Третата сливица-лечение,мнения,препоръки - 2 част

• 332 066
  • 2 805
  •   1
Отговори
# 405
И аз се надявам на това. В понеделник ще го разходя и до наща педиатърка да го погледне.

# 406
Моята дъщеря е била с алергичен ринит.Мен никой не ме предупреди ,че след ваденето ма сливицата ,алергията може да се обостри.Миналата зима имаше такива пристъпи на хрема ,че не можеше да спи,защото секрета се стичаше в гърлото и се удавяше в него. TiredДавене ,кашляне,започнаха да я лекуват за астма,без изобщо да се подобри.Тази есен алерголог постави диагноза  ал. ринит,откакто лекуваме него,нещата са значително по-добре.

# 407
marychery, желая от все сърце бързо възстановяване на малкия юнак  Praynig
 Hug

# 408
  • На края на вселената!
Мери, бързо да се оправя малкия мъж  Hug

# 409
Благодаря момичета Hug. Лека полека май се оправя. Още си има температура, но не е вече висока, 37,2- 37,3. Още трудно говори, гласчето му е променено. И все още не си е отпуснал напълно вралето, но е видимо по добре.

# 410
  • до морето
Vtora stepen uveli4ena slivica za vadene li e?

# 411
  • Пловдив
Не!  Peace

# 412
  • На края на вселената!
Ако освен втората степен е и хронично възпалена е за вадена.

# 413

Едва ли само размерът е от значение. Зависи какви поражения дава  Thinking
На моята дъщеря е втора, към трета степен и не боледува от нея, но прави отити, освен това много й пречи на дишането и според нашата УНГ трябва да се вади.

# 414
  • Варна
И ние влизаме в клуба с трета сливица за вадене. Синът ми боледува често, сега наскоро направи 2 отита (без болка), първо на ляво, а сега на дясно ухо. УНГ се произнесе,че третата сливица трябва да се оперира, но не ми каза коя степен е. newsm78
За мен цялата тема е нова, затова се извинявам за въпроса (може би вече е обсъждан). След махане на третата сливица боледува ли детето по-рядко или това няма значение?
Ние всеки вирус го лепваме, цяла зима все болни. Какво ли не пробвах за укрепване на имунната система - нищо не помага. Та се чудя дали това е от 3та сливица  newsm78

# 415
И ние влизаме в клуба с трета сливица за вадене. Синът ми боледува често, сега наскоро направи 2 отита (без болка), първо на ляво, а сега на дясно ухо. УНГ се произнесе,че третата сливица трябва да се оперира, но не ми каза коя степен е. newsm78
За мен цялата тема е нова, затова се извинявам за въпроса (може би вече е обсъждан). След махане на третата сливица боледува ли детето по-рядко или това няма значение?
Ние всеки вирус го лепваме, цяла зима все болни. Какво ли не пробвах за укрепване на имунната система - нищо не помага. Та се чудя дали това е от 3та сливица  newsm78
Калоян пак си боледува.
Обаче като цяло е много по-добре.
Както каза опериращия лекар, "ние лекуваме и премахваме един дразнител, но не можем с магическа пръчка да накараме детето да спре да боледува".  Peace
Иначе пак си прави гнойни налепи, които обаче лекувам с бабешки методи. Ако не ходи на детска, не боледува толкова. За разлика отпреди, когато ходи-неходи един път в месеца беше с гнойна ангина  Tired

# 416
Калоян пак си боледува.
Обаче като цяло е много по-добре.
Както каза опериращия лекар, "ние лекуваме и премахваме един дразнител, но не можем с магическа пръчка да накараме детето да спре да боледува".  Peace
Иначе пак си прави гнойни налепи, които обаче лекувам с бабешки методи. Ако не ходи на детска, не боледува толкова. За разлика отпреди, когато ходи-неходи един път в месеца беше с гнойна ангина  Tired
:peace:Tова за магическата пръчка и аз си го мислих.  При махане на третата сливица, особено ако е хронично възпалена се отстранява един от възможите причинители за честите боледувания. Моят син след като махнахме третата сливица продължи още 4-5 месеца да си боледува - всеки месец с гнойна ангина. И след това изведнъж престана. Не беше боледувал сериозно почти 2г. Дори и температура не беше вдигал.
В повечето случаи децата боледуват по малко и сякаш не толкова тежко.
Момичета и аз да ви попитам още нещо - минаха вече 8 дена от операцията на Минко. И той все  още подържа температура 37,5 37,6. Като цяло е много добре, още само говорът му е малко завалян и неясен.

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 21:04 от marychery

# 417
  • Варна
Да няма инфекция някаква, защо поддържа температура? Кръвни изследвания правихте ли?

# 418
  • София
Да странно е... Thinking

# 419
Здравейте и от нас!

Аз четох, четох  и съм в тих потрес как ще го пусна това дете на градина есента (ако се класираме де).

Имам няколко въпроса:
Имаме стандартните симптоми за 3-та сливица, описани най-отпред на темата. Един път минахме курса - алергичен сироп 15 дни + хомеопатични капки Лимфо..... и едни други за 1 месец. Ефект честно не видях много, но той се разболя от един чревен вирус и спрях всичко по средата и се надявам да е от това, че не довърших лечението. Сега беше на антибиотик заради тази проклета сливица. Пак започваме гореспоменатото лечение, но ме притесняват дозите.
На Аеrus пише 2,5 мл, а са ни изписали 5мл. С капките е същото. Аз се притеснявам, особено за сиропа, защото пише разни гадости като странични ефекти.

Някой дали е давал от този сироп толкова много, все пак той е на 2г. , а 5мл е за над 6г  #Crazy

Ще го водя при Френгов, но сега изчаквам грипа да поотмине и тогава да виснем там.

Извинявам се за дългия постинг  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт