ФЕВРУАРЧЕТО беснее вкъщи, защото времето

• 13 709
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
Атракция, каква е тая консултация по никое време? newsm78 На нас ни казаха да заповядаме като направи две години. Хич не му се притеснявай на малчогана! Ще порасне и ще заглади косъма. Малко помалко ще усети сладостта на разнообразната храна. Пък и като тръгне на градина и гледа другите как си хапват и той ще опита. Peace
 Ние пък имахме... странен ден. Първо сутринта колата не щеше да пали и ще купуваме нов акомулатор  #Cussing out Трябваше да водя малкия на проверка при педи, че направи цистит и вече пети ден е на лекарства. По - добре е и му изписаха Имунобор Уро. Ако някоя от вас има опит с продуктите на Борола, нека ми пише на лични доволна ли е и как даваше капсулите на детенце - с вода, с мляко... Та излезнахме днес към 12, направихме си разходка и закиснахме пред кабинета от 13 и нещо та до 14. Побърках се! #Cussing out От къде му идва толкова енергия на това дете  #Crazy Един куп жени имаше в коридора и всички се чудиха как издържам, ама много му се радваха. То не беше катерене по пейките, скачане, пълзене под масата с брошурите, "четене" на брошури, тичане, бръмчене с камиона... #Crazy После пишкане, изследване, хранене в градинката и в 15 героя заспа, а аз още чаках резултати от изследвания... Умрях от студ, а нашия човек си спинка сладко ТРИ часа. Нито да го прибирам/ще се събуди още в асансьора/, нито да вляза в някое задимено кафе, в магазин ще му стане жега и ще се изпоти... Прибрахме се по тъмно. Аз бях ледунка, а дребчо почна с нови сили  #Crazy Сега, обаче тати се прибра и аз разпускам  Whistling
Тинче, такава двойка виждам за първи път! Ех, любов, любов  Blush Да са живи и здрави и да си народят здрави дечица!
Кате, ти си направо поет! Hug От къде черпиш това вдъхновение? Което и да избереш от заглавията ще е добре! Peace Херпес се маже с Ацикловир или Ациклостат, но само ако лекар го е видял, пък и Руми е мъничка още и може да не е подходящо за нея. При всички положения трябва да и подсилиш организма.
Иринополис, пращаме целувчица за пръстчетата на Райчето! Heart Eyes
Ботци, хубаво сте си изкарали! дано сте си починали от ежедневието.

# 286
Атракция, каква е тая консултация по никое време? newsm78
Нали е на всеки 3 месеца през 1-та година, а след като направят 2 години, на половин година.....

# 287
  • БГ
Добро утроооооо!!!  Hug  Днес се включвам навреме, поради ред причини - грешно позвъняване в 6,30ч,   #Crazy  съответно Марти се събуди и ни вдигна без никакви угризения на съвестта!!! Закусихме, пихме кафе, пуснахме прахосмукачката и хайде на забавленията!

botzi, разпуснали сте страхотно!!! А снимките ви са трепач!

elix, благодаря за снежната приказка! Тук такова чудо се очаква най-рано в средата на декември! Ако случайно не го дочакаме, отиваме на ски, тази година няма да ги пропуснем!!! Любимото ни място е Мальовица, а там сме карали ски на повече от 1,5м сняг! Как е сънят на Кали, влязохте ли в график?

Atrakcia, Бужи се очертава да е манекена на форума!!!  bowuu 

irinopolis, целувки и от нас за пръстчетата на Райчето!

krasykm06, и нашата кашлица май е от този тип, дано при Мони по-бързо отшуми!

Катерина78, какво се оказа, херпес ли е? Как е Руми днес?

mama-eli, как сте днес?

Тук е слънчево и се очертава да е и топло, пожелавам ви един чудесен ден!

# 288
Добър ден и от нас банда,
ле-ле явно болестити с пълна стихия идват ,я марш оттука newsm28, на тия душички сладки само да се тормозят,
Краси дано не стане по сериозна кашлицата,
Кате и мамо Ели какво е положението на дечковците при вас?
стефи  Hug
при нас времето нещо се чумери, но ще излезем поне за час ,щото чудото Борис не се свърта у дома пък и на мен ми се отразява отпускащо Crazy,
приятен ден за сега   bouquet

# 289
  • Пловдив
Здравейте  Grinning
Включвам се набързо, че при мен пак е лудница...
Благодаря за вниманието на всички, Hug Още незнам дали е херпес, не я боли, не я сърби, като раничка стои, разранява си го от време на време...нито по-голямо става, нито по-малко...Още е 2 ден, та ще видим...Днес ще й запиша час при докторката. Мъжът ми мисли, че е от бибата, та от вчера заспиваме с друга биба и я дебна да й я махна от устата възможно най-бързо. Кремчетата против херпес са с антибиотик, затова без консултация с лекар няма да слагам  Naughty
От няколко дена Руми брои до 3 Shocked, мислех, че просто си повтаря, ама не. Питам я колко цветенца има, а тя с пръстчето и почва 1,2,3 и след това казва, че са много. Laughing Освен това тати я снимал с камерата вчера как пее аз съм Сънчо. То вярно, че като я приспивам се е случвало и по 10 пъти да я повтарям тая песен, но не съм очаквала че така изведнъж ще я научи цялата...Малко като стихотворение я рецитира, но и на това съм доволна...Дядо й пък понеже рядко я вижда и не може да я познае, толкова много бърбори, че той остана  Shocked

Бързо оздравяване на болничките!  bouquet
Ще се включа по-късно, може би направо с новата темичка  Laughing

# 290
Привет!

Тинка, ти ме разби с тази снимка-много им се кефя на младоженците-живи и здрави да са!

При нас в яслата вече положението не е така розово  Sick За съжаление от вчера и Ивана мрънка като я оставям -не иска да влиза, държи се за мен. Нещо не ми харесва детето тези дни - не е весело   Cry И вкъщи непрекъснато мрънка, не знае какво иска Tired Вчера се беше напикавала, днес пак-може и нарочно да го прави  #Cussing out Текат й сополи, подкашля, въобще-лоша работа  Sad
Разказа ми, че някое от децата, я е ударило с кубче по главата, та дали от това така се е стреснала-незнам  ooooh!

Лек ден на всички!

# 291
Здравейте!
Калоян днес е по-добре, но все още се страхува, че ще го заболи като пишка и се стиска до последно. Почнах да го подканям често, а бях забравила какво е памперс и дечко сам си тъсеше гърнето при нужда. Сутринта дадох първата капсула Имунобор Уро, като изсипах съдържанието в малко мляко. Глътна го без проблем. Почваме да борим стаха от пишкането и да контролираме поетите течности. Дано се справим бързо! Praynig

Лек и спасителен пост на всички постещи християни!

# 292
Здравейте!

Slyn4o, много ми стана неприятно, че чета това за Ивана. Знаеш ли, да не би нещо да е настинала, когато са болни винаги си променят държанието и са кисели. Възможно е и някой да я е ударил. Аз също съм убедена, че при нас стана точно така. В началото Вили все викаше Бам Бам и се удряше по главата. Явно някой я беше ударил. Сигурно там се побутват и удрят, защото въпреки че сме ходили само 20 дена вече е най- голямата побойничка в квартала, а преди никога не е била  агресивна към децата. Надявам се съвсем скоро да напишеш че всичко пак е ОК.
Иринополис, много хубаво че си решила да пробвате с яслата при вас. За теб определено ще е най-добре. Как е днес Рая? Дано вече е забравила за опарването.

Кате, браво на Руми. Я да ни качиш клипчето, да чуем нашата певица, да й се порадваме,че ние сме далеч още от песничките. А за броенето ние броим - едно и де.

Много болни дечица.Ние както винаги не пропускаме месец, сега отново сме в отбора. Скорошно оздравяване на всички.

# 293
botzi, снимките са много хубави. Сега ги разгледах по-подробно. Личи си че сте изкарали страхотно.

Лека вечер

# 294
Аз гледам,че никой не пуска тема,ще взема да спретна новата  Grinning

# 295

Общи условия

Активация на акаунт