Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 33

• 53 804
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 645
На предното намаление се получи втори мейл в деня на самото намаление.
Така както гледам, днес никой не  получил мейл с вход.

# 646
  • На черешата
 Този пуловер ми е голям   http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-la-redoute-creation.aspx?p … e&pagesize=16,всички блузи си взех 38/40 другите са ок,това ми е голямо.Ако някой го иска да свирка.Иначе съм доволна от покупките си,само ме е яд за пуловера,но мисля да си поръчам по-малък. Mr. Green

# 647
  • София
Избрах си неща от "намалението" - и в кошницата са на същата цена #2gunfire #2gunfire

# 648
Момичета,моля ви да ми помогнете.Четох по назад,че размера на сутиените се различават,но знае ли някой къде има таблица да се мери гръдна обиколка или нещо за орентиране?Аз нося малък размер-75В-какъв трябва да взема по френската номерация-горе долу...склона съм да рискувам но поне да го налучкам малко...Благодаря предварително на всеки който ми отговори и се извинявам ако повтарям други подобни питания.... Embarassed

# 649
  • София
Този пуловер ми е голям   http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-la-redoute-creation.aspx?productid=324114287&documentid=207607&categoryid=22897253&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16,всички блузи си взех 38/40 другите са ок,това ми е голямо.Ако някой го иска да свирка.Иначе съм доволна от покупките си,само ме е яд за пуловера,но мисля да си поръчам по-малък. Mr. Green

Колко е дълъг? 60см ли както пише в описанието? А деколтето много ли е дълбоко  Rolling Eyes

# 650
  • На черешата
  Bobolina  толкова е дълъг,деколтето е точно като на снимката.Стои хубаво,но на мен ми е широк. Sad

# 651
  • София
Момичета,моля ви да ми помогнете.Четох по назад,че размера на сутиените се различават,но знае ли някой къде има таблица да се мери гръдна обиколка или нещо за орентиране?Аз нося малък размер-75В-какъв трябва да взема по френската номерация-горе долу...склона съм да рискувам но поне да го налучкам малко...Благодаря предварително на всеки който ми отговори и се извинявам ако повтарям други подобни питания.... Embarassed

Май ти трябва 85С ...ама аз не съм поръчвала и не съм сигурна
Питах преди време и това ми отговориха...

# 652
  • В офиса
Какъв им беше мейла за оплаквания?
Не ми дойде поръчка от 15.09, време е да ги питам (бтв тогава пуснах 2 - едната дойде, а другата не. В предните страници някой друг беше разказал същото, така че - по поръчка на ден, или 365 в годината, не повече  Wink)
Искам мейл, а не линк към формата на сайта. Нямам и номера на поръчката. Изчезнали са някъде с новия дизайн всичките ми поръчки преди 22.09

# 653
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз получих вчера по мейла тази оферта - http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=a36d700e5d8c840a3a

# 654
  • На черешата
  Я кажете,при услови,че си вземам блузи 38 ,сако пак ли 38 или по-добре 40? newsm78

# 655
  • София
  Я кажете,при услови,че си вземам блузи 38 ,сако пак ли 38 или по-добре 40? newsm78

аз нямам още наблюдение над техните номера /още си чакам първата поръчка от 12.10/, но от други покупки съм забелязала че е по добре да е 40...аз също купувам 38 номер блузки, но саката ми са 40...но нека още някой сподели, защото както казах от Редут още нямам получени неща  Hug

# 656
  • Варна

Влез тук, има таблица за размерите на бельо. Измерваш си подгръдната и гръдната обиколка и сравняваш в таблицата. http://www.laredoute.fr/sizeGuide.aspx?rayCode=LE&popup=1
Аз също нося 75В, а по тяхната номерация съм 90С.Не съм поръчвала от сайта, но имам бельо с френска номерация и си отговаря.

# 657
  • Sofia
Получих известие за колет от 15.10 на митница е, а от 08.10 още го няма и той беше за митница, различавам ги защото съм ги поръчала на два различни адреса.

# 658
Получих известие за колет от 15.10 на митница е, а от 08.10 още го няма и той беше за митница, различавам ги защото съм ги поръчала на два различни адреса.

Еййй и аз имам от 15ти, а току що бях на митницата за пратката от 12ти и хич не се сетих да проверя за тази  ooooh!

# 659
Това не е оферта просто те информират за новите намаления.

Общи условия

Активация на акаунт