Песни, танци и купон - празник е за ОКТОМВРИйския бонбон!

• 22 125
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
честит празник на Ивчо и Манди  Hug

# 121
  • София
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, нещо съм се разработила повече отколкото трябва.
На Дея рождения ден мина чудесно - събрахме 12 дечица вкъщи, имаше песни, танци ,торта, балони и всичко както си му е реда.
И понеже на нея много и хареса рождения ден и вчера ми вика "Аиде пак ден ден"  и се сетих да ви питам, няма ли тази година да правим общ такъв. Доколкото видях, нещо нещата са се разсъхнали, но ако има нещо ново и има вариант да съберем - съботно неделно , кажете!
Поздрави на всички мами ...... лек ден

# 122
  • до морето
Честит рожден ден на Ивчо!Бъдижив и здрав и радвай с усмивката си близките ти !

# 123
Заплес съм си аз, извинявай Джулка  Embarassed.

Честит Втори Рожден Ден на Яни  bdbaloni! Да е много щастлив, здрав и обичан!

Честит Втори Рожден Ден на Ивчо   newsm59! С пожелание за много здраве, щастие и много подаръци!

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 14:43 от valeria1

# 124
Честит рожденник на Мандаринка!!! Да расте здрав и умен
За големия вече Ивчо!!!

# 125
Ехееее...най -накрая и последният затвори вратата!!! Joy
Честит празник Манди!Да ти е жив и здрав Ивчо! да те обича! Да те радва! да огрява домът ти!Много здраве и по-много щастие ви желая!!!

# 126
Джулка, много ти хубави децата, то ти това си го знаеш и без аз да ти казвам  Grinning, обаче аз съм длъжна да го отбележа. Не видях баткото, ама съм удебена, че и той не остава по-назад. Ми то при таквиз родители, какви да са децата  Naughty.  Пу, пу, пу да не ви е уроки!!
...

Ехееее....Благодаря bowuuБлагодаря!!!
И баткото ни е хубав Mr. Greenама е навлязъл в пуберитета и недава да го снимаме! От 2 години едва 3-4 снимки съм му щракнала и то кога не ме гледа. Joy Ама...мъже...

# 127
Малки и големи, хайде на общия рожден ден /утре,  де  Mr. Green/. Нещо мен вече не ме свърта. Дано да не ни мине котка път Praynig, та да можем да се видим.   newsm59  ura Tada newsm24

# 128
[b]Честит Рожден Ден на малките Яни и Ивчо - Пивчо. Да са най веселите деца и да радват всички около себе си, и най вече родителите си. А пък Мама Джулс и Мама Мандаринкова да са винаги все така хубави и с бодър дух.[/b][/color]

кажете само утре от колко часа и къде е процедурата - да видя дали аз ще мога да отскоча да ви видя за 5 мин - щото с тази моята хубавица дето нема режим и се кърмим когато се сетим сме малко много трудни!!!

# 129
  • София
Мандарински, да ти е жив и здраво големото момче. Много да те радва и слуша, да ти е опора и радост във всяка трудност!

# 130
Джулка- нацелувай от мене Яни!Ужасно мн е пораснал, вече е едно голямо момченце!Май хубав празник сте имали вчера, по всичко личи ,че е така!
Манди, сладурке!!!На любимеца на всички тук пожелавам много усмивки, безгрижно детство, и мноооого здраве!
Утре сме на линия,клубчето е Приказка без край на ул Голаш в кв Гео Милев. От 10 до 12ч.
(за които питаха)
Ох, аз днес бях на гости с малката на една двумесечна принцеска. Бях забравила колко е хубаво да гушкаш бебешор...Още ме държи!
Лека ви нощ, до утре!

# 131
Ох, аз днес бях на гости с малката на една двумесечна принцеска. Бях забравила колко е хубаво да гушкаш бебешор...Още ме държи!
Лека ви нощ, до утре!
Да вземеш да ни дойдеш и на нас на гости,че и ние си имаме двумесечна принцеса!Ще те държи още повече! Grinning

# 132
МАНДИ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ПОРАСНАЛОТО ВЕЧЕ МОМЧЕНЦЕ!

Ние днес ще сме на линия в клуба, надявам се да не сме сами там Wink

Вчера, като заведох Рали в градината, много се зарадвах, че на таблото с рисунките имаше и нейна, даже срам-несрам я снимах с телефона:
http://www.bgphoto.net/photos/7848/o633295922584375000.JPG
Еее, личи си огромната чужда намеса, но да се надяваме, че поне пътя тя го е рисувала Wink Другите дечица имат и разни картини с лепени есенни листа и разни други красоти, ама ние нали в началото не се задържахме по цяла седмица здрави Sad
В четвъртък бях на родителска среща, малко натресох нашия тати да помага за градината без да го питам Wink , много ме зарадваха, че това лято ще са дежурна градина и ще почиват само 1 месец, ще започват латино танците и плуване - за тези които искат.

Айде надявам се след два часа да се видим с повечето от вас Wink

# 133
  • София
Благодаря ви мили майки за хубавите пожелания! Да ви се връщат!
Снощи обиколихме всички баби и дядовци да им духаме свещичките. Днес  и в неделя празника продължава... Голямо празнуване, то ще продължи повече от разждането да му се не види..

# 134
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=106184
Много добре си изкарахме днес, малко бяхме, но качествени Wink

Общи условия

Активация на акаунт