Иначе по принцип до преди да я дам (то големия стаж от 3 дни
Иначе по принцип до преди да я дам (то големия стаж от 3 дни
пия кафенце и реших да ви почерпя
Пишка непрекъснато и то по много. Изпуска се в гащите, а отдавна не се е случвало и се разплаква
Дали не го боли или пари...

Сузи ми проговори на 2г6м с по-лесни изречения, преди това само думички отпускаше. Но пък знаеше всичко, тя по принцип се развива бързо
и е много умна. И да знаете, че откакто е проговорила не мЛъКва
и наистина е важно за мен да знам как е при вас. И какво бихте ме посъветвали да направя /защото май и разговорите ни напоследък хич ги няма
(исках да са от онези красоти, които вие слагате, ама съм много зле и..................това мога, но от сърце
)
Честит празник на всички именници!
Де да бяхме и ние така. 

...и благодаря за почерпките!
Нито се събират да се веселят, нито имат време да седнат като хората да си поговорят с приятели, комшии, вкъщи се прибират само за да спят и понякога да хапнат по нещо... Баща ми вече 18 години е в Канада, става в 4 сутрин, прибира се към 19 часа, хапва нещо и си ляга. Всички роднини се изредиха по 6 мес. да стоят, на никой не му хареса и се върнаха. Отчуждеността на хората там е голяма, социалния живот като че ли липсва. Може ли да не си познаваш дори комшиите, едно здрасти няма кой да ти каже и работиш от сутрин до вечер като робот?! Аз определено не бих издържала на този режим... Затова пак казвам - браво за смелостта! Имате и добри приятели, с които надявам се да намирате време да се виждате и този негативен аспект на живота в чужбина да го няма при вас! Успех!
, нооо не се бях сетила за списъци - и това ще пробвам. Може ли снощи той да седи на компа и Сузи отива с хубава рисунка при него /по мое настояване: Хайде, тати, виж колко е хубава! и натъртвам, че трябва да й обърне повече внимание/ Той са секунда погледна и каза: Да, много е хубава! и най-безцеремонно си продължи игричката на компютъра.
Извинете, но нещо съм му насъбрала напоследък и явно ми изпушват бушоните вече
Направо ми иде да го изхвърля вече тоя компютър
, ама нали и аз съм си сама през деня и си чета из Нета, та още не се осмелявам

Уж все внимавам с храната, заради моите алергии, още даже не съм му давала прясно мляко и пак. А така и не могат да разберат от какво е. 
С гордост да си носят името.

Препоръчани теми