На нас ни казаха да заповядаме като направи две години. Хич не му се притеснявай на малчогана! Ще порасне и ще заглади косъма. Малко помалко ще усети сладостта на разнообразната храна. Пък и като тръгне на градина и гледа другите как си хапват и той ще опита. 
Ние пък имахме... странен ден. Първо сутринта колата не щеше да пали и ще купуваме нов акомулатор
Трябваше да водя малкия на проверка при педи, че направи цистит и вече пети ден е на лекарства. По - добре е и му изписаха Имунобор Уро. Ако някоя от вас има опит с продуктите на Борола, нека ми пише на лични доволна ли е и как даваше капсулите на детенце - с вода, с мляко... Та излезнахме днес към 12, направихме си разходка и закиснахме пред кабинета от 13 и нещо та до 14. Побърках се!
От къде му идва толкова енергия на това дете
Един куп жени имаше в коридора и всички се чудиха как издържам, ама много му се радваха. То не беше катерене по пейките, скачане, пълзене под масата с брошурите, "четене" на брошури, тичане, бръмчене с камиона...
После пишкане, изследване, хранене в градинката и в 15 героя заспа, а аз още чаках резултати от изследвания... Умрях от студ, а нашия човек си спинка сладко ТРИ часа. Нито да го прибирам/ще се събуди още в асансьора/, нито да вляза в някое задимено кафе, в магазин ще му стане жега и ще се изпоти... Прибрахме се по тъмно. Аз бях ледунка, а дребчо почна с нови сили
Сега, обаче тати се прибра и аз разпускам 
Тинче, такава двойка виждам за първи път! Ех, любов, любов
Да са живи и здрави и да си народят здрави дечица!Кате, ти си направо поет!
От къде черпиш това вдъхновение? Което и да избереш от заглавията ще е добре!
Херпес се маже с Ацикловир или Ациклостат, но само ако лекар го е видял, пък и Руми е мъничка още и може да не е подходящо за нея. При всички положения трябва да и подсилиш организма.Иринополис, пращаме целувчица за пръстчетата на Райчето!

Ботци, хубаво сте си изкарали! дано сте си починали от ежедневието.
, на тия душички сладки само да се тормозят,
,

За съжаление от вчера и Ивана мрънка като я оставям -не иска да влиза, държи се за мен. Нещо не ми харесва детето тези дни - не е весело
И вкъщи непрекъснато мрънка, не знае какво иска
Вчера се беше напикавала, днес пак-може и нарочно да го прави