СНБМ - инициативи - 14 част

• 14 708
  • 430
  •   1
Отговори
# 210
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
раде, пак ми звънят майки, които са изратили молбите си с обратна разписка. нищо ли не е получено? били ги пратили преди 3 седмици, но не са върнати. моля те дай знак. аз си знам, че ще пишеш ако получиш нещо, но ми е супер странно това, което се случва. възможно ли е разписките за писмата някой да ги гепи?
Не знам Танче, освен да сложа един огромен плакат на вратата с голяма червена стрелка и електрик-зелен надпис СНБМ, не знам какво друго мога да направя. При нас все още нищо не е дошло, а си проверяваме пощата редовно. Не виждам кой може да гепи тези разписки, те в крайна сметка нищо не струват. newsm78 Ако дойде нещо веднага ще свиркам  Peace

# 211
  • СОФИЯ
ИД-обратните разписки би следвало да се носят лично от пощаджията и който получи писмото да ги разпише. 3 седм. наистина са мн време. Логично е новите кандидат-чл. да очакват за такъв период или да си получат ИД-то или писмото да се върне като недоставено. Или някой в пощата се почесва и го мързи, или на адреса няма човек, к да подпише.

# 212
  • София
По повод на писмата - моля, който ги форматира окончателно, да спазва българските изисквания към официалната кореспонденция - отстъп на всеки първи ред от параграфа, данните на адресанта вдясно, подписа на изпращащия - също.

# 213
прилагам цитат от статия в.Сега

Месечният доход на член от семейство, което взима детски надбавки, да се вдигне от 200 на 220 лв., ще предложи още БСП между първо и второ четене на бюджета. Левицата ще внесе и текст, според който семейното подоходно облагане се запазва за хората, които са с доход над 220 лв. на месец на член от семейството и не взимат детски надбавки, добави Мръцков.

# 214
  • София
  E в това повече има смисъл, а не да ми твърдят че компенсират подоходното облагане с увеличени детски, който нямам право да взимам.
   Момичета кажета оставали за събота и аз да ходя на лекцията на ФРГИ за да мога да си направя плановете?

# 215
Mомичета, пращам на пощата корекции на писмото на Хриси и вариант на прес-съобщението. Там съм сложила едно заглавие, което ми хрумна. Казвайте мнение и редактирйте. Тони виж добре ли съм направила формата  Simple Smile не съм най-сигурна, че знам стандартните отстояния.

Кали за контакт написах твоя телефон - ок ли е?

Мими говорила съм и стига да искаш можеш да отидеш в събота заедно със Силвия и Ради, но трябва да потвърдя на ФРГИ до утре така че кажи - каквото решиш това е!

# 216
  • София
  Потвърдено  Simple Smile

# 217
Момичета,
изпратила съм това , за което говорихме да направя на пощата!
Дано да е от полза и да не ви разочарова Simple Smile

# 218
Мейла , от който го пратих е странен, но не е СПАМ : moonlights@
, така че не се стряскайте Simple Smile

# 219
Ани, разчисти моля те пощата, защото всеки момент ще ни се запълни  Peace
трий особено тези неща върху , които сме работили, всмисъл да остане крайния вариант, а другите могат да се махнат  Peace

# 220
Доли, днес ще изчакаме хриси да се върне от срещата и да каже какво е станало, за да мислим как да действаме нататък. И двете неща, които се пратила за пресконференцията са за основна редакция, но аз ще го направя когато хриси се върне и коментираме.

хубав ден на всички

# 221
  • София
Хриси, прегледах материалът ти набързо - бих ти предложила да се поставят допълнителни обяснителни бележки към таблицата. Можем ли да посочим пример за държава - стр. 2 от коригирания вариант (иначе този текст "виси")?
Съгласна съм с Таня за основната редакция.
Доли,  Hug

# 222
Доли, естествено, че съм съгласна, мила, но нека да има и втори телефон на някой друг, защото ако не успея да се обадя да имат хората резервен вариант на кого да звъннат, защото ще е крътък срока между изпращането и  пресконференцията и някои може да са на зор като търсят повече инфо. Хриси ако е съгласна или Таня може техните телефони също да се дадат. Нали за прессъобщението става въпрос за контакти?
Сега ще прегледам материала Wink

# 223
Хриси, изключително добре е написано, браво Hug

Според мен относно въпроса дали да се запази сегашния модел на подоходно облагане или да се въведе реално семейно такова, трябва да им припомним, че и трите управляващи партии са обещали предизборно въвеждане на реално семейно подоходно облагане и че БСП от миналата година говори за това, така че е крайно време да се въведе, защото от  по-следващата година мандата им изтича и вече ще бъде късно Peace Нещо в този дух. Да им напомним да си спазват обещанията. Според мен няма смисъл да чакаме още една година, за да говорим тепърва за реалонто семейно подоходно болагане, дъвчем го от миналата година Rolling Eyes И в краен вариант ако нямат желание, то да запазят сегашното положение и да променят цифрите към по-добре звучащи Wink
Бягам, че мишките се събудиха..

# 224
Хриси, изключително добре е написано, браво Hug

Според мен относно въпроса дали да се запази сегашния модел на подоходно облагане или да се въведе реално семейно такова, трябва да им припомним, че и трите управляващи партии са обещали предизборно въвеждане на реално семейно подоходно облагане и че БСП от миналата година говори за това, така че е крайно време да се въведе, защото от  по-следващата година мандата им изтича и вече ще бъде късно Peace Нещо в този дух. Да им напомним да си спазват обещанията. Според мен няма смисъл да чакаме още една година, за да говорим тепърва за реалонто семейно подоходно болагане, дъвчем го от миналата година Rolling Eyes И в краен вариант ако нямат желание, то да запазят сегашното положение и да променят цифрите към по-добре звучащи Wink
Бягам, че мишките се събудиха..

Мислейки си по въпроса съм съгласна с Кали, че по-скоро трябва да искаме въвеждането на реално семейно подоходно облагане. Малко и на принципа да искаме повече.  Друг е въпроса доколко има шансове за успех в тази доста напрегната ситуация около бюджета. Общо взето най-различни обществени групи искат все повече за тях - въпроса е кой ще успее да се наложи и за кой ще останат пари  #Crazy

Ради, Силве, Мими - участието ви е потвърдено и от ФРГИ. Така, че ви пожелавам приятно обучаване. Ще разчитаме на вас да записвате и да питате много - най-вече за това какво се очуква от нас да разработим като стратегия и как да си търсим най-ефективно парички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт