Явно трябва да се оплача, че да ми се оправят проблемите
Вчера изкарахме чудесна семейна вечер
, беше много шумно и весело
Сега звъня на педиатърката, но не си вдига мобилния, работното й време започва в 14ч и явно дотогава няма да го вдигне
, за какво е дала мобилен тогава
Снощи Сузи си дойде с торбичката от детската и аз си викам
Ооооо, пак болна! А то какво се оказа - имат Скарлатина в групата, правили са им изследване на гърлен секрет, резултатът на Сузи е, че е носител на вируса, но май нямало да го развие /нямам наблюдения за тази болест, но пуснах в Гугъл за подробности, поне нямаме обриви вкъщи, че аз се съмнявах за Рони дали не го боледува, а аз да не съм разбрала
/ Понеже Ронката има още кашлица, макар и намаляла, а сега идва уикенда, исках да питам докито какво да ги правя - да ги заведа ли да ги види, че то пък Сузи да не прехвърли на някой вируса по пътя дотам, дали да изчакам понеделник, абеее, що не си вдига телефона, А
Това е нейна работа да прецени, не я търся за удоволствие.И така, сега ще чакам...
Мамита, благодаря ви, че се отзовахте на въпроса ми за отношенията съвсем откровенно! Оценявам това!

/.
,
,че нямам търпение да разбера как вървят нещата при всички вас,
, гушки от нас
успех и чакаме отново новини скоро,
, Бижу е готов за формула1 

хммм, странно, от вчера не ми даваше, че някой е писал в темата, а сега влязох да драсна някой ред и гледам - няколко отговора