Монтана-Есенно засмяна!

• 11 842
  • 324
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте.Дали пък тази Коледа и Нова година,няма да ни е снежна?Момичета как сте?Аз сега се чудя в какво да облека Поли,че ще ходи с мен за кухнята на обед,пък нещо не мога да и намеря космонавтчето.Тя сега за първи път ще види снежец.И ние си направихме в къщи най-накрая коледната украса.

# 211
# 212
Здравейте. Колко сняг има при вас? Тук сутринта беше покрило улицата и колите пред блока - аз нали само това пространство виждам Simple Smile А сега такова слънце е напекло, че в момента в спалня ни е направо лято Simple Smile
Ей да знаете,че ако прочетете утре във вестниците "Убийство на съседи" - това ще съм го направила аз Wink тези над нас направо ме побаркват - все нещо метят, тропат и хвърлят разни работи - голяма лудница са, а сме ги предупредили и знаят, че имаме малко бебе. Одеве така подскочих, имах чувството че ще падне тавана. Добре че поне Крис спи като мечка зимен сън и него нищо не го разстройва.

# 213
И тук снежеца е малко,и сигурно ще се стопи,но пък за Коледа може да навали пак.Поли нещо ми е хремава,и май пак ще трябва да и обработвам нослето с физ.р-р,капки,пасти разни и най-гадното за нея обработка с помпичката.Вече като я види и почва да пищи. TiredДано цяла зима да не сме болни,че имаме да слагаме ваксини.
Рали,то във всички блокове е така със съседите.Направо някой път ми иде да ги newsm61 argue bambam.Хубавото при теб е ,че Крис ти спи и на шум,защото Поли при най-малкият шум се буди.

# 214
# 215
dobro utro na vsi4ki.kak ste v toq stud?
neobi4am studa Cry Cry Cry

# 216
Здравейте.Не обичам въобще да е студено cold.Ходих да взема на Поли,храната от кухнята,и направо се смръзнах.Цяла нощ не съм спала,понеже на Поли е запушено нослето и милото,ми не можа да спи,и съм уморена вече.
Ей,мацки избрахтеэ ли вечи подаръци за близките си?Какво купихте?Аз още нищо не съм купувала,на никой,и сега правя списък,но нещо ми липсват идей newsm78

# 217
ki4o i az sam napravila spisak no sa mi nekvo smotani podarazite.naprimer..................dezdoranti,kozmetika,bluzi,6alove.abe na seki nekvi takiva i karti4ki koledni.
drygo taka i ne se setih. newsm78 newsm78 newsm78
spisaka mi e gotov i ponedelnik otivam da pazaruvam pak moje i na mesto ne6to drugo da mi haresa.
4ao ot men na vsik4i

# 218
vikem kak e zetq  Twisted Evil  sre6tata koga e ?  newsm78

# 219
zata e dobre.raste i sega se e nau4il i kre6ti po cql den.
a malkata kak e? Grinning
emi mai na 23 e sre6tata ama......................ni6to drugo ne sme se razbrali newsm78a vremeto si minava
daite da po4vame da se razbirame za 4as a????????????????stani vie sega na Montana li ste si?

# 220
  • София , Монтана
Здравейте.Аз за подаръци не съм мислила.Възрастните съм ги от списала.Около нас има много деца и за това ако започна да купувам на всички подаръци ще стане така че ще ми е необходим кредит.А най вече около тези празници ми е много натоварено около финансова гледна точка че нали моята Криси има на 7 рожден ден.
За срещата и аз помня че беше за 23-ти.Предлагам всеки да каже към колко му е удобно защото  на всички децата им спят по различно време .Така например моята може и в 16.30 да заспи.Но аз не мога да определя според мен е най добре да е преди обяд.Давайте предложения.А снимки на някои от нас може да видите на първата страница в единия албум.

# 221
  • у дома
Аз нямам претенции за час,но си мисля че към 10-10 и 30ч е добре ,предполагам че тези ,които са с малки деца няма да ги водят,а големите по това време се надявам ,че не спят.Само да ви предупредя,че в новата сладкарница събота и неделя правят рожденни дни,така че е лудница и ако е повече от един рожден ден просто за външни хора няма място,ама вие решавайте...
Вики,извинявай,че не ти се обаждам,ама изминалата седмица беше кошмарна -и на мен ми беше натоварево с мойте си ангажименти,отделно в детската готвят тържество за вторник и ни карат да помагаме-така че изобщо свободно време нямам.Даже малкия май не съм го и извеждала ,не мога да си спомня...

# 222
Здравейте, момичета, и ние ще сме в Монтана по това време, така че ще следя за времето и мястото на срещата, а не искате ли в новия детски център, макар че, не знам точно къде се намира newsm78

# 223
svetle mila ne se pritesnqvai za ni6to.moje sled vtornik da se vidime s tebeako se pada po4iven den 6te moga kam 10 no neznam poneje maikami e v bolnicata i prez sedmica e dijurna i da e na povikvane no se nadiavam da si e vka6ti za da gleda Radi.abe v kolko 4asa kajete pak 6te vidim no 6te napravq vsi4ko vazmojno no ako nqma na koi da go ostavqqqqqqqq Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 224
mali ama o6te spq i sam pisala taka obarkva6to
svetle mila ne se pritesnqvai za ni6to.moje sled vtornik da se vidime s tebeako se pada po4iven den 6te moga kam 10 no neznam poneje maikami e v bolnicata i prez sedmica e dijurna i da e na povikvane no se nadiavam da si e vka6ti za da gleda Radi.abe v kolko 4asa kajete pak 6te vidim no 6te napravq vsi4ko vazmojno no ako nqma na koi da go ostavqqqqqqqq Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт