СНБМ - инициативи - 14 част

• 14 686
  • 430
  •   1
Отговори
# 255
  • София
  Ако можеш направо да направиш ти етикетчетата, защото пък моите сега са будни и определено ми се налага вече да стана.

# 256
Изпълнението на Националната стратегия за демографско развитие на България ще се следи по специална Система от показатели

Четвъртък, 15 ноември 2007 г.
За информация: Таня Джаджева, Правителствена пресслужба
                             тел. 940.27.70
   Система от показатели за мониторинг и анализ на изпълнението на Нацио-нална стратегия за демографско развитие на страната (2006 г. – 2020 г.), прие правителството. Тя предоставя възможност за набиране, актуализиране, система-тизиране и поддържане на информацията, свързана с изпълнението на Страте-гията.

текста е една уордовска страничка и ще го кача по-късно на пощата. Предполагам го има на сайта някъде из government.bg

# 257
  • София
почвам да "правя" нещо и каквото направя го пращам че коки мирна замалко и след малко става да яде  Peace
- добавих и малко корекции по писмото.
дописвам:
пратих по мейла нещо като списък с адресите, мама жожо не знам дали е това което си имала предвид, но мисля че ще е от полза  Peace

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 16:57 от elpet

# 258
Хриси, видях това, което си добавила за запазване на подоходното облагане и индексиране, но според мен след това което си написала и преди втора точка можем да вмъкнем и едно напомняне, че и трите управляващи партии предизборно са обещали въвеждане на реално семейно подоходно облагане и че е редно да спазят обещанието си към избирателите и че тъй като мандата им изтича много скоро, очакваме това да се случи ако през 2008-ма година, то поне от началото на  2009-та. Също така трябва да се оправи шрифта на новия текст, за да е като другия.

Момичета, които сте на линия ,кажете какво мислите по въпроса за написаното по-горе Praynig

Аз изчезвам, довечера ще се постарая да се включа Wink

Като говорих с Танчето се сетих, че ще ни трябват нови визитки Peace
Кали гледай последните варианти, там  съм го добавила това, просто в първоначалния вариант още не бях написала предложенията, а само проблемите  Peace

# 259
  • София
Поредно доказателство, че журналистите четат във форума, но за съжаление избирателно.

Как законът оценява отглеждането на едно дете

# 260
Момичета, изпратих своите корекции на писмото в пощата.
До довечера  Hug

И аз добавих малко корекции и по писмото и на прес-съобщението. Танче, защо сте махнали мястото и часът на прес-конференцията  newsm78 - те не могат да липсват от съобщението.. това е основна информация

защото това ще го пишем в поканата, муцка....или поне аз така мисля

Муцка то се праща само прес-съобщение... то дефакто си е и поканата.. поне аз като съм пускала е било така.
В случая с написаното от Ани и мен просто използваме различни термини - това което тя нарича покана аз наричам прессъобщение...

# 261
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Не трябваше ли днес да има скайп среща или аз нещо съм се объркала?  newsm78 Щото трябва вече да слагам Георги, че утре ще го вдигам по никое време за градина заради обучението, което означава, че няма да мога да се включа в следващия час поне.

# 262
Не трябваше ли днес да има скайп среща или аз нещо съм се объркала?  newsm78 Щото трябва вече да слагам Георги, че утре ще го вдигам по никое време за градина заради обучението, което означава, че няма да мога да се включа в следващия час поне.

Душа, включила съм те ,когато успееш Hug

# 263
Момичета, Айла и Мими се заеха с пращането на поканата, Доли и Саня /евентуално / ще се заемат с писмата.

Трябва ми един доброволец за пресконференцията, аз също ще съм там, но ми се иска да има още един човек поне освен Хриси и Таня, които ще говорят. Желаещи? Mr. Green

За утре /днес ooooh! / ви моля да започнем с коментирането на текста за журналистите, зада не правим и това в последния момент до 12 вечерта. Доли, освен списъка за журналистите, който ще ми пратиш, и материала, който ще подготим и екземплярите от писмото за журналистите, друго нещо ще трябва ли? Че вече мозъка ми се размекна и не се сещам за нищо повече? Визитките, естествено и баджовете който има. Друго?

Хайде, лека Hug

# 264
  • София
Момичета, изпратих редакцията на пощата. Моля, раничко днес го погледнете, че вече се поизморих доста.
За текста за журналистите мога да се включа най-рано утре късно вечерта.
Успешен ден!  Hug

# 265
Момичета, изпратих редакцията на пощата. Моля, раничко днес го погледнете, че вече се поизморих доста.
За текста за журналистите мога да се включа най-рано утре късно вечерта.
Успешен ден!  Hug
Мисля, че текста е ок. Аз вече го подготвям за печат ,за да мога да внеса писмата по обяд.

# 266
На някоя от срещите ни ще ви запозная с една мама , работи като ПР , готова е да се включи и да помага

# 267
  • София
  Момичета от пощата пак ми дава че квотата е изчерпана и не мога да пращам писма! Кажете от къде да ги пращам? Нали имаме и друга поща?

# 268
Мацки, Мама Саня не е на работа и няма да може да внесе писмото във финансите днес. Някой може ли да го поеме, защото аз ще нося останалите в другия край към МС. Пращам на пощата писмото, заедно се подготвени етикети с адреси .

# 269
момичета, днес моят малък мъж Максим става на 2 годинки.  bigdance2 Tada
не знам как се слага линк, ама да знаете, че ви черпя с торта и шампанскоооооооооооооооооооооо.............наздравеееееееееееееееееее

Общи условия

Активация на акаунт