Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е отношението на лекарите към бременните, според споделените преживявания във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите и тревогите, изразени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е отношението на лекарите към бременните, според споделените преживявания във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите и тревогите, изразени от участниците във форума?
-
Какви съвети и препоръки са споделени във форума?
-
Какво представлява направлението за записване и проследяване на бременност?
Полагат ми се само 2 видеозона задължително + този в 12-та седмица, за който трябва да си платя, ако реша. Днес ми зададе докторката куп въпроси за общото ми състояние, за здравето, за предишната бременност; измери ме; каза, че съм за 8-9 юни; направи цитонамазка и взе секрет за микробиология; даде направление за кръвни изследвания; каза ми за фолиевата и витамините. Сърцето каза, че другия път на 03.12 ще го слушаме. Поне е ЗА нормалното раждане след секцио и каза, че иска да опитаме. Аз също държа на това. Било важно разрезът на матката дали е хоризонтален. Тогава нямало проблем. И сега не знам как да разбера и проверя. Имам епикриза, ама дали там пише...Това от мен.

Другия понеделник чак съм на преглед. 

Да знае някоя от вас дали може да пием някакъв разхлабващ чай - като сена например
Да си призная нещо ми е неудобно да звъня на доки за това и без това я побарках предишните седмици с това повращане и се ми е неудобно