Песни, танци и купон - празник е за ОКТОМВРИйския бонбон!

• 22 113
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Много ви благодаря момичета!   Hug

Дрински, кафе машината си я взех заради хубавото кафе у вас. Това е първата ни покупка за кухнето и разбира се много си я харесвам. А за кекса... дори имам нова форма за кекс  Mr. Green

# 91
  • София - Младост 1А
ма не разбрах да се огащвам ли и да идвам или кекса само на картинка...

# 92
Здравейте, мацки!

Аничка, ле-ле, ма тя твоята къща станала прекрасна smile3501 smile3501 smile3501. С много здраве и любов да си я ползвате /и кухнята, и хола, и коридора/, направо нямам думи.

И аз искам, ама нямааа #Cussing out.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМЕНА, ВАНЕСА И ЕДИТ!!!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ!!!

Нещо ново за рождения ден?

Приятен ден от мен, за сега!  Hug

# 93
  • София
ма не разбрах да се огащвам ли и да идвам или кекса само на картинка...

Идвай.... в събота ми е ден за кекс  Whistling

# 94
Момичета, аз не съм в София, но се обадих в клуба и никой не е резервирал нашия час, така че ще трябва да си го уползотворим, което може би е по-добре, понеже така или иначе не всички са се отказали. Та уговорката за деня, часа и мястото остава същата. Отказала съм детските хапвания, понеже вече не знам колко деца ще дойдат. Ще трябва да си разделим наема от 50 лв. на децата, които дойдат.
Ако сте навити за торта ще помоля някой да се заеме, понеже няма да се върна до петък.
Иначе Ема е болна и се надявам да оздравеем до края на седмицата, но ако нещата са както сега няма да я водя, а няма и аз да мога да дойда, но ме бройте в наема.
Майките без деца също са добре дошли, 10 ч. е добър начален час зая бира newsm78.
Сега ще звънна на Ивон, че ми е писала на лични, но пощата й е пълна. И те искат на РД!
След този провал в организацията на РД-то може и да не е съвсем ужасно в събота. Rolling Eyes
Пишете, аз ще се старая да влизам поне по веднъж.
Ето и последния списък:
Oкончателния списък за Общия рожедн ден. В червено са отказалите се:
1. Ема на Гери

2. Крум на Верич
3. Невена на Миринда
4. Дими на Пчеличка
5. Пецата на Дринка  - без меню

6. Краско на Р-ката
7. Наско на Таня - без торта
8. Вал на Таня
9. Вики на Бубс
10. Лъчо на ТБекярова + торта и меню за кака Рали
11. Рали на Мишленце
12. Преско на Гея
13. Ванеса и Сисинко
14. Аля и Грейпфрут

# 95
Рали тази седмица е здрава /да чукам на дърво/, ако сме така и в събота - ще дойдем и ние.

# 96
Привет мили момичета!!!
Ани- много хубаво е станало след ремонта у вас. Пожелавам все хубави и приятни гости да идват у вас и безброй приятни моменти да изживеете в дома ви. Ех, кога и ние ще се наканиме да правиме нещо генерално у нас....Ама в най- скоро време ще трябва.
Миринде,- и на вас пожелавам в най- скоро време ваша си къща!
Много се радвам за съботата. Ние сме на линия, ако сме здрави, естествено!И предлагам който иска- с деца, без деца(или с други "деца"..) да заповяда!Приятна вечер!

# 97
Честит втори Рожден Ден на Пламена, Ванеса и Едит! Бъдете щастливи, здрави и много весели!

Ер-ка, благодаря! Минала седмица бях се загледала в пералните на Аристон - Аквалис (не съм сигурна как се пише) и в хладилника на Горение. Харесах иноксови панели, много ще ми вървят на печката и абсорбатора  Grinning.

# 98
  • София - Младост 1А
В най-златния месец
                Роден си ми ти...
                              ...и нека безкрайни са твойте мечти!

newsm59 Честит Рожден Ден Яни! newsm59

Пожелавам ти всичкото здраве, късмет, успех и щастие на света!

newsm59 Юлка, да ти е жив и здрав рожденника! Прегръщам те много и много ви целувам цялото семейство! Весел празник! newsm59

Наздраве с ракията и суджука дето така и не опитахме... тюх ама сме несериозни  cheers

# 99
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИ!!!

ДЖУЛКА,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!НЕКА ДА ИМА ЕДНО НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО,А НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!ЦЕЛУВКИ ОТ ВСИЧКИ НАС.  love001

Весел ден на всички!

# 100
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИ!!!

ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ПАЛАВ, ЩАСТЛИВ ЗА РАДОСТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

ДЖУЛКА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!
МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО! newsm51

bouquet

Приятен ден на всички!  Hug

# 101
  • София
Джулка, да ти е жив и здрав рожденика. Все така чаровен! Много весели игри и безгрижни дни! Много да ви радва!

Валерия, вкъщи и моите уреди всички са инокс. Единсвеното е, че Краси като мине два пъти из кухнята и всичко е в пръсти. Бърша ги всеки ден, но според мен са доста по красиви от белите.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 10:39 от ®

# 102
честит рожден ден,  Яни  Hug

# 103
Джулка, да ти е жив и здрав рожденика. Да ви радва с пакостите си и да расте безгрижно и много усмихнато хлапе. Весел празник на цялото ви прекрасно семейство!

Ние сме болни. Имам предвид аз и мъжа ми. Детето още се държи, ама да видим докога. Лошото е, че вирусите са два. Аз съм с разстройство и температура, а мъжа - с хрема и кашлица. Неговото може и да е настинка, но въпреки това се разхождаме вкъщи маскирани и се надяваме да опазим Дими. Но за съжаление ще пропуснем партито в събота. Много ме е яд, защото се бях нагласила и ми се искаше да ви видя. Но какво да се прави, лош късмет.
Пожелавам много весело изкарване на всички мами и дечица   bouquet. Тази година сигурно ще е много интересно, защото децата вече са големи и разбират.
Уф, как ми се искаше да се видим  Cry

# 104
Хей, хей, хей....
Кой днес е рожденик!
Хубавеца Яни!
Да е жив и здрав, палав и щур и много, много засмян!
Джулка, целувки на цялото ти прекрасно голямо семейство!
И довечера хубаво да се почерпиш Heart Eyes

А преди 2 години, ходеше на записи всеки ден и беше констатирала, че си едва ли не певица..хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт