Песни, танци и купон - празник е за ОКТОМВРИйския бонбон!

• 22 296
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • София - Младост 1А
Ей така обичам аз...
...ами лично на мен ми е удобно всеки ден без петък. За местоположението нямам претенции откъм квартал. Само да не е от типа "глави режем до кръста", щото последните пъти във Викториите и в Хепи-то малко солено ни излизаше. Поне на мен така ми се стори.
Час - поне 19:30-20
Аз съм първа писта записваща се за който и да е ден през седмицата. Може и мъжо да взема, че в последно време много ми мрънка.

# 271

Може и мъжо да взема, че в последно време много ми мрънка.

Ама нали Ло предложи с чужди мъже  Laughing

# 272
  • София - Младост 1А

Може и мъжо да взема, че в последно време много ми мрънка.

Ама нали Ло предложи с чужди мъже  Laughing

донт уори, ще го маскирам

# 273
  • София
Bubs, ako го организираш и не ми мине котка път и аз ще дойда. И за мен е по-удобно към 19,30. Ще дойда без мъж, за мен чуждите, че моя ще гледа диванетата.
Ади, на кво ще го маскираш Ники?  Party

# 274
Искате ли в О'Шипка на Шипка, или Дивака зад Славейков или Кривото до Софийския. Давайте идеи. Или Уго.

# 275
Ама кога това бе? Че и чуждо ще има..хах..мръсТници Naughty

# 276
  • София
Ми...аз не разбрах кога, ма съм се наредила.... Joy

# 277
Ми и аз се нареждам, ако остане нещо мъжко Mr. Green

# 278
Викате когато и да е, а, щом става въпрос за чуждо.

# 279
  • София
Благодаря за милите пожелания, момичета, вие винаги ме зареждате положително! За среща и аз съм за, дано да е здрава куклата.

# 280
 smile3521 smile3521 newsm62
Oх, шъ умръ от смях с вас...
ММЗ- да си жива и здрава!!!Честит Рожден Ден!!!
Бубс- на тебе разчитаме за организацията. Намам претенции и аз(щом ще се маскирваме...и после няма да има компромати Laughing)
Ей, най-накрая и варненки се появиха=Облачка,Волтажче= отново мерси!Бях се затъжила!Радвам се, че сте добре!
ей и Зори писала!Купона тече, а?Просто няма думи от повече обяснения.,,,,,
Някои да вземат да си оправят настроението, и да не се правят на депресирани Laughing
Хайде лека от мене!

# 281
абе усетих аз че чуждо се коментира тук Joy надуших го някак си!!! Mr. Green Mr. Green
Честит рожден ден на мамите които пропуснах, на Грейпи и ММЗ. Да сет живи и здрави момичета!!!! Hug
Ние сме добре, ходим си на ясла с кеф. Играем гимнастика в къщи и разказваме за "дадо Колю и падаците" разбирайте Дядо Коледа с подаръците"
А батко му го е научил като го попиташ как се казва - гордо отговаря "Аз съм Монк" - а това е вследствие че все ходи с мокрите кърпички и забърсва... Blushнали се сещате защо???Защото майка му е в рекламна кампания и...няма време за това.
Което ме подсеща да споделя миналата вечер как си намерих детето като се прибрах в 23ч.
Бавачките , в частност кака и бати - много съвестно го гледаха забили поглед в екраните на компютрите си и със слушалки на ушите - че да го чуят по-добре ooooh! а милото ми Янче лежеше да земята в хола завито в "кучешкото " одеяло и гледаше Слави дремейки ooooh! ooooh! ooooh!
Кучето естествено , останало без собственост гордо лежеше на моята възглавница!!!!
И така
И това дете не случи с родители Embarassed Embarassed обаче...още месец ще е така и това ме прави още по нещастна. Затова се опитвам някак си да се реванширам, като изгоних баща му в хола и си прибрах детенце при мен в кревата. Така поне нощем сме заедно!!!
И друго да ви кажа...с риска да се изложа тотално...
ние още сме с памперси и хич и не мислим да го заменяме. Дори сутрин , като тръгва за ясла  ме изкомандва редовно - "Земим папите" и така... шишето с млякото също е наша любима вещ. сутрин дори когато го преобличам заспал той си изпива закуската Mr. Green да ми е жив и здрав

А така - на оплаках се!
На Гея специални поздрави за "желязната баба" и вече и ние се гордеем с Преско!!!! Heart Eyes
На всички останали момичета и дечица много целувки  от нас! Heart Eyes Hug

# 282
  • София - Младост 1А
smile3521 smile3521 newsm62
Oх, шъ умръ от смях с вас...

сус бреее, как така шъ мреш... още може... ти само кажи

Привет мацки,
едно ми е петъчно такова, леко и приповдигнато на фона на идващите почивни дни. Малко ме стиска левия ботуш и ми бърка в мозъка ама гъзарията нема почивен ден.
Планирала съм за уикенда една леееека шопинг терапия, пък ще видим дали ще се осъществи.
Мъжо днес е на школо и после на купон, така че с Пецата ще се гледаме двамката.
Вчера го водих да му слагат последното ДТК. Предварително се бях подготвила за голям екшън, но дребосъка реши да ме изненада. Държа се мъжки и този път не пищя от докторката. Само прирева като му бръкнаха в гърлото ама беше за кратко.
После порядъчно се позабавлявах с приятелки в билзкото кръчме, преядох като прасе и после си мислех че ще се гътна. Мъж ми направо се изуми като видя как ми се е надул шкембака. Ама бях толкова гладна че се натъпках за норматив. Повече няма да правя така... ще наблягам на ракийките.

За срещата ви предлагам да я направим или в сряда или в четвъртък. Първите два дни от седмицата ми се струват твърде близки за организация. Ако пък в петък ви е удобно мога нещо да преговарям с бабата.

Танчетоооо... още не съм решила как да го маскирам моичкия, ама ще е нещо впечатляващо та да не го познаете и да ме разнасяте после с какъв готин пич съм била.

За заведенията аз съм за О'Шипка на Шипка, или Кривото до Софийския. В Кривото съм ходила преди 100 години, а в Шипка-та не съм. Но ми се струва подходящо на СУ. Някак централно и равно отдалечено от всякъде е.

Хайде стига ви толкоз за сутринта. Ако сте послушни ще пиша пак по късно.

# 283
Здравейте,мацки!  bouquet
Днес пак рожденничка!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КЛАМЕРЧЕ!
ЖЕЛАЯ ТИ САМО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ,МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА!

Моята Нати днес е с температура и е крива,та се налага да съм кратка.Ох,дано по-бързо да се оправи,миличкото ми! Praynig
Целувки и весел ден!

# 284
Бини- дано се оправи малката хубавица. Алек и на мен от вчера ми кашля- ама така става като 15 мин на студа се дра защото искал още на люлките- пък ние се люляхме половин час и вече беше съвсем премръзнал - каквото му пипнеш - все ледено беше......

Гледам и аз - много мацки са се записали:-)

За срещата - аз петък не мога- моето мъж ще изчезва той на купон - така че нема как да оставя бабата сама с малките две диванета - тя ще лудне.... Та предлагам - сряда! Бубс -само не се отказвай - хващай един ден - пиши го в нета - и почваме да се записваме.....

За заведението - аз съм за и двете - което кажете.

Джулс- мног се смях на това с кучето и Яни къде спят...... а за пампите- ами хич да несе косиш - то детето ще си покаже само.

ММЗ- Честито ти Ден и от мен -да се включваш по често, да си много щастлива и да ти е здравичко хлапето.

Гледам - кака ви Гея - и тя минала на "баба-варианта"- що се отказахте от училището - спомянш си че Пресата ходеше на такова. а иначе за метал - хлапето - сигурно си гледала онова с памперса дето играеше - ако не си - кажи ще ти пратя линк Simple Smile така си го представям и Преската Simple Smile

Грейпфрутче - айде тоз път ако успеем да се видим да ми разкажеш за конете - така и само се заричаме - пък не се виждаме....

Облачето и Волтажчето - да пишете по често ей! На Облачето - бабите са затова - да се радват и да гледат внучетата. Аз да ви кажа сега разбрах колко е добре когато има на кой да оставиш дребното и да идеш нещо да свършиш или пък да пиеш кафе - ами то си е рай.....направо завидях на тез мами които досега са имали това щастие да имат подръка баби.

Волтажче - успех с бебеправенето и ще чакаме новини.Дано и Сами добре понесе яслата....

Брей - замалко да забравя - Кламерче - Честито ти ден Рожден и на теб - много усмивки и по често да се появяваш при нас Simple Smile
еми толкова засега от мен- моят умира за царевица - и сега отивам да му отворя консервата да си хапне - направо няма отърване от от него
целувки от нас....

Общи условия

Активация на акаунт