ФЕВРУАРЧЕТО беснее вкъщи, защото времето

• 13 713
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Ехоо, привет и от мен! Къде забегнахте всички  newsm78

Явно трябва да се оплача, че да ми се оправят проблемите   Flutter  Вчера изкарахме чудесна семейна вечер  Grinning , беше много шумно и весело  Heart Eyes

Сега звъня на педиатърката, но не си вдига мобилния, работното й време започва в 14ч и явно дотогава няма да го вдигне  Crossing Arms , за какво е дала мобилен тогава  Close  Снощи Сузи си дойде с торбичката от детската и аз си викам  ooooh!   Ооооо, пак болна! А то какво се оказа - имат Скарлатина в групата, правили са им изследване на гърлен секрет, резултатът на Сузи е, че е носител на вируса, но май нямало да го развие /нямам наблюдения за тази болест, но пуснах в Гугъл за подробности, поне нямаме обриви вкъщи, че аз се съмнявах за Рони дали не го боледува, а аз да не съм разбрала  Blush /  Понеже Ронката има още кашлица, макар и намаляла, а сега идва уикенда, исках да питам докито какво да ги правя - да ги заведа ли да ги види, че то пък Сузи да не прехвърли на някой вируса по пътя дотам, дали да изчакам понеделник, абеее, що не си вдига телефона, А  ooooh!  Crossing Arms  Това е нейна работа да прецени, не я търся за удоволствие.

И така, сега ще чакам...

Мамита, благодаря ви, че се отзовахте на въпроса ми за отношенията съвсем откровенно! Оценявам това!   bouquet

# 256
Добро утро!
Внимавайте с дъвките  Joy  Joy  Joy
http://zazz.bg/play:4d15891c

# 257
  • София
Здравейте!

Нашия тати замина нощно и аз сядам да попрочета из нета какво пише.

Игси - радвам се за вас, че сте си направили семейна почивка на Велинград. Чакам с нетърпение да разгледам и снимките.

ribkata - какво каза педиатърката? Как е Сузи? А Рони?

АЗ от снощи съм в едно чудене къде да давам Рая на ясла - при майка ми в Стара Загора, или тук при нас. От една страна, ще съм по - спокойна за гледането и грижите, ако е при баба си на ясла. Но така ще я виждам само в края на седмицата. Сега се чудя, дали да не я дам тук, а ако не съм доволна, да я пратя при майка ми, когато се наложи се връщам на работа.
Хубавото е, че поне не се чака за приемането - правиш изследванията и я взимат - поне така беше до скоро. едва ли са се промени нещата от преди 2 месеца.
 А иначе Рая е първа писта за тръгването на ясла - има огромното желание да ходи при децата.
  Оххххх, да ми имате проблемите, нали...  Grinning

# 258
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190612&photo=1

ето малко снимки, нямах време да кача още Simple Smile

Олимпия, клипчето е много забавно  Laughing  и поучително!

# 259
Здравейте!
Аница, как ме изчеткааа!  Embarassed Embarassed Embarassed
Мама-Ели, в групата на Ивана са 10-ина деца. А относно персонала, повечето са млади -някъде колкото мен или малко по-големи и изглеждат свестни. За мен най-важното е, че Ивана ги харесва и като я прибирам и те я питат "ще дойдеш ли утре пак", тя крещи с пълно гърло "дааааааааааа"  Grinning

Ей, има си значение с колко деца в група се работи! Пък и персонала като е добър... Тук са толкова много деца, че не знам дали изобщо смогват да им обръщат внимание  Sad newsm78
Атракция, и аз търся вълнени чорапки, но не намирам. Останали са ми от каката 2 чифта неотваряни от ангора и му ги слагам като излизаме навън. Имам и един куп домашно плетени. Не са много красиви, но ако се наложи ще ги пусна в употреба. Не харесвам термо чорапите, защото запарват и са изкуствени повечето. Ако намеря някъде вълнени ще пиша веднага. Peace
Да ви питам, ползвате ли чорапогащи? Миналата година излизахме с боксерки и 3/4 чорапи под подплатено панталонче. Дори и гащеризона-грейка съм го слагала веднъж, два пъти. Тази година, обаче вече излизаме с памучен чорапогащник и чорапки, но без памперс. Чудя се дали не го навличам повече или тази година си е по-студено? newsm78
Иринополис, ще можете ли да пътувате всяка седмица до Стара загора да си видите детето? Идва зима и може да се случи да пропуснете и тогава ще ти се събира по много време без принцесата. Аз имам останала травма от детството, защото ми липсваха родителите. Много им се сърдех.
Игси, много хубави снимки! Децата ти са бонбони! Heart Eyes
Вижте малко снимки и от нас.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191346

# 260
Атракция, и аз търся вълнени чорапки, но не намирам. Останали са ми от каката 2 чифта неотваряни от ангора и му ги слагам като излизаме навън. Имам и един куп домашно плетени. Не са много красиви, но ако се наложи ще ги пусна в употреба. Не харесвам термо чорапите, защото запарват и са изкуствени повечето. Ако намеря някъде вълнени ще пиша веднага. Peace
А, именно за такива чорапки говоря  Peace Дано намериш. Аз, чорапогащи му обувам,когато е по-студено.

# 261
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ, А СЪМ ПРОПУСНАЛА!

Рибка
, доколкото знам, след като е носител Сузи, трябва да пие АБ. Свърза ли се с лекарката, какво ти каза newsm78 Маги през февруари кара скарлатина. Не искам да те плаша, но е много коварна. Дава отражение на много органи SadЗнам, че няма как да отделиш децата, но гледай много да не се навират една в друга. Аз едва ги опазих тогава. Но тогава не се й притеснявах много, защото деца до 1г почти не се разболяват.
Иринополис, и аз така мисля като мама Ели. Освен това, дори и да е при майката ти, при положение, че има около 20 деца, няма как да обърне повече внимание на Рая. Аз също бях пред тази дилема - дали да дам Маги в яслата на леля й, която изобщо не ми е близо или да я дам на тази, която ми е близка. В крайна сметка не я дадох при леля й, поради причините, които ти изброих.

# 262
Здравейте, милички!
На Сузи давам Аугментин 3 пъти в денонощието. Добре е, но и аз се притеснявам да не го прехвърли на Ронито. Все искат да пият от една чаша, едва в последната секунда ги хващам.
Педиатърката ми каза, че ще ми даде диплома за доктор  Mr. Green  Като й се обадих и почнах с историята на Рони за сополките и кашлицата, обяснявам, че трябва да се спре еди кое си, дали да почвам другото и тя се смее. Изкефих се, де, макар и да е заради болестите на децата  ooooh!  /че доста опит ни се натрупа вече  Sick /.
Пръстчето на Сузи не ще да прещрака пак назад, но пък не е и свит, знам ли дали да й го режат. Нека се оправят сега, пък пак ще я водя на хирург за съвет. Трябва да е здрава за болницата.
Игси, толкова са сладки твоите дечица! Толкова са пораснали! На Тея правиш и прически  Grinning , толкова голяма изглежда. Рони като няма косица още ми изглежда бебешорче  Mr. Green
Мама Ели, чудесни снимчици! Мъничето добре се ориентира към компютъра  Grinning  А зеления диван /фотьойл/ ми напомня на един, който аз харесах в един магазин  Mr. Green

Лека нощ, утре пак съм на линия, децата ще стоят вкъщи цяла седмица, а навън е студено, та ще ми се види тясно  #Crazy

# 263
Здравейте сладки мами и пораснали послушни дечица  Hug Hug Hug,
много ни липсвахте Simple Smile Simple Smile Simple Smile, ние се завърнахме в четвъртък вечер ,но до днес нямахме нет #2gunfire,
прекарахме си страхотно и забавно, ще пусна снимков материал по -късно, приятно си побъбрихме със Слънчо при нашата среща ,абе всичко беши  newsm74
 отивам да ви smile3529 ,че нямам търпение да разбера как вървят нещата при всички вас,

# 264
ааааааааааааа не вече ще публикувам след всяко изречение за трети път пиша и всичко отива подяволи изхвърляме от темата  #Cussing out Twisted Evil Twisted Evil #Cussing out

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ МНОГО ЗДРАВЕ,ПРЕКРАСНИ ВЪЛНУВАЩИ МИГОВЕ, УСПЕХИ И БЕЗГРАНИЧНА ЛЮБОВ!!

ПРОСТЕТЕ ЗА ЗАКЪСНЕНИЕТО

# 265
ДА РАСТЕ ЗДРАВА,ЧАРОВНА И МНОГО РОЗОВИ МОМЕНТИ ЗА СЛАДКАТА МАГИ НА ЧЕРЕШКА
/НА ПАТЕРИЦИ/

Олимпия много се изкефих на страхотната снимка Heart Eyes, изглеждаш превъзходно Peace, да ти е жив,здрав и много да те глези МЪЖО!!
Дикси ,честита ти племеница   bouquet,да расте кротка, здрава и да изпълва с радост дните на мама и тати!!
Хармони да си живеете щастливо и сговор в новия дом Heart Eyes,
Скъпата истински се зарадвах за благополучния край на премеждията ви с оченцата  Hug,
много болнички бързо оздравяване  Praynig, гушки от нас
мамо Нине щастливка  newsm10 smile3521  love001 успех и чакаме отново новини скоро,
Атракция голям късмет бе newsm53, Бижу е готов за формула1 Mr. Green
снимките на всички дечица са  newsm74, колко са пораснали и какви сладкишчета са да ги схрускаш  Kissing Heart
ако съм пропуснала някои да поздравя или нещо друго простете Embarassed, но се луднах първо да ви прочета и после проблемите с публикуването си изкарах нервите Crazy Crazy Crazy,що така неразбрах,
хайде до по-късно, ще пусна снимки,ще вожда стана Mr. Green

# 266
  • София
Добре завърнала се Боци  Hug! Починали сте си качествено и чакам хубавите снимки  Grinning

Вчера открихме сезона на шейната , качихме се до Драгалевският манастир и се попързаляхме  на стръмното.Дано само не си останем с това пързаляне, а да падне още по-хубав сняг.
 Nature Snowman

Лека вечер и до утре!

# 267
Здравейте, загубили се февруарки  Confused

Боци днес май сама си кореспондира  Wink

При нас всичко в яслата продължава да върви по "мед и масло"  Grinning От днес дори Ивана е без памперс и като за първи ден не се е напикала нито веднъж-взех си я чиста-чистеничка  Mr. Green От самото начало госпожите изразиха учудване защо Ивана е с памперс, след като винаги си казва. Аз, обаче се страхувах първите дни да не се улиса и да забрави да казва, имайки впредвид, че вкъщи не винаги казва и по принцип си е с памперс. Е, било какво било, от днес-край на памперсите  Naughty

Аница, как мина първия работен ден? Деян кой го води и кой го взема от ясла?

Лека вечер!

# 268
  Thinking  хммм, странно, от вчера не ми даваше, че някой е писал в темата, а сега влязох да драсна някой ред и гледам - няколко отговора  Flutter

Здравей, Ботци!  Hug  Явно лошото време вчера е оставило доста хора вкъщи, които да четат във Форумите, затова се е получила тази трудност за публикуването, претоварване на Сървърите.

Еликс, браво на вас! Искам и аз да съм детееееее и да се возя на шейна, а някой да ме дърпа  Mr. Green 

Слънчо, и при нас яслата ни подейства някак порастващо  Crazy  Рони много неща научи там, че и думички все повече отпуска.

Да си похваля мъничето - днес нощният памперс беше сух и детето се изпишка направо в гърнето  Joy  Голям кеф!
Хубав ден и добро настроение на всички!

# 269
Добро утро и от нас  bouquet,
едно слънце се е показало при нас и след малко ще излезем на разходка, че малчо не се свърта у дома,
Еликс завиждам ви благородно, много ми се иска и при нас да има поне малко снежец Crossing Arms,
 Hug браво на големите сладуранки на Рибчето и Слънчо,
а пропуснала съм това с новата работа на Аница  newsm78, как беше?
усмихнат ден  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт