иначе аз Премиер Жур-а много го харесвам...

Tristania, получи ли твоя Старлайт,че това май ще е моя бъдещ парфюм?
[/quote]

Получих го,рано сутрин,цялата къща ухае на него  Heart Eyes Определено нищо общо с евтините ментета от  мегашоп  Mr. Green Баркод,опаковка,ухание,касова бележка  Peace Холограмен стикер няма - обаче нямам забележки,трайността си е средна ,всичко е 1 към 1.Имам оригинално тестерче при мен и няма разлика.
P.s. Всичко сравнено 6 +

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 13:15 от Tristania

# 472
Снимах ментето от мегашоп,за което се изръсих 50 лв.Пробвах го за ароматизатор в колата,но вунята е ужасна  Mr. Green Оригиналът ухае нежно на момини сълзи, а на ментето момините сълзи са развалени ,изгнили и потопени в медицински спирт  Mr. Green Капачката съм я изгубила,но ето какво е останало

Отдолу пак пише Мейд ин Франс (ама е минало през Франс)

# 473

[/quote]

Получих го,рано сутрин,цялата къща ухае на него  Heart Eyes Определено нищо общо с евтините ментета от  мегашоп  Mr. Green Баркод,опаковка,ухание,касова бележка  Peace Холограмен стикер няма - обаче нямам забележки,трайността си е средна ,всичко е 1 към 1.Имам оригинално тестерче при мен и няма разлика.
P.s. Всичко сравнено 6 +
[/quote]

Ееееееее,супер,засега май никой няма оплаквания от там  Peace Много хубаво,щом го сравняваш с оригинал и е OK !

# 474
Wink Wink
Че и повлякох крак май Laughing.

Какво си поръча?Всичко ли беше наред с първия ти парфюм,че и аз се колебая нещо да поръчам от там  newsm78

Този е втората поръчка, която ще дойде в понеделник.
Този е първият,много съм доволна,12 часа трае и се усеща,макар че е лек и нежен аромат. Peace Всичко беше наред,доставката над 50 лв. е безплатна.Както казах и преди,имаше ДАЖЕ фискален бон,което определено не е присъщо на този вид търговия.
Като си поръчаш разкажи доволна ли си.

Tristania ,радвам се,че отзивите ти са отлични и сравнителният тест е положителен.

Надявам се,че собствениците на сайта четат отзиви в нета и ще продължат да държат на качеството и доброто обслужване,което определено ще им донесе успех.
Един доволен криент казва на трима,един недоволен-на триста.  Wink

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 21:08 от Анонимен

# 475
Wink Wink
Че и повлякох крак май Laughing.

Какво си поръча?Всичко ли беше наред с първия ти парфюм,че и аз се колебая нещо да поръчам от там  newsm78

Този е втората поръчка, която ще дойде в понеделник.
Този е първият,много съм доволна,12 часа трае и се усеща,макар че е лек и нежен аромат. Peace Всичко беше наред,доставката над 50 лв. е безплатна.Както казах и преди,имаше ДАЖЕ фискален бон,което определено не е присъщо на този вид търговия.
Като си поръчаш разкажи доволна ли си.

Tristania ,радвам се,че отзивите ти са отлични и сравнителният тест е положителен.

Надявам се,че собствениците на сайта четат отзиви в нета и ще продължат да държат на качеството и доброто обслужване,което определено ще им донесе успех.
Един доволен криент казва на трима,един недоволен-на триста.  Wink
И какво,тука има оригинали и тестери,така ли?Ми,че оригинал на Булгарито 25мл е 35лв. в сайта иначе  от магазин съм го купувала за 45лв  newsm78 Има си разлика....

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 23:38 от GodaiVa

# 476
  • Варна
Въх, и аз взех от този сайт парфюм за подарък. Отворих само кашончето,ама не видях касов бон. Възможно ли е да е имало някъде из найлончетата вътре и аз да не съм го видяла ... и да съм го пратила с касовия бон  ooooh!

# 477
Въх, и аз взех от този сайт парфюм за подарък. Отворих само кашончето,ама не видях касов бон. Възможно ли е да е имало някъде из найлончетата вътре и аз да не съм го видяла ... и да съм го пратила с касовия бон  ooooh!
Напълно възможно е. Rolling Eyes

# 478
Въх, и аз взех от този сайт парфюм за подарък. Отворих само кашончето,ама не видях касов бон. Възможно ли е да е имало някъде из найлончетата вътре и аз да не съм го видяла ... и да съм го пратила с касовия бон  ooooh!
Явно касовото бонче е било в кашона,защото аз като си получих мойта Euphoria Bloosom и като хвърлях вестниците,с които беше пълен пакета намерих и касовото бонче  Rolling Eyes Иначе парфюма ми със сигурност не е менте.Този съм го имала вече 2 пъти и сега е подарък от половинката за 8-и март и мога да го сравня,че си е оригинал Sunglasses Много се зарадвах,че когато поръчката е за Варна идва на следващия ден.Като Ви четох отзивите го поръчах в петъка към 5 и в събота куриера ми го донесе  Grinning

# 479
Момичета,знаете ли ментетата в какви разфасовки ги правят масово,малко ме е страх от  тези по 100 мл,защото едното ми е такова  Close Нормално ли е Трусардито 50 мл да е 50 лв ,а 100 мл да е 58.Малко ме е страх  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт