ФЕВРУАРЧЕТО беснее вкъщи, защото времето

• 13 722
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Ели, казват, че може да е от прекаляване с белтъчини, от някоя нова храна или пък не нова, но да се е проявила след натрупване в организма. А можело и въобще да не е хранителна алергия ами към праха за пране например.

Много готин аватар имаш Mr. Green

# 241
Софийските мами, я да ви питам една работа  Grinning Миналата зима, като идвахме до София , купих на Божидар чорапи от много фина вълна от "Штъркел". Ще ми се и сега да му взема, но тук, в Плевен, не продават никъде. Виждали ли сте някъде из магазините, та да накарам сестра ми да отиде до там? Мерси  Hug

# 242
  • Пловдив
Рибка, излизайте по-често на разходки заедно, пътувайте, въобще дейности които ще го отдалечат от компютъра и ще обърне повечко внимание на децата.
Това е добра идея Peace
Нашият татко също обича да играе на игрички, пък и да се рови в интернет, та затова отбивам упорито атаките да сложим интернет вкъщи, както и да си вземем компютър. Смятам че 9 часа пред компа на ден ни стигат, няма нужда и вкъщи да се занимавам с това, имам си достатъчно друга работа Crossing Arms

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 15:43 от Катерина78

# 243
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Много любов и щастие   bouquet  bouquet  bouquet!
[/color]
Рибка, нашият тати е голям детишняр. Когато вървим по улиците, не подминава дете. Спира се и започва да му приказва. Преди да забременея, той беше този, който непрекъснато ме натискаше за дете, аз се дърпах. Сега иска и второ, ама аз пак се дърпам. Та винаги,когато си е вкъщи(случва се рядко, понеже непрекъснато е в командировки), той се занимава с Деян. А детето е обсебено от баща си. Той му е любимата играчка  Mr. Green. А аз понякога съм в ролята на типичния мъж. Искам да се изключа от обстановката със списание в ръка или пред компа. Дори готвенето и чистенето са ми понякога като разведряване - да правя нещо различно. А сега не знам как ще е вече като от понеделник почвам работа. Тогава май нито аз, нито тати ще си виждаме детето и ми е много мъчно  Sad. Пробвай да му оставяш децата, а ти излизай с приятелки. Не вярвам, че ще ти откаже. Да не би причината за така да го нарека временното безразличие да е в това, че той смята, че след като децата през деня са на ясла, ти достатъчно си почиваш и че е редно вечерта той да си почива, а ти да се занимаваш с принцесите  newsm78. Ама как го обясних... Дано ме разбрахте.

magica, дано се разбере от какво е алергията и да се вземат мерки.

Мама Нина, много се радвам, че открадна малко време и се включи. Явно, за да оцелее човек в такава страна, трябва да си промени мисленето и да приема този динамичен начин на живот за нещо естествено и забавно. А ти какво ще работиш там? Айде успешно настаняване в новото жилище и да пишеш по-скоро!

Ели, имам щастието да познавам Калоянчо и мога да кажа за него, че е едно прекрасно, умно и невероятно дете, а ти си страхотна майка. И въобще не трябва да се притесняваш от факта, че говори по-малко. А от гледна точка на по-лесно комуникиране - не го мисли, той си намира начини да го разбереш   Laughing.

Атракция, за съжаление не мога да ти помогна - не се сещам за какви чорапки иде реч  newsm78.

# 244
не се сещам за какви чорапки иде реч  newsm78.
Вълнени чорапки ,  не памучни  Grinning

# 245
Слънчо и Момчил заспива без проблеми, обаче се събужда и като е едната госпожа нещо не я харесва и плаче, а при другата си заспива отново.

Краси, това откъде го знаеш? Казваш го като очевидец и ми е странно  newsm78

Мама-Ели, в групата на Ивана са 10-ина деца. А относно персонала, повечето са млади -някъде колкото мен или малко по-големи и изглеждат свестни. За мен най-важното е, че Ивана ги харесва и като я прибирам и те я питат "ще дойдеш ли утре пак", тя крещи с пълно гърло "дааааааааааа"  Grinning

Честит Имен Ден на всички празнуващи!
То и на мен ми се обаждат да ми честитят, но аз не го приемам за мой празник  Confused

Рибке, относно твоя въпрос-не мога да се оплача от таткото. Срам не срам ще си призная, че аз никога не съм къпала детето-винаги той. Когато си е вкъщи, аз забравям, че имам дете-изцяло негов ангажимент е-игри, памперси, обличане, събличане. Понякога е изморен и сигурно много не му се занимава, но аз смятам, че всяко дете има нужда еднакво и от двамата си родители и то не разбира, че някой е уморен и трябва да му се отдаде необходимото внимание. Та, въпроса за мен е принципен-няма задължения, няма ангажименти-пред детето и двамата трябва да сме еднакви  Naughty

# 246
Честито на празнуващите днес    bouquet   bouquet   bouquet
Моят съпруг има ден рожден днес, обаче аз не мога да сложа картинки, затова   newsm59  newsm67  nbirthday     
Да ми е жив и здрав, с много късмет   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 247
  • София

Олимпия,да ти е жив и здрав и да те носи на ръце съпругът ти!

# 248
Олимпия, честит ти рожденик! Да ти е жив, здрав и много послушен  Heart Eyes! А подаръкът ще му закъснее с няколко месеца - татината глезанка.

# 249
  • БГ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ -
МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ -
ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на СЪПРУГА на OLYMPIA!!!
Много здраве, щастие и любов в прекрасното ви семейство!!!

Здравейте, установих, че отдавна не съм писала и реших да се поправя!  Confused  Нещо ми е кофти тези дни. Марти продължава да кашля и от днес е на АБ, за съжаление. Дано се справим вече с тази кашлица, че нещо много дълго продължава този път. ribkata, как е Рони, по-добре ли е? Само за успокоение, и нашият тати често се налага да го подканям да се занимава с Марти, вечер повече време му се събира пред компа и телевизора, отколкото в игри с малкия, иначе излизаме и навън е много по-ангажиран - носи го на ръце, говори му, гонят гълъби, пазаруват, но в къщи ...

Вчера девер ми имаше РД, навърши 40 и обяви, че такава годишнина не се празнува.  Shocked   Е, и други такива приятелски случаи сме имали, ама нали затова е семейството, фамилията, с повод, без повод да се събираме?!

Сори, ама трябва да спра дотук, че Марти се събуди!

Лека и спокойна вечер на всички!

# 250
В момента дават по Нова ТВ за Криско на Лилибон, таткото говори ...  Sad

# 251
  • София
Здравейте и от нас!

Честит празник на всички празнуващи днес! здраве, щастие и късмет на всички

Блоагодарим на всички за поздравленията! Ето малко почерпка и от нас

# 252
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ НА ДНЕШНИЯ ПРАЗНИК!ЖЕЛАЯ ИМ ОТ СЪРЦЕ ВСИЧКО НАЙ ХУБАВО. newsm51 Tada
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МЪЖА НА ОЛИМПИЯ!МНОГО ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ В СЕМЕЙСТВОТО. newsm59

# 253
Здравейте, мацки!

Честит РД на СКъпата! ПОжелаавм ти много здраве, любов и щастливи семейни мигове!

Честит РД На мъжът на Олимпия! Весел празник!

Честит Имен Ден  на всички малчовци и техните майки, бащи, братя, сестри пр., които носят имената празнуавщи днес!

Слънчо, аз понеже малко поизпуснах предните теми та... в коя детска е Ивана?
Атракция, кравичките бяха много сладки... МУ-у-у-у! Simple Smile , но и аз не се сещам за какви чорапки говориш.
Elix, от задръстванията отървия няма! Избягам от едно, попадна на друго и така навсякъде. Вече ми писна от НДК до Софийски герой (бившия хотел Славия) да пътувам 45 минути и то с кола! Ако реша да ползвам тролей ще се прибирам по 1 час! ЗАтова си открих вътрешни уличкии се прибирам за около 20 минути  с колата, но понякога правя 2-3 кръгчета в района докато намеря къде да се паркирам Crazy
Magica задължително му пуснете изследвания - трябва да знаеш с точност причинителя на алергията.
danida82 и ние понякога ритаме вкъщи.. даже не само топка, ами общо взето всякакви предмети хвърчат насам-натам (е, не разбира се твърди и тежки, но напр. дрехи, плюшени играчки, възглавници, карти ю-ги-о с които Емо прави "заря" или "полива"Тея и казва, че е дъжд)
anitza пожелавам ти много професионални успехи на новото работно място! Дано се чувстваш удовлетворена за да бъдеш щастлива и у дома. По-добре работещо момиче и люяща съпруга и мама, отколкото изнервена и неудовлетворена от рутината на ежедневието като домакиня.
stefaniika, честит рожден ден на девер ти! И от други хора съм чувала, че 40 г. не се празнувало, което е чиста проба суеверие, с нищо не е по-различно от това да празнуваш 41 или 42 г. Свързват го с 40-я ден след погребение, но двете неща нямат нищо общо. На 40-я ден след опелото душата се възнася на Небето, а 40-ят РД е като всеки друг юбилей! То малко като американците , които нямат 13-ти етаж и 13 номер на стая, на място в самолет и т.н. Ама голяма работа като го прескачат това съвсем не означава , че 13-я етаж не си е тринадесети,ако ще да му казват и 18-ти. Така, че кажи на девер ти, че е изпуснал голям купон   bigdance2 - последният младежки юбилей   bouquet , ами така де, на 50 вече може да е дядо, а 40 годишните мъже са си още момчета Wink  Grinning

Мама Нина, привет! Радвам се, че писа! Успех на новото място!

Нашият тати много дейно се включва за децата. Но това е резултат, мисля, на дългогодишната ми обработка, както и на вече излизането му от детската възраст  Mr. Green  хи-хи ! (постоянно се шегуваме двамата, че е 3-тото дете в семейството) Напоследък дори Тея я приспива той защото с него тя си заспива в кревачето без истерии, а с мен или изпада в нервна криза : #Cussing out ако откажа да я взема от креватчето й, или ако се примиря да я взема (което всъщност правя) заспива до мен на спалнята и съответно и аз с нея. Вторият вариант по едно време ни беше ежедневие и съответно с мъжът ми бяхме на здравей-здрасти: прибирам се в 19 без нещо с Тея, а той вече е с Емо у дома. Започва олелия по приготвянето на вечерята, децата винаги нещо или се смеят или пищят - с две думи шум и дандания, после вечеряме, мием ги и аз - при Тея, тати - при Емо за приспиване. Съответно аз като заспя с Тея и с мъжът ми избщо нямаме време да си кажем 2 думи. Затова минахме на вариант  тати при Тея, аз при Емо. Така и двамата не заспиваме в 22 часа  с "кокошките"  Tired и имаме време да погледаме телевизия, да почетем книга един до друг на дивана в хола, или просто да си побъбрим.
На 22.10 направихме 7 години брак. Отбелязахме го с уикенд във Велинград. Ще кача снимки.
В хотела имаше топъл мин. басейн 37 градуса и децата се нашляпаха на воля без да тракат зъби. Освен това за по някой час ги оставяхме на детегледачка - веднъж за 2 часа и веднъж за 3. С Емо карахме колела под наем (докато Тея беше с гледачката). Има и страхотна детска площадка.
Айде, че стана много дълго, сори!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 21:27 от Игси

# 254
Здравейте!
Честито на всички празнуващи вчера! И на мъжото на Олимпия също!
Рибче, не се коси, нашият тати също е така, все трябва да го ръчкам, заиграва се с  децата, но бързо губи интерес. Никога не е къпал Мони, никога не му е слагал памперс, много рядко му е давал да яде, обикновено, ако таткото яде и Мони си поиска. Иначе Криси като се роди, имаше голям мерак да я къпе и сменя памперси. Ние я повивахме и той държеше много да се научи да я повива. Сега, ако напълня ваната на децата, може да отиде да ги снима иначе не влиза в банята, ако направят някоя щуротия, може да дойде да се смее, но не и да помогне нещо. Иначе в неделя води Криси в Метро, купил й разни неща, от които тя изобщо няма нужда, но казало детето и таткото откъде да знае има ли нямали и така.  Иначе за игрите, като почне да играе с децата да се чудиш на кой да се скараш на децата или на таткото, само щуротии му идват, например от едната страна на хола да вкарват кошове до другата страна, където е баскетболния кош и разни подобни.  Ама и нашите деца не са от тия дето се задържат на едно място и имат нужда от някой да ги заиграва. Когато са двамата се забавляват чудесно, дори се налага да ги укротявам, вместо да им търся занимавка, виж когато кака я няма Мони все не намира с какво да си играе и ме търси, но таткото тогава го няма. Ей ама какво дълго обяснение дадох, не е истина просто  Wink
Слънчо, наистина говоря като очевидец, защото те ми показват къде бил спал на пейката, плюс това едната леличка е свекърва на моята счетоводителка и ми дава доста подробна информация.  Wink
Айде после пак ще се включа, че рискувам никой да не ме прочете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт