Песни, танци и купон - празник е за ОКТОМВРИйския бонбон!

• 22 086
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Гери, ЧРД от мен и виртуално. Бъди все така усмихната.
Меги, хубава работа...нали някоя "форумка" прати линк на кака ви Гея за срещата, а тя после на теб....та сме няколко вече ....

# 226
  • София - Младост 1А
лелеее за малко да пропусна и аз... Гери честит рожден ден!
Много здраве, късмет и успех ти пожелавам! Ти си страхотна жена! Да получиш най-прекрасните подаръци!

# 227
Moмичета, много ви благодаря за страхотните пожелания!!!Невероятно мили сте и много ме трогнахте!Благодаря на всички, които се сетихте за мене - за виртуалните и телефонните поздравления!
Меги- успокой се душко, и поразведри настроението си!!!Дрината го е написала най- хубаво!Ами такъв е живота - за добро или за лошо...Понякога прекрасен, в следващият  момент нещата могат да се завъртат на 180 градуса,,,Никой не е застрахован, никой не знае какво ще му поднесе утрешния ден, Затова е интересен. Но да живееш в непрекъснат страх- просто не бива. Ако има нещо да се случва - то се случва, в повечето случаи почти без наша помощ...Говоря за "големите" неща. Така, че оправи настроението, настрой се позитивно и се усмихни!
Ей, девойки не пишете как изкарахте на партито?Може би утре ще дадете отчет, че не е лесно след запивка,,,
И  за мене вечерта беше мн приятна- по- официална вечеря в домашна обстановка и с гости= до преди малко. само дето утре съм пак на работа и трябва рано да ставам....
Още веднъж ви благодаря!
Лека нощ

# 228
Грейпфрутче, честит Рожден Ден! Бъди много щастлива, здрава и винаги влюбена!

# 229
  • София
Аз днес разбирам, че е имало среща.... Добре ли съм?

# 230
ГРЕЙПФРУТЧЕ, БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА!  bouquet  bouquet  bouquet

Айде, чакаме отзиви за срещата, щом още спите, явно добре сте се забавлявали Wink

# 231
ГРЕЙПФРУТЧЕ, пак съм закъсняла, ноооо -

ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ОТ ВАЖНИТЕ ЗА ТЕБ ХОРА!!!

И аз чакам отзиви за купона  Party

# 232
  • София
Ето най-ранобудната след купона. Няма такова чудо. Беше страхотно...."Нямам думи" най-добре описва това, което беше снощи. Запознах се с много дами и господа, които познавах виртуано, лично с Мамма и Татти, всички страшни сладури. Рони беше там и нея видях....
Имаше много снимки, танци, хора, пиене на корем...
Ади беше с апарата, та я чакаме да се събуди и свали снимки....Ади....стига спа....
То верно, че се прибрахме след 3, ама...

# 233
  • София
Аз днес разбирам, че е имало среща.... Добре ли съм?
Или си добре, или и аз не съм добре, щото и аз сега разбирам Simple Smile

Поръчала с … дя...

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 12:26 от Манди Портокалова

# 234
  • София - Младост 1А
Танчето не се шегувай ей... на моята възраст въстановяването след среднощен запой е малко продължително. Като прибавиш и това че Пепи не спа спокойно... представи си как съм днес. Ходя като сумнамбул. Ще ви изчета по късно и ще натоваря снимките. Само да си събера мозъка, че се е разпилял някъде снощи...

Мандаринке нещо не стоплям ама ми е простено в момента... All I want for Christmas is you... мен ли искаш за Коледа??? С червена панделка а?

# 235
  • София
Мандаринке нещо не стоплям ама ми е простено в момента... All I want for Christmas is you... мен ли искаш за Коледа??? С червена панделка а?
Не теб, друг. Ама няма да го получа сигурно. Но надеждата умира последна...

# 236
  • София
Ади....изтрезня ли.... Mr. Green. Чакам снимките с целуФки  Joy

# 237
  • София - Младост 1А
Да му.... писах половин час и изведнъж всичко ми се затри.  Close Тамън си бях посъбрала малко акъла и то кво... #Cussing out Направо ще се пръсна.  Twisted Evil

Айде сега преразказ по спомени.

Ади....изтрезня ли.... Mr. Green. Чакам снимките с целуФки  Joy

ти да мълчиш, че аз ще те обадя на кварталния ей...
А тия с целуфките и аз ги чакам... а мойто мъж още повече...

Такааа за купона:
Пристигнахме в 6. На вратата ни посрещнаха мама и тати, закачиха ни лепенките с никовете и по една значка на бг-мама, взехме си каленарчета и си направихме снимки.
Имаше и томбола ама ние не бяхме от печеливщите.  Cry
След това си намерихме стратегичести места и поседнахме.
Мернах на една маса че на кака ви Гея й баха запазили място. Скрита лимонка е тя.
Та почнахме ние пиене, ядене, пиене, пиене... добре си пийнахме.  Mr. Green
Гери наздравици и за теб имаше, така че спокойно можеш да се чувстваш отчасти виновна за неделния ми махмурлук.  Whistling
След това като цветарки се понесохме из народа. Запознах се с много страхотни хора, които познавах само витруално.
Видях с с Рони и Тити. Много им се накефих, защото не ги бях виждала повече от 2 години.
Правихме снимки естествено... по надолу ще ги видите.
След това донесоха тортата. Всички бяхме "Happy birthday". Мама и тати духнаха свещите, мама каза няколко красиви думи с които просълци всичкото женоря.
После започнаха танците и купона съвсем се развихви.
След като сме си тръгнали е имало още много танци и караоке.
Танчето следващия път ще затваряме заведението усещам.
Аз лично си изкарах страхотно. Независимо че не познавах 95% от хората, всички бяха весели и с настроение за купон.
Гея я порицавам публично че не дойде. Освен ако е имала основателна причина, ама като й прочета извинителната бележка ще преценя.
Та това беше.
Ето и дългоочакваните снимки:
http://picasaweb.google.bg/adi.dimitrova/200712175YearsBG_MAMMA

На мацките, които не дойдоха и не са разбрали... ми то един месец седеше съобщение за срещата - най-ама най-отгоре във форума.
Следващия купон ще е за Коледа, така че още от сега си го планувайте.
Толкоз за купона.

Но на следващия ден не ми се говори какво ми беше. Добре че Ники беше благосклонен към мен и пое Пепи, че бях съвсем сдала багажа.  Tired

Не теб, друг. Ама няма да го получа сигурно. Но надеждата умира последна...

их тамън се зарадвах, пък то...  Sad

И последно да не забравя  - в четвъртък за кратко си поговорихме с Мирамакс. Всички са добре и паща много поздрави. Тъй като няма време да пише аз виртуално ви прегръщам и целувам всичките.

И още нещо, но не на последно място. Дайте да се организираме да се видим. Много нещо сме се запуснали...

Хайде хубав ви ден и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 15:25 от Drina

# 238
О, Гери, адаш, да си жива и здрава и все така грижовна мама и отдаден професионалист!
На Дринка, Таня и Меган - свиркайте другия път, че явно е бил голям купон. Crazy
От мен малко снимки от моята луда гръцка есен, пък дано се сгреете в този сняг:
Тасос - http://emabadema.multiply.com/photos/album/38/Tassos
Санторини - http://emabadema.multiply.com/photos/album/39/Santorini_2007

# 239
Ей,поредният купон,който изпуснах! SadМи то с тез деца накъде?
Ади,снимките са супер,а разгледах и другите в клюкарника.А Ронката каква е сладурка само!Абе всички сте супер!Личи си,че вече сте се така да се каже социализирали. GrinningИмам предвид ходите на работа,срещате се с хора!
Като гледам и за коледното парти изгледи за присъствие от моя страна няма!Пък дано догодина ме огрее....
Айде бай от мен и целувки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт