СНБМ - инициативи - 14 част

• 14 728
  • 430
  •   1
Отговори
# 240
  • София
    Аз точно към девет ги приспивам така че съм съгласна. Peace
    Кой отговаряше за ДГ? Искам да поговаря с някого относно електронния регистър. Осъзнавам че в момента сме доста заети. Sad

# 241
  • София
Комисия по икономическата политика - http://www.parliament.bg/?page=ns&lng=bg&nsid=5&acti … =show&gid=154
Председател - ЙОРДАН КИРИЛОВ ЦОНЕВ
С какво още мога да помогна за спешната задача? Да не се дублираме хората, а и аз незнам точно тези етикети какво трябва да представляват.

# 242
  • София
Парламентарна група на Коалиция за България - председател - МИХАИЛ РАЙКОВ МИКОВ
   Контакти :

* гр. София, 1169,
      пл. "Народно събрание" 2,
      Народно събрание,
      МИХАИЛ РАЙКОВ МИКОВ

Парламентарна група на Национално движение Симеон Втори
председател - ПЛАМЕН НЕДЕЛЧЕВ МОЛЛОВ

Контакти :

* гр. София, 1169,
      Народно събрание,
      ПЛАМЕН НЕДЕЛЧЕВ МОЛЛОВ

Парламентарна група на Движение за права и свободи
председател  - АХМЕД ДЕМИР ДОГАН
гр. София, 1169,
Народно събрание,
АХМЕД ДЕМИР ДОГАН

# 243
правоъгълник с име и адрес   bouquet най-обикновен етикет за плик. аз писах и до трите, че не знам кой ще е по-свободен да го направи

# 244
  • София
 Мога да извадя и за останалите, но за контакти на председателите ли ви трябва адреса?

# 245
  • София
Парламентарна група Коалиция Атака
председател - ВОЛЕН НИКОЛОВ СИДЕРОВ

Парламентарна група на ОДС - СДС, ДП, Движение Гергьовден, БЗНС, НС-БЗНС, ДРОМ
председател -      АСЯ ВЕЛИЧКОВА МИХАЙЛОВА

Парламентарна група на Демократи за Силна България
председател - ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ

Парламентарна група Български Народен съюз
председател - КРАСИМИР ДОНЧЕВ КАРАКАЧАНОВ

Хм то адресите дето си вадя са еднакви  Embarassed Кажете с какво още да помогна докато зверчетата спят  Simple Smile

# 246
Парламентарна група Коалиция Атака
председател - ВОЛЕН НИКОЛОВ СИДЕРОВ

Парламентарна група на ОДС - СДС, ДП, Движение Гергьовден, БЗНС, НС-БЗНС, ДРОМ
председател -      АСЯ ВЕЛИЧКОВА МИХАЙЛОВА

Парламентарна група на Демократи за Силна България
председател - ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ

Парламентарна група Български Народен съюз
председател - КРАСИМИР ДОНЧЕВ КАРАКАЧАНОВ

Хм то адресите дето си вадя са еднакви  Embarassed Кажете с какво още да помогна докато зверчетата спят  Simple Smile

тъй като друг не се отзовава ще те помоля теб да направиш направо етикетите. ще можеш ли

# 247
  • София
  Довечера ще може ли, че сега се събудиха и ще трябва да ставам. А за адресите какво да правя? От онзи сайт ми излизат еднакви на всички? Аз ще се опитам да съберя цялата информация която намеря на едно място в уърдовски файл и после ще я дам на някой, който разбира от това и ще може да форматира правилно етикетите. Така става ли?

# 248
Айла, АМ, сега говорих с Хриси и Таня, от утре ще трябва да започнете да пращате поканата по мейлите, която за момента само е нахвърляна от АМ и до довечера трябва да я изчистим, така че моля който може да я види и коригира. Praynig

Това е спешно, както и да прегледате прес- съобщението и отвореното писмо, защото те също за утре трябва да са готови, писмата заминават утре и също Таня трябва да прати прес-съобщението в БТА.

Хриси, звъннах на контактите, които ми даде, който намерих и ми даде мейл съм го включила в адресите в пощата, за да може направо да пратят и там Айла и АМ. С 2 от контактите не мога да се свържа засега - в. Експрес и Мария Колчагова от агенция Фокус и вестник Сега, но на агенция фокус и на вестник сега имаме мейлите така или иначе и ще им пратят момичетата поканата, така че остава само в. Експрес.

С Хриси като звъним се разбрахме да им казваме, че пресконференцията ще е във връзка с проектобюджет 2008и по-точно как той ощетява семействата с деца. Решихме, че той засяга и неосигурените родители, така че няма да говорим за осигурени и неосигурени. Може заглавието да е нещо от този род - "Как и с какво ощетява семействата с деца /или само родителите/ проектобюджет 2008".

Танче, в прес-съобщението, което си пратила в пощата липсва началната кавичка на заглавието и също ако ще правим предложение за реалното семейно подоходно облагане, също трябва да се включи в него.

Мими, адресите ти излизат еднакви, защото офисите на всичките са в сградата на народното събрание на петолъчката Wink Не се притеснявай Hug

# 249
Хриси, видях това, което си добавила за запазване на подоходното облагане и индексиране, но според мен след това което си написала и преди втора точка можем да вмъкнем и едно напомняне, че и трите управляващи партии предизборно са обещали въвеждане на реално семейно подоходно облагане и че е редно да спазят обещанието си към избирателите и че тъй като мандата им изтича много скоро, очакваме това да се случи ако през 2008-ма година, то поне от началото на  2009-та. Също така трябва да се оправи шрифта на новия текст, за да е като другия.

Момичета, които сте на линия ,кажете какво мислите по въпроса за написаното по-горе Praynig

Аз изчезвам, довечера ще се постарая да се включа Wink

Като говорих с Танчето се сетих, че ще ни трябват нови визитки Peace

# 250
  Довечера ще може ли, че сега се събудиха и ще трябва да ставам. А за адресите какво да правя? От онзи сайт ми излизат еднакви на всички? Аз ще се опитам да съберя цялата информация която намеря на едно място в уърдовски файл и после ще я дам на някой, който разбира от това и ще може да форматира правилно етикетите. Така става ли?
Нахвърляй имена и всичко нужна на един файл и ми ги прати (даже по скайп най-бързо ще стане). Аз ще ги оформя като етикети. Днес съм си в къщи, че ми е малко зле, но след обяд ще се включа.  Hug

# 251
  • София
Момичета, изпратих своите корекции на писмото в пощата.
До довечера  Hug

# 252
До довечера  Hug

И аз добавих малко корекции и по писмото и на прес-съобщението. Танче, защо сте махнали мястото и часът на прес-конференцията  newsm78 - те не могат да липсват от съобщението.. това е основна информация

# 253
До довечера  Hug

И аз добавих малко корекции и по писмото и на прес-съобщението. Танче, защо сте махнали мястото и часът на прес-конференцията  newsm78 - те не могат да липсват от съобщението.. това е основна информация

защото това ще го пишем в поканата, муцка....или поне аз така мисля

# 254
  • София
здравейте Peace
много сте се развихрили а аз сега си влиза чак... имам малко врвме преида се събуди Коки, кажете какво мога да направя?

Общи условия

Активация на акаунт