СНБМ - инициативи - 14 част

• 14 731
  • 430
  •   1
Отговори
# 345
дали има начин да се запишат репортажите?

# 346
  • СОФИЯ
Мога да изкарам тесктовете от новините по националните радиа и телевизия утре ...

Поздравления за добрата работа  Peace

# 347
Аз мога да гледам ТВ7

# 348
  • СОФИЯ
Момичета имам текста от репортажа сутринта по бТВ, къде да го изпратя?

# 349
Момичета - спешно!От ББТ искат човек за участие в предаването Черно и бяло довечера от 19:30. Ако има някой на който му е възможно да свирка, до 1 час (до 13:30) трябва да потвърдим! Забравих да кажа да се обажда на Хриси!

Освен това трябва да си разпределим кой коя телевизия ще гледа. Ето и телевизиите които са снимали:

НТВ - аз ще следя
Европа-Влади
ТВ7 - Ива
ББТ - Доли
7 дни - ?
БТВ - Таня и Доли
Евроком - ?
М сат - ?
БНТ - Хриси - Таня

Моля всеки да напише коя мерия може да следи.

Списъка с останалите медии (радиа и вестници) е в Кали и тях ще разпределяме довечера.
Аз отделно ще прегледам електронните новини утре.
Момичета ще се скъсам от яд - разбрах че можеш да гледаш през сайта на БТА пряко пресконференцията - но късно  Sad едва след като бяхте свършили.  А така ми се искаше да ви  видя от някъде. Все пак право душици. Много се гордея с вас.

# 350
Пращай на пощата bg_maiki@abv.bg

# 351
Мога да изкарам тесктовете от новините по националните радиа и телевизия утре ...

Поздравления за добрата работа  Peace
Това също е добра идея. Запази ги и ги прати на пощата за архива. Благодаря ти  Simple Smile

# 352
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Разпределение  кой коя телевизия ще гледа. Ето и телевизиите които са снимали:
НТВ - аз ще следя
Европа-Влади
ТВ7 - Ива
ББТ - Доли
7 дни - ?
БТВ - Таня и Доли
Евроком - ?
М сат - ?
БНТ - Хриси, Таня

Моля всеки да напише коя мерия може да следи.Аз ще преглеждам темата и ще актуализирам списъка.

Списъка с останалите медии (радиа и вестници) е в Кали и тях ще разпределяме довечера.

Мисля, че можеш да го пратиш на общата поща - bg_maiki@abv.bg

# 353
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Доли, писали сме заедно. Това за сайта на БТА не го знаех.

# 354
# 355
спешно !!!!
координати на мамите от Варна. Звъннаха ми то ТВ Варна и искат да поканят някого от Варна на интервю. Моля ви пишеше ми, който знае

# 356
  • София
  В сайта ни няма ли качени на всички координати?

# 357
Ето и Фокус.
Танче, можеш ли да звъннеш на БТА - дали случайно не са записали пресконференцията  newsm78 Щом я предават, могат и да ги записват, а?
http://www.focus-news.net/?id=n827536

# 358
спешно !!!!
координати на мамите от Варна. Звъннаха ми то ТВ Варна и искат да поканят някого от Варна на интервю. Моля ви пишеше ми, който знае
Координатите са в заявленията - ти нали имаш достъп до данните...

# 359
  • София
привет и от мен. накратко че отиваме на доктор за коки- пресконференцията според мен мина чудесно, а таня и хриси бяха на много високо ниво. :  bouquet  bouquet  bouquet
дано отзувка продължи още време и шума да е достатъчен за постигане на целта   bouquet
танче, ако има нещо което мога да помогна и аз, "свиркай", стига дребния да ми позволи съм на линия Peace

Общи условия

Активация на акаунт