Песни, танци и купон - празник е за ОКТОМВРИйския бонбон!

• 22 093
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Включете и мен в отбора на недоспали мами. Нямам спомен, кога съм спала цяла нощ, може би в началото на бременност. Днес направо ми иде да се гръмна, виждам тройно  cry.

# 61
Да ви кажа Confused явно е заразно. И ние цяла нощ сме с Т. От тази 40градусовата... То моите мъже явно друга не вдигат Cry От днес сме на Антибиотик и се надявам до четвъртък да се оправим, че РД ще стягаме.
И да не забравите - избори са днес - не се помайвайте. Задължения имате към държавата Mr. Green
Аз все още се чудя за моят избор!!! newsm78 те нали повечето ми кандидати са клиенти...затова и не съм убедена за кой ще е най-добре.  ooooh!
Виж, ако живеех в София  Mr. Green нямаше да се замислям. Имамси там аз един усмихнат фафорит. Малко му стърчат ушите , ама пък  Heart Eyesобича София!!! Hug

# 62
Здравейте и от нас!
Ние още не сме ходили да упражним туй дадено ни от държавата право, ама може и това да стане.
На болничките пожелавам бързо оздравяване. Ние вече май почти сме оздравели и утре мислим да ходим при "децицата", че много сме се затъжили за тях.

Ще кача малко снимки, за тези, които искат да ни видятhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=186882
 Приятен ви неделен ден и много цалуфки     love001

# 63
Пък аз като една съвества софиянка още в 8.30 упражних правото си на глас  Mr. Green Не за друго, ама пуста руса глава не зацепи за смяната на времето и така си изпуснах допълнителния час. Усетих се чак след като излязох и тръгнах за работа (че съм дежурна днес)...

Танче, ма много са ти хубави децата. Пу-пу, като родителите...  Hug

# 64
Хелоу!!!И аз да взема да се разпиша....
Зори- и на мене ми е хубаво, че си станахме така близки момичетата тука и че си споделяме много. Много си права!На патерици- честита ви годишна!!!Еее, с малки деца и бебета е така!Не съжалявай, имате мнооого години да си празнувате този празник както искате, важното е , че си имате две прекрасни дечица!
Дринка- умрях от смях като четох за малкия Монк!!!И аз вчера бях будна в този час на деня, ама по друга причина слава богу!Трябваше да изпратя майка ми и две нейни приятелки в 5.30 на летището....заминаха на екскурзия до Египет.Дано не ви се повтарят често тези нощни будувания...(като и при Светлето).Аз не бих издържала да паркираме коли по това време на денонощието...Ама кой ни пита.!
Мириндата, ММЗ- най- накрая да се разпишете и вие!!!(ее, Мириндата по- често пише, ама...)
Танче(Бекярова)- прекрасни снимки!

А верно, че двете ни бременилки (Злато и Ивон ) никакви ги няма...Защо ли така??

И за РД- каквото решите(май е по- разумно да се видиме без деца, на спокойствие, и да си му пийнеме както си требе,,,не само да пишете и да се правите на сериозни, пък на края --нищо!Айдее- стегайте се!!Че верно ще станеме баби докато го направиме!!!Срамотъъъ!
Целувкиии!

# 65
Трябваше да изпратя майка ми и две нейни приятелки в 5.30 на летището....заминаха на екскурзия до Египет.

Ха, и една моя колежка каза в петък, че заминава за Египет на екскурзия сега. Някоя от приятелките на майка ти да се казва Евгения?  Rolling Eyes

# 66
Май и аз ще се включа към будуващите, на съседите им се е родило бебе и креватчето му е точно до стената, общо взето сме глава до глава, само една тухла ни дели. Ама аз нали не съм свикнала така с Рали и сега ми е много странно, то си плаче поне по 3-4 пъти през нощта и то доста силничко, но какво да се прави, нали е бебче - простено му е. Естествено от нашето фемили, само аз го чувам, другите двама спят като пънове. Но поне оцених колко лесно ми е било с Ралица, как пък веднъж не ми се е събудила посреднощ да плаче, е промрънквала е понякога, но като й дам вода спира.

Нашите страсти засега са топките, или по-точно топчетата, представете си колко месеца подред докато беше топло, след работа сме в парка и тя всеки ден си пуска паричка и се сдобива с по едно ново топче. Сега спи с тях, къпе се с тях, маже ги с "кемче по бузките", бърше им дупетата с мокра кърпа, абе всякакви екстри.  Веско вика, че като си ги изсипе в коритото става като в детските кътове басейнчето с топките.

# 67
леле, и Ема май няма да дойде, че лелята от щатите я прилапа за съботно-неделно.
Кво да правим newsm78
Да отлагаме ли?
дайте да се преброим:
Oкончателния списък за Общия рожедн ден. В червено са отказалите се:
1. Ема на Гери
2. Крум на Верич
3. Невена на Миринда
4. Дими на Пчеличка
5. Пецата на Дринка  - без меню
6. Краско на Р-ката
7. Наско на Таня - без торта
8. Вал на Таня
9. Вики на Бубс
10. Лъчо на ТБекярова + торта и меню за кака Рали
11. Рали на Мишленце
12. Преско на Гея
13. Ванеса и Сисинко
14. Аля и Грейпфрут
Останаха 7 незаявили отказ.

Така, момичета, може ли за момент да ви отвлека от мислите за кекс (и други производни в случая на Цитруска Laughing).

Във вторник ще знам дали ще ни върнат депозита от 50 лв. от клуба, така че ако не ми го върнат предлагам който иска да отиде, поне да го уползотворим

# 68
  • София
Ох майки, изобщо не знам къде се намирам, толкова се вълнувам за утре, нали ми е първия работен ден. Мразя се понякога... Като ще ми се случва нещо и така го изживявам предварително... Цяла седмица нито съм спала като хората, нито съм яла... А днес пък вече откачам. И то откачам от нетърпение да дойде утре и да спра да се чудя какво ли ще бъде.
Така. Казах си. По-късно след поредния романтичен филм, който ще изгледам ще ви пиша пак. Благодаря за вниманието.

# 69
  • София
А ние благодарим за споделеното.  Mr. Green Успех утре и не само!!!  Peace

Ло, щом сте решили окончателно да отпадне сбирката ок, но ако все пак не ти върнат паричките, аз и малкия ще дойдем, а може и таткото да си домъкнем.

# 70
Да, дааа!И аз да кажа-ние пък благодариме за споделянето!И утре да пишеш как се се чувставала, как е минал първият ти ден на новото място!Успех и на добър час!
Трябваше да изпратя майка ми и две нейни приятелки в 5.30 на летището....заминаха на екскурзия до Египет.

Ха, и една моя колежка каза в петък, че заминава за Египет на екскурзия сега. Някоя от приятелките на майка ти да се казва Евгения?  Rolling Eyes
Миринде, майка ми се казва Евгения newsm53, но едва ли се познавате и е твоята колежка..Тя гледа малката като съм през седмицата дневна,и напусна Киноцентъра преди няколко години. А другите две кукувички се казват Мария и Елеонора.Но сигурно ще се запознаят и с твоята колежка.  newsm47
Ло- на мене ми е все едно дали ще сме с малките или само по женски. Ако решите с дечурлигата-проблеми никакви. Тази седмица, докато бабата ни разглежда пирамиди и се вози по Нил си се гледаме с Али двете и не съм на работа. Затова- като Миринда и Р-ка. Ама щото гледам ,че няколко дечица ще пропуснат...
Ох, ще му се не види- как не спря да вали,,,,а утре рано имам една задачка да свърша....Поне ще се спи хубаво!
Лека нощ от мене!

# 71
Добро утро понеделнишки, мацки!

Искам да пожелая на Манди - успех в новата работа, да ти носи голямо удовлетворение и както виждам ще ти върви по вода  Laughing.

За общия рожден ден - аз смятах да доведа дечурлигата, но ако кажете НЕ, значи НЕ. Ще изчакаме Ло да каже какво е направила.

Пожелавам на всички приятна седмица!  Hug

# 72
Здравейте,мамчета!  bouquet
Манди,малко късно,но ти пожелавам успех в новата работа!Всяко начало е трудно,но после е супер,особено като дойде време за паричките!
Зори,то и ние така празнуваме,до сега с едно,а тази година и с две деца. Grinning
Танче Б.,големи сте сладури! Simple Smile
Нещо щях да ви питам,ама помня ли какво беше... newsm78Много съм зле с главата,помня по 3 минути,няма и толкова.
Айде,до по-късно!Целувки и хубав ден ви желая!

# 73
Манди, успех и от мен и довечера да разказваш как е минал първият работен ден.

За общия РД, ние засега сме на линия, но от друга страна нямам нищо против да се съберем и само по женски. Затова предлагам, ако се откажем от празнуването с децата и на Ло не й върнат депозита, като се видим да си разделим паричките.

На мен в това дъждовно време, никак, ама никак не ми се работи, но никой не ме пита.

Целувки на всички и се надявам скоро да се видим със или без децата   bouquet

# 74
  • София
Благодаря ви много, мили приятелки!
Първия ми ден беше супер! Надмина очакванията ми! Много съм доволна, шефа ми е разбран човек, колегите са симпатични, бе просто супер! Обаче съм ужасно изморена, защото има много нови неща за научаване, а аз нали кипя от желание и се старая ли старая. Лошото е, че няма интернет там Sad А очаквах да има, но ще го преживея Simple Smile Нямам сили да пиша повече. Много целувки!

П.П.: Дринка, секцията ти ще я обсъдим подробно скоро Wink

Общи условия

Активация на акаунт