ПЛЕВЕН през ноември

• 15 247
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Сиси,да ви е жив и здрав таткото Гошко Laughingbouquet
Тортата е супер. Wink

# 151
Да е жив и здрав тати Гошко и да ви гледа и обича дълги години. Какво подаръче му спретна  Simple Smile?

# 152
  • Плевен
Днес нашият тати прави 25 годинки! Черпим ви,макар и виртуално с нашата торта!
P.S.надписът още ме кара да се заливам от смях, никой не му вика Гошко, може би са си помислили, че тортата е за малко момченце Joy
Да ви е жив и здрав! Ама много готино надписче са сложили. Ще се почувства точно като малко момченце Laughing
Къде зачезна Атракция?  newsm78

# 153
  • Плевен
Честит рожден ден на таткото на Криси!
И аз това се чудя от вчера. newsm78

# 154
Сиси, да ви е жив и здрав тате Гошко! Весело изкарване на празника!

# 155
Sissi, честит рожден ден на тати Гошко! Да ви е жив и здрав, много да ви обича и вие много да го  обичате дълги години! Весел празник!

# 156
Продължавам да събирам мнения и конкретности за д-р Константинов. Може и на лични, даже по-добре.
Пламси, има вече две неща, но едва ли ще ти е интересно, от днешния брой е едното. Аз ще ви кажа като излезе нещо по-интересно. За утре например пиша едно, което засяга родителите, та ако искате си го купете.

# 157
  • Плевен
Сиси честито на вашия тати да ви е жив и здрав.Той и нашия тати се казва Гошко Laughing

# 158
Здравейте от мен,

в къщи сме в ремонтни дейности и до сега нямах Нет. )))
А и сега предполагам, че към края на седмицата чак ще мога да сядам за повече време. )))

Искам отново да ви помоля, ако някой чуе за квартира под наем, гарсониера, или двустаен апартамент с наем до 200лв да се обади. Моя приятелка, която не е от града търси и съответно ме помоли за съдействие.
Предварително благодаря на всички. )))
Номера ми е 0888 762 492, може и само да ми призвъннете и аз ще се обадя. )))

# 159
Честит Рожден Ден на тати Гошко!Да е жив и здрав и много да слушка  Grinning
 Дикси,как е бебето? Вече извън кувьоза ли е?Дано да е добре малката душица  Praynig
ДеЩоВиди, в кой вестник работиш,че не си спомням?Излизат ли в него обяви за работа,защото снаха ми иска да си сменя работата?За Д-р Константинов нямам лични наблюдение,но снаха ми е ходила и е горе-долу доволна,ама пък и те на "Сторгозия " са само двама гинеколози и жените нямат кой знае какъв избор.Чухте ли за двете катастрофи край Плевен?Ох,много лоша работа  Sad

# 160
И аз това се чудя от вчера. newsm78

Ето ме, не тъгувайте  Grinning
 Божидарко ми беше  болен   Sad Вдигна Т 38,5, лека хрема и това беше. Надявам се да не се повтаря.Не съм го водила на лекар, дано е било някакво преходно вирусче  Praynig
 Сиси,да ти е жив и здрав мъжа,да ви слуша и глези  Peace
 Дикси, направо чета и зяпвам  #Crazy Недопустима простотия и .... няма смисъл от повече приказки. Надявам се бебче и снаха ти да са добре  Hug Пиши какво става с тях!

# 161
  • Плевен
Аз пък си мислех, че имах проблеми с компютъра. Дано скоро Бужи да се оправи.  Hug

# 162
А, Атракция...що така? Дано не се повтаря!

Аз чакам Димитрашки да се събуди и пак да излезем. Много е хубаво времето. А и трябва да обикалям магазините за идея за подарък на кумата ми. Има рожден ден в събота. Идея нямам. Много рядко съм безидейна, но в случая е точно така  Rolling Eyes

Бебета и майки са добре. Само, че още никой не е изписан. Когато това стане ще си отдъхна  Praynig

Гледам за масла и маргарини си говорите - обичам маргарин  Crazy По-точно Рама. Много ми е вскусен. Само аз си го ям. За Митко ползвам от онова немското масло с дългото име.

Честит празник на половинката на Сиси!

Обаче Росманов е възрастен, не знам дали практикува още.

Леле, ако те "чуе"... Laughing  Wink
Не е толкова възрастен. Малко над 50 е.
Освен ако не става дума друг лекар.

# 163
И аз чакам Бужака да стане и после -на вън, че подивяхме и двамата тук. Той 2 дни спи по 4 часа следобед, а вечер ни приспива около 24ч  Tired
Маргарин купуваме и ние рядко, ползваме или Рама или масло, или ...как се казваше,рекламираха го за сърцето...  Crazy

# 164
  • София
Момичета,имам едно въпросче.Имаме желание с брат ми и семейството му да празнуваме заедно Нова година,да си наемем някъде вила,,къщичка,знам ли...да сме си само ние.Общо 6 възрастни и 5 деца.Трябва ми да е някъде наблизо.Деси,нали ти беше писала за някаква къща в Кайлъка,коато така се отдавала под наем.Ако имате предложения казвайте.Аз малко си правя сметка без кръчмаря,защото кръчмаря може и да е наряд на Нова година,ама карай Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт