20 ОУ в СОФИЯ - споделени мисли

• 36 516
  • 119
  •   1
Отговори
# 90
  • anywhere
Записахме се в класа на Петкова, казват, че е добър преподавател, ако има някой с повече впечатления или инфо за тази начална учителка, ще му бъда благодарна, ако сподели!  Hug Може и на лични!  Wink

# 91
  • anywhere
Реших да разгледам сайта на столична община и 20 ОУ и отново бях изненадана. Разбира се много "приятно" Видях една презентация на училището и при снимките материална база какво да видя Илиев. В това училище явно "добрият" учител е само един Илиев и директорката пренебрегва всички останали. Така, че  си прецакана защото не си попаднала при "великолепния, неповторимия и любимеца на ръководството".  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Аз пък съм чувала не дотам ласкави отзиви за него, така че изобщо не съжалявам, че не нацелихме годината на негов випуск! Mr. Green
И изобщо - не ме интересува нито той, нито друга начална учителка, защото е факт, че сме записани при Петкова. Просто ако има някой, който да каже нещо смислено като мнение или отзив за нея, ще бъда благодарна! Това е!

# 92
Ние сме при Нинова. Много мила жена ми се стори - разбрана, усмихната. Доволно сме!

# 93
Така!Аз съм учителка в това училище.Първата с името си ,  Недялкова.Досега само четох разни "мисли". Всички учители в 20 -то са достойни преподаватели.Драги родители , не се притеснявайте при кой е вашето дете в 1 -ви клас!Все на "читав" учител сте попаднали.Стига сте го мислили!Просто се радвайте на лятото , на моментите с вашите деца!Няма да им е лесно , нито на Вас!Но ще усетите в един момент , че да си в 20-то е престиж!

# 94
Ами Вие като госпожа в това училище - може ли да ми дадете отговор  на 1 въпрос - как сте с извънкласната дейност в 20то, някакви други допълнителни дейности за сплотяване на децата има ли - синът ми е във втори клас и почти нищо извънкласно не се организира /освен за френската паралелка от техния випуск, където учат деца на разни известни художници и актьори и тази паралелка е доста привилигерована очевидно/ newsm78

# 95
Аз съм класен ръководител точно на тази паралелка "привилегировани" деца , на френската паралелка.Смятам , че всички деца се ползват с равни възможности за извънкласна дейност.Тя , знаете , за съжаление , от доста години е заплатена. Има възможности различни.Стига да се поинтересувате , ще останете приятно изненадани.2 пъти в годината "зелени училища", 2 пъти в годината на "бяло училище", карате , спортни танци , народни танци , спортни дейности / бадминтон, волейбол , тенис на маса, изправителна гимнастика , лека атлетика / ,  творческа работа с глина.За екскурзиите няма да споменавам.Стига да желаете , децата могат да посещават и плуване в 22 СОУ и басейна на баня Мадара.Така че , остава само за поразпитате.

# 96
Благодаря за отговора. И все пак, струва ми се, че всички тези възможности, за които говорите са извън училището, а синът ми е още малък за да го пускаме сам, или с непозната учителка /не преподавател в училището/. Освен това, не само аз, но и други родители сме останали с впечатление, че директорката прекалено толерира френската паралелка, защо ли??? От родители на по-големи деца разбирам, че предишни години това не  е било така - все пак училището се води с немски език.............Синът ми непрекъснато недоволства, че не сме го записали именно в тази паралелка, защото всичко е "първо на френската паралелка".

# 97
лошото е, че децата от малки остават с впечатление, че не техните възможности, а възможностите на родителите им са определящи

# 98
Не искам да ме разбирате погрешно - аз се радвам, че в училището ни учат такива деца, а не деца на мутри, простаци, "политици" и престъпници. Но все пак, считам, че не е редно непрекъснато да бъдат толерирани.

# 99
Уважаема / уважаеми / , родител!Не са толерирани тези деца.С нищо не се различават от останалите деца в училище.Директорката не ги обича повече или по - малко.Децата са деца на стойностни родители , които като Вас са си записали там детето.Училището не е с немски език , а с немски и френски.Възможностите на родителите / финансови / не са по - различни от тези в другите класове.Повечето извънкласни форми са организирани в училище.Проверете!Проучете и запишете детето , там , където ще му  е интересно.

# 100
Моля, гостите да си направят една регистрация или поне да пишат под едно име!

# 101
G-ja Ycitelkata da ne razkazva prikazki za "diado koleda", vse pak sme porasnali.
Direktorkata VOBSTE ne se interesyva ot decata, kamoli da gi obicha.
Ako imash izgoda ot "specialnoto otnoshenie" kam tvoia klas si traia ili badi pone malko obektivna i trezva v ocenkata si za 20 OY.
Foruma ne e "Ychitelski savet" na koito da se podmajesh i da te poxvaliat posle.
Inache i nie sme bili pionercheta i komsomolchi i znaem niako ot sposobite na propagandata. [/img]

# 102
Бих препоръчала на администраторите да заключат тази тема.

# 103
И защо да я заключат?По какъв начин ти пречи?

# 104
По никакъв начин не пречи, но на никого не му е приятно непрекъснато да влизат гости и да пишат всякакви неща.

Общи условия

Активация на акаунт