Очакваме сладкото ритниче на Априлското момче или момиче.

• 15 838
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • в илюзия
Не се притеснявайте момичета . Моето коремче също беше много малко , даже изобщо го нямаше . Обаче от една седмица расте със всеки изминал ден .  Laughing

# 211
Така е Flutter и моят корем порасна за има няма 2 седмици-вижда ми се щръкнал напред (като глътнала топка)повече отколкото разплут.Това май на момченце говори Thinking

# 212
  • в илюзия
sisee и моето е щръкнало като за момче , обаче аз още не се настройвам за нищо .Ще чакам до сряда , за да видя какво ще бъде . Каквото и да е си го чакаме с нетърпение. Hug Hug

# 213
  • Русе
Здравейте мамчета   bouquet !!!Аз не съм писала отдавна,но ви следя и не испускам нищо.Преди няколко дни разбрах,че една приятелка е бременна  Heart Eyes .Тя е определена за юни и ще си бременеем заедно.Много сме щастливи и двете  Hug .По въпроса за имената моят мъж е убеден,че ще бъде момиче и е решил да го кръстим Сиана.На мен ми допада името,но не мога на накарам таткото да измислим и мъжко -убеден е ,че няма да е необходимо  Thinking .Ще ходя на преглед на 09.11 и тогава ще разберем със сигурност дали ще трябва или не  Joy .Лека вечер  ви пожелавам момичета   bouquet !!!

# 214
SUNI_22 щом таткото е 100% сигурен,че е излишно да мислите име за момче-прав ще се окаже Peace Когато майка ми е била бременна с мен баща ми е бил убеден,че ще  е момиче-Така се и оказало Wink Възможно е и татковците да имат някакво усещане за пола Thinking
Моят си мисли че ще е момче-ще видим дали ще се окаже прав

# 215
Добре че прочетох за "Бебеманията". Утре съм там! Simple Smile
Преди леко да прокървя бях готова и утре да започна с покупките за бебобчо. Но се уплаших и май ще изчакам до след Нова Година. Сега гледам информативно колички в ebay, защото 1000лв за количка не давам. Аз за още толкова ще си купя стара количка за мен Simple Smile) ааааа. И тя ще ме вози, а няма аз да я бутам Simple Smile
Колкото до името - аз отдавна съм го измислила, но мъжът ми не е съгласен! Аз искам (живот и здраве да ни се роди момченцето) да го кръстим Илия - на свекъра. А мъжът ми иска да е Александър - на никой. А второто го бях планирала да го кръстя на майка ми. И сега водим преговори. Не мога да разбера, защо се дърпа да се казва детето на баща му. На мен името много ми харесва, ако не ми харесваше, никога не бих искала детето ми да се казва така Simple Smile Аз много избирателно действам с традициите. Които ми харесват-спазвам Simple Smile
Не мога да се похваля още с усещане на бебчо. Друго си е да го усещаш и да знаеш, че всичко е ок Simple Smile Чакам и при всяка болка се чудя дали е бебчо, дали и срастване от апандисита или контракция...

# 216
Момичета, помагайте  Sick
имам ужасна хрема - не мога да дишам изобщо през носа и леко ме втриса - знам че не трябва да пия никакви хапове, но много ме е страх да не стане по -зле и да слезе надолу....имам и леко главоболие . Капнах си малко витамин С ампула за хремата...
Ако някой е попадал в подобно състояние ( да кажа направо - явно настинка ),да каже какви лекове да приемам  Sad
въпреки всичко си имам апетит, но от вчера ме боли стомаха- от време на време ме присвива - все едно си ял доста люто - не знам дали има нещо общо
благодаря а сега се отдавам на кихането че като ме почне и по 10 мин кихам...  ooooh!

# 217
  • в илюзия
polinita все още не съм се разболявала Praynig, но според мен трябва да звъннеш на личния си лекар ако имаш такъв или пък на аг-то . Аз на мойта и звъня за всичко -боли ме глава звъня , защото тя знае какво мога да пия.
Оправяй се! Hug
А sisee ако татковците наистина познават значи ние да чакаме момченце. Hug
А за имената Здравко или Боряна , на майка ми и на баща ми. Wink

# 218
Може да се пие парацетамол,аналгин,сму4ещи бонбони! #Crazy Относно коли4ките и цените-има коки4ки със същите неща-2 коша и тн. за 300 вместо за 1000 лева,но все пак вси4ко е въпрос на ли4ен избор и на възможности! На мен тази разлика от 700 лева между 1000 и 300 би ми била много полезна в отглеждането на бебо!  bouquet

# 219
отчитам се за бебеманията.с две думи нищо.всичко на всичко участваха 10фирми, основно с колички.видях на живо стоке и е страшно грозна.чико ,куини ,кам и други известни марки представяха най новите си колички.посетителите бяха основно бременни ,но в напреднала бременност и отвсякъде им правеха подаръци.на мен понеже не ми личи единствено на авент(даже жената ме попита дали чакам бебе)ми подариха едно шишенце  и разни мостри на кремчета.аз всъщност заради  количките си отидох,но се надявах изложението да е много по-голямо.
за името съм решила да е на моята майка с М ,без значение дали е момче или момиче.ако имате някоя добра идея ще се радвам да ми помогнете Praynig
polinita ,оправяй се бързо,пий чайчета и стой на топло.ако се наложи да се пият лекарства направи консултация с док Peace

# 220
Предполага се,4е моето бебо е моми4енце,но таткото е сигурен,4е ще е мом4енце! вие казвате,4е е каквото таткото мисли,а аз се надявам да не е прав! smile3533

# 221
А къде е Бебеманията? newsm78

# 222
А къде е Бебеманията? newsm78
Бебемания е в зала Универсиада.
Днес бях и беше много интересно. Малко щандове има, но на нас ни беше интересно, особено да разгледаме новите модели колички.
Получихме разни подаръчета-шишета и биберони и разни мострички  Mr. Green
Някои щандове предлагат директни продажби, но са малко тези.

# 223
Здравейте моми4ета!
Гледам колко много се вълнувате за вси4ко сварзано с малките 4ове4ета......незнам защо при мен не е така...много исках това бебе а сега все съм подтисната.....нямам сили за нищо,не мога да си гледам работата и все ми се спи...4увствам се смазана...на вси4кото отгоре ми се появи и комплекс 4е сам дебела.....странно ме удрят хормоните мене...и немога да спра да пуша.Бях ги намалила на 5 цигари дневно и сега пак сам ги ка4ила на 15....ужас...помагаите... Embarassed 
Ася извиняваи 4е не ти пиша,оба4е с тая свадба и нов магазин отворихме...хи4 не ми остава време.  bouquet

# 224
Здравейте моми4ета!
Гледам колко много се вълнувате за вси4ко сварзано с малките 4ове4ета......незнам защо при мен не е така...много исках това бебе а сега все съм подтисната.....нямам сили за нищо,не мога да си гледам работата и все ми се спи...4увствам се смазана...на вси4кото отгоре ми се появи и комплекс 4е сам дебела.....странно ме удрят хормоните мене...и немога да спра да пуша.Бях ги намалила на 5 цигари дневно и сега пак сам ги ка4ила на 15....ужас...помагаите... Embarassed 
Ася извиняваи 4е не ти пиша,оба4е с тая свадба и нов магазин отворихме...хи4 не ми остава време.  bouquet
Маринела, знам те от ИБ  Hug
Всичко, което пишеш е съвсем нормално. Искрено си признавам, че не мога да се зарадвам на бременността си  Embarassed Embarassed Embarassed
А го правехме и искахме толквоа дълго...  ooooh! Може би са хормони.

Но ще си навлечеш проблеми с цигарите. Колкото и да съм банална и досадна.  Tired
Гледах едно предаване на БТВ, в което лекарка обясняваше, че 1 цигара била като 10. влияела по един и същи начин. Или пушиш, или не пушиш.
Не искам да ядосвам никого. Peace Само споделям Peace

Общи условия

Активация на акаунт