).А Марти гледа към час детски на ден - по Бумеранг има едни блокове по около 30 мин с Том и Джери и основно тях гледа.
А те също са кратки към 5 мин за серийка.

.Страхотна стана!
Ама, какво да се прави 
Имам да избера перде, лампа, ТВ. Но като цяло е готова
Щуряхме снощи и двамата като дечурлига 
,така че не бързаме!
не е ясно младежът как ще става толкова рано- към 8 ч., за да мога в 8.30 да го оставя в градината?! Другият вариант е татко му да го води към 10ч., както досега, ама как ще се оправят сутрин с обличане и закуска 
кажи ми обаче как е обезопасено леглото отстрани че да не пада? нали и ние поръчахме легло ама сега се чудим какво да сложим та да не пада от него. а каква дестинация избрахте този път
ние за другата Коледа мислим да се класираме да идем някъде ама да видим кой ще ни гледа хлапетата

много здраве, щастие и любов:) всичко друго само си идва. Надявам се си го отпразнувала подобаващо:)

кажи ми обаче как е обезопасено леглото отстрани че да не пада? нали и ние поръчахме легло ама сега се чудим какво да сложим та да не пада от него. а каква дестинация избрахте този път
ние за другата Коледа мислим да се класираме да идем някъде ама да видим кой ще ни гледа хлапетата 

Дълбочината на леглото му е различна - от 14 ( на най-ниското място, откъм краката), до 30 см- откъм главата.Просто си е такова леглото!