Много готин аватар имаш
Миналата зима, като идвахме до София , купих на Божидар чорапи от много фина вълна от "Штъркел". Ще ми се и сега да му взема, но тук, в Плевен, не продават никъде. Виждали ли сте някъде из магазините, та да накарам сестра ми да отиде до там? Мерси
!
. Пробвай да му оставяш децата, а ти излизай с приятелки. Не вярвам, че ще ти откаже. Да не би причината за така да го нарека временното безразличие да е в това, че той смята, че след като децата през деня са на ясла, ти достатъчно си почиваш и че е редно вечерта той да си почива, а ти да се занимаваш с принцесите
. Ама как го обясних... Дано ме разбрахте.
.
.

, но и аз не се сещам за какви чорапки говориш.
- последният младежки юбилей
, ами така де, на 50 вече може да е дядо, а 40 годишните мъже са си още момчета

ако откажа да я взема от креватчето й, или ако се примиря да я взема (което всъщност правя) заспива до мен на спалнята и съответно и аз с нея. Вторият вариант по едно време ни беше ежедневие и съответно с мъжът ми бяхме на здравей-здрасти: прибирам се в 19 без нещо с Тея, а той вече е с Емо у дома. Започва олелия по приготвянето на вечерята, децата винаги нещо или се смеят или пищят - с две думи шум и дандания, после вечеряме, мием ги и аз - при Тея, тати - при Емо за приспиване. Съответно аз като заспя с Тея и с мъжът ми избщо нямаме време да си кажем 2 думи. Затова минахме на вариант тати при Тея, аз при Емо. Така и двамата не заспиваме в 22 часа с "кокошките"
и имаме време да погледаме телевизия, да почетем книга един до друг на дивана в хола, или просто да си побъбрим. 
Препоръчани теми