СНБМ - инициативи - 14 част

• 14 680
  • 430
  •   1
Отговори
# 270
Сега по работа. Тази сутрин звъннах в бта, за да дам темата за пресконференцията, която сте решили снощи. от там любезно ми обясниха, че с така формулирана тема проектобюджет 2008 - насърчаване на отговорно родителство?!“ никой няма да дойде. така че в ранни зори с хриси решихме и сменихме темата на: Поощрява ли бюджет 2008 отглеждането на деца в България., което вече беше прието по радушно. После видях, че заглавието на прес рилийза е съвсем трето  newsm78 Поощряване отглеждането на деца в България, в контекста на бюджет 2008”
Както се сещате с хриси ще искаме да поговорим за процедурата за вземане на решения, компетентност и т.н., но след събитието. сега няма време за коментари.
В понеделник сме Аз, Хриси и Кали. Друг ще идва ли? Само за инфо - залата в БТА е само една и е на последния етаж. Ще се чакаме там в 11 без 15.

за сега толкова. моля ви в момента не се впускайте в обяснение и реплики. дайте да си свършим работата и после ще поговорим.

Целувам ви и отивам да оправя къщата за гостите

# 271
  • София
честит ти рожденник   bouquet да е много здрав ти пожелавам  Hug
mishlentze за пресконференцията- засега 50% че мога да дойда, ще подтвърдя скоро. Peace но не ми се иска да говоря (хриси знае  Wink )
за пощата- и на мен това ми даде, не виждам какъв е пролема освен евентуално в самото АБВ newsm78
доли, бих искала да ти помогна но няма как да ида до раковски уви Sad

# 272
  • София
  Какво да правя с разпращането на мейлове, след като квотота на пощата е изчерпана и не ми разрешава?

# 273
Хайде и от мен ЧРД на малкия чаровник. Все така сладък и весел. Много да ви радва, да има чудно детство и да се грижи за малката си сестричка. Прати му специални целувки от мен.  newsm44 nbirthday  party023 newsm18  Party Time newsm18  Party Time  4uu  costumed034 Tada smile3535 smile3535 smile3535  261uu  261uu

# 274
Танче, честит празник на Максим  bouquet Да ти е жив и здрав, да е чудесен батко и да има много щастливо детство и мно късмет  bouquet

# 275
Мацки, нвякой желаещ за това писмо до министерство на финансите? Намира се близо до кристал? Трябва да се депозира днес.

# 276
Вече звъняха от радио Пловдив, Гери им е дала телефоните, прехвърлих ги към Хриси, защото искат интервю по телефона. Започна се Mr. Green

И от Хоризонт Peace

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 12:42 от mishlentze

# 277
  • София
  Супер, дано се отрази достатъчно добре този път  Simple Smile

# 278
  • София
  Супер, дано се отрази достатъчно добре този път  Simple Smile
Grinning

# 279
От Марти онлайн ще се постараят да дойдат и вече имаме публикувана новина в техния сайт: http://www.marti-online.com/?p=news&id=544

Писах и на мамма Wink

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 13:03 от mishlentze

# 280
момичета, покрай сутрешният екшън съвсем забравих. при ина е дошла покана за участие в обучението в МТСП е на тема 'равнопоставеност на половете', т.е. няма кой знае каква връзка с дейността, но е полезно, защото ще създадете нови контакти с представители на др неправ. орг. и МТСП. Иска се 1 човек за 22.11., от 9 до 17 ч. Заявка за участие трябва да се направи днес - 16/11 по мейл: l.abadjieva@mlsp.government.bg с копие до cwsp@cwsp.bg. Тел за връзка: 9872019 и 0898469177 г-жа Абаджиева

казвайте какво мислите, че срока е до днес. ще помоля някой да се заеме с отговора. не знам кой...който е на линия и е свободен, но все пак първо си кажете мнението.

# 281
# 282
Танче, аз съм за някой да отиде, но не виждам кой. Макар че не виждам точно в какво ще ни обучат точно те, но карай Rolling Eyes

Току-що ми звъняха от нова ТВ, ще пратят екип да снима, но искат утре да снимат мам с бебе или с близнаци, разходка до магазина и да се види кое колко струва и как се оправя с майчинството и евентуален коментар как ще се справя с новото майчинство през 2008г.

Искаше ми се Мими - Айла да се включи, защото случая с близнаците е фрапиращ, но ако не може всяка от нас, но да е с малко дете. Искат утре да снимат и отговор до 1 час с кого, за да могат да се уговорят. Хайде, желаещи? Да не посочвам Mr. Green

# 283
  • София
  Вече се разбрах са Кали, че не мога да участвам утре, а и съм на срещата на ФРГИ.
  От прочетената статия по долу, разбрах че възнамеряват евентуално ако оставят данъчните облекчения да не увеличат детските. Мисля че това ще се хареса пък на още по-малко хора, а и си пише че дори така ще е по-малък разхода за хазната, защото повече хора получават детски, отколкото ползват данъчни облекчения.

# 284

Това от втория линк: Още от следващата седмица пък родителите ще могат да проверяват как работи системата за подаване на молби за записване на децата в детските градини, както и информация за класиране и прием в тях. Амин, дай Боже да е от следващата седмица Wink

Танчето ще отиде утре на снимките с децата и ще говори за случаите с породените деца като нейния и ако може ще спомене близнаците Wink Ще чакаме да каже кога ще се излъчва да я гледаме Grinning

Елпет каза, че ще опита да даде на приятелка писмото и тя да го занесе във финансите, ако не Саня в понеделник.

Днес трябва да изчистим текста за журналистите. Последно какво мислите да правим, да им дадем цялото писмо плюс нещо друго като материал или само то е достатъчно. Какво смятате?

Хриси, с Доли говорихме да вземеш по 30 папки и брошури, в които да си коригираш координатите предварително. Аз ще разпечатам писмото и ако има друг материал за журналистите. Само кажете какъв да бъде и да има ли.

Общи условия

Активация на акаунт