СНБМ - инициативи - 14 част

• 14 676
  • 430
  •   1
Отговори
# 300
Танче, търся назад в темата къде беше писала за уговорката за понеделник, да се чакаме в 11 без 15 направо горе на последния етаж ли беше, нещо такова, но не успявам да ти открия постинга, да не би да се го коригирала или просто съвсем окьоравях от толкова нет тези дни ooooh!

# 301
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте момичета, браво за свършената работа.
 Днес приключи първият ни ден на обучението и както винаги беше много интересно и полезно. В началото се представихме, а после говорихме за мисията и визията на организациите което вече сме обсъждали. Определихме основната дейност и допълващите такива на организацията, определихме коя е добре работеща организация, обясниха какви са критериите за организационна оценка, , как се прави стратегия чрез анализ на организацията, обясниха ни какво е интегриран организационен модел (ИОМ) и накрая попълвахме един въпросник по последната точка в помагалото което получихме. Обучител ни е Миряна. Това за сега, водила съм си записки, но не мога сега да ги пиша, а и май повечето неща ги има в помагалото.

Лека вечер!  bouquet

П.п. стигането до хотела и връщането от там се оказаха истински ад, на връщане ми се наложи да звъня на една приятелка да ми вземе детето от градината, че аз нямаше как да стигна навреме и то горкото било останало последно в 7 вечерта, да ми е жива и здрава за услугата, че и го прибра у тях защото у нас нямаше никой. Сори за спама, ма множко ми дойде, а и ми стана гадно, че първо го заведох и последно си го взех детето от градина.

# 302
Танче,
да ви е жив и здрав Максим! Да бъде много щастлив и да се чувтва горд когато порастне от това,че точно вие сте неговите родители!
Целувки и прекрасна нощ   costumed034  costumed034  costumed034  costumed034  costumed034

# 303
Относно пресконференцията- бих могла да помогна нещо утре, в неделя съм на работа(а също и в понеделник).Ако не се чуем- УСПЕХ и да помните ,че съм член на Сдружернието защото вярвам във вас  newsm47

# 304
 Танче, да ти е живо и здраво момченцето и само радост да ти носи! Много щастие и късмет от нас със Георги!

Всеки път когато честитя на някого и му пожелавам нещо от форума се чувствам като фея орисница. Дано феическите ни пожелания имат силата да защитават и сбъдват желания.

# 305
Танче, да ти е жив и здрав рожденика и много да ви радва! newsm59

# 306
Момичета, хайде на срещата на форума днес?

# 307
кали, пак пиша. среща 11 без 15 направо горе на последния етаж.
сега за снимките - доста неща говорихме и снимахме. не знам какво ще остане за излъчване. дано да е по същество. после рада ми звънна и каза, че ще пуснат и съобщение за отвореното писмо да институциите. не съм сигурна дали ще ме пишат председател или просто майка, но и в двата случая върши работа. не знам и колко ще е дълъг материала....абе дано да е ок.

това е от мен. благодаря на всички за поздравленията   bouquet

отивам да готвяяяяяяяяяяяяяя

# 308
  • София
уф как ми се идва амааааа.... Rolling Eyes

# 309
Момичета, подготвих материалите - 25 папки с писмото вътре и брошурата.
Имам и 5 резерва.
2 въпроса:
1) да слагам ли освен брошурата на СНБМ и такава за близнаците?
от една страна не е по темата, от друга страна не е лошо да се види, че и това правим, особено ако приемат законопроекта, да не излезе после пак че е идея на Масларова  #Cussing out
2) да сложа ли и химикалки? мисля, че е добре да се сложат

Раде, радвам се за обучението  Hug Съжалявам, че си закъсняла, наистина движението (или по-скоро пълзенето) в София вече е кошмар.  Sick Надявам се , че Георги не ти се е сърдил много  Wink

# 310
уф как ми се идва амааааа.... Rolling Eyes

Ама, какво ?
Хайде бе мацки, ние с Доли сме там  Heart Eyes
Все пак нито е някакъв късен час, нито нищо, що не дойдете поне за малко?

Знаете ли какво си мислех вчера? Тази година много се забавиха нещата покрай изборите, миналата година по това време на събирането на форума празнувахме приемането на завареното положение на 2-ро четене  Mr. Green

# 311
Мерси, Танче Hug

Аз няма да мога за срещата, с мишките сме и гледам да изкараме повече време заедно преди заминиването Heart Eyes

Хриси, помисли ако трябва още нещо да нося освен листата за контактите за журналистите. Да не забравим нещо. Аз освен това и визитките друго не се сещам.

Весело изкарване на срещата днес Wink

# 312
Здравейте момичета, браво за свършената работа.
 Днес приключи първият ни ден на обучението и както винаги беше много интересно и полезно. В началото се представихме, а после говорихме за мисията и визията на организациите което вече сме обсъждали. Определихме основната дейност и допълващите такива на организацията, определихме коя е добре работеща организация, обясниха какви са критериите за организационна оценка, , как се прави стратегия чрез анализ на организацията, обясниха ни какво е интегриран организационен модел (ИОМ) и накрая попълвахме един въпросник по последната точка в помагалото което получихме. Обучител ни е Миряна. Това за сега, водила съм си записки, но не мога сега да ги пиша, а и май повечето неща ги има в помагалото.

Лека вечер!  bouquet

П.п. стигането до хотела и връщането от там се оказаха истински ад, на връщане ми се наложи да звъня на една приятелка да ми вземе детето от градината, че аз нямаше как да стигна навреме и то горкото било останало последно в 7 вечерта, да ми е жива и здрава за услугата, че и го прибра у тях защото у нас нямаше никой. Сори за спама, ма множко ми дойде, а и ми стана гадно, че първо го заведох и последно си го взех детето от градина.
Браво Раде, радваме се че е било интересно и благодаря, че го сподели  Heart Eyes
Съжалявам за Жорката, че така се е получило. В тая София вече само с хеликоптери трябва да се придвижваме.

Мацки с Хриси решихме да вземем едно букетче за Мамма, послучай празника .. тя винаги ни подкрепя и помага .. Хайде и дано се видим там  Hug

# 313
  • София
хриси за материалите- аз съм "за" химикалките и брошурите за близнаците! хората обичат да има и по много  мат'риали Laughing
а за довечера- ами няма да мога, ше гледаме коколино, сами сме с ицо Rolling Eyes поздрави на мама и от нас   bouquet

# 314

На този въпрос съм отговорила в клюкарската тема, все пак няма да съм там по работа  Mr. Green Естествено, че ще съм там и Жени също е изявила желание.
 За букета съм напълно съгласна, даже е малко  Peace

Хриси, Доли, свирнете като сте там, аз ще пристигна сигурно към 18:30, ако ще идвате по-късно да ви пазя места, тъй или иначе ще пазя 2. ?

Общи условия

Активация на акаунт