Проблеми при изплащането на болнични листове от НОИ

• 101 448
  • 527
  •   1
Отговори
# 210
  • Ланкър, планините Овнерог
До края на месеца не знам, защото той свършва в събота  Wink, а от НОИ плащат във вторник и четвъртък, т.е. утре в справката на сайта вече би трябвало да се види дали ще имаш превод в другиден. Но периода си е 2сед. за обработка, така че е по-вероятно да получиш пари в началото на февруари.

# 211
Здравейте !
Прoсто се разписвам ,за да разведря малко темата с едно положително събитие  Crazy
Вчера са ми превели всички обезщетения от септември до януари (вкл)  Shocked
Благодаря за помощта  Hug Успех на всички!

# 212
  • В полите на Пирин планина
днес най-накрая ми е регистриран болничния от 10 декември в сайта на НОИ /45 дневен/
ако всичко е точно имам ли шанс до края на месеца да получа частта за декември  Rolling Eyes

Броиш 15 дни от датата на завеждането му и тогава чакаш превод  Crossing Arms Иначе частта за януари ще ти я преведат веднага и нея, ако сме влезнали в м.02.2009.

# 213
Момичета моя проблем е следния:в справката пише че от 23.11.2008 до 14.01.2009 са 25 работни дни а те не са толкова няколко пъти ги преброих и кога ще ми изплатят остатъка от януари неможели така като си ги късат по месеци така да ги направят като хората от месец за месец.Към кого трябва да се обърна и какво трябва да направя.Благодаря

# 214
днес най-накрая ми е регистриран болничния от 10 декември в сайта на НОИ /45 дневен/
ако всичко е точно имам ли шанс до края на месеца да получа частта за декември  Rolling Eyes

Броиш 15 дни от датата на завеждането му и тогава чакаш превод  Crossing Arms Иначе частта за януари ще ти я преведат веднага и нея, ако сме влезнали в м.02.2009.

15 работни или календарни дни  Flutter

# 215
работни

# 216
Нещо не успявам да вляза  в сайта на НОИ-то newsm78 Има ли някой със същия проблем?Редактирам-УСПЯХ.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 17:09 от E.L.

# 217

Изтривам тази информация, защото не е вярна! Коригирам се!

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 23:09 от Lady Incandescent

# 218

Stop моля не заблуждавайте ! Дните са 15 календарни  Peace
Ами значи тези в НОИ се правят на луди, защото сигурно 100 пъти питах и 100 пъти ми казаха, че дните са работни, а не календарни...  #Cussing out

# 219
  • София
чл.23 Паричните обезщетения и помощи се изплащат от ТП на НОИ на правоимащите лица - осигурените лица, самоосигуряващите се лица и лицата по чл. 13, в срок 15 работни дни от представянето в съответното ТП на НОИ на документите по чл. 3 - 8, 12 и 15 по декларираните от тях лични разплащателни или спестовни безсрочни банкови сметки въз основа на данните от декларациите по чл. 8

# 220
чл.23 Паричните обезщетения и помощи се изплащат от ТП на НОИ на правоимащите лица - осигурените лица, самоосигуряващите се лица и лицата по чл. 13, в срок 15 работни дни от представянето в съответното ТП на НОИ на документите по чл. 3 - 8, 12 и 15 по декларираните от тях лични разплащателни или спестовни безсрочни банкови сметки въз основа на данните от декларациите по чл. 8

Последно кой е прав, че аз не мога да разбера ?    newsm78

# 221

Извинявам се - аз съм се заблудила - наистина пише работни дни  Blush

# 222

Извинявам се - аз съм се заблудила - наистина пише работни дни  Blush

Ясно, благодаря ти...
Значи все пак са били прави тези от НОИ...

# 223
От септември месец съм в болнични, досега не съм имала проблеми с плащането, но тази година за януари нямам преведени пари, сега на 3 февруари са ми привели 22,16 лв. Това заради началото на годината ли е, друг има ли с такъв проблем?

# 224
От септември месец съм в болнични, досега не съм имала проблеми с плащането, но тази година за януари нямам преведени пари, сега на 3 февруари са ми привели 22,16 лв. Това заради началото на годината ли е, друг има ли с такъв проблем?
А до коя дата ти е болничният лист ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт