Irka, всички АВГУСТинчета ви пожелават на добър час и късмет

• 27 230
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Е Ланка, не се спряхте, вие сте просто страхотни и благородно ви завиждам за пътешествията.

Съни, вие с Нинката, тотално се загубихте  Wink Ходите ли на танци? Много ми липсват да ти кажа. Вечер когато се прибирам от работа и минавам покрай Родина и се сещам какви хубави времена бяха.

Иначе ние на 2 пъти излизахме таз година с шейната, но нашия само иска да го дърпам, не ще да се спуска, но за сметка на това яко се рови в снега пада и прави "ангелчета" и много се кефи, едвам го прибираме.

И сега да се похвалим, че сме медийни звезди  Party Стефчо го има в 1ви брой на куленарен журнал с една мамина рецепта, а майка му е спечелила ръкохватки  Sunglasses
Ще взема да снимам страничката да ви покажа какъв ми е готвач  Simple Smile

# 166
  • Sofia
Ние купихме шейна и се спускахме само 1 вечер (при онзи хубавия сняг), след което снегът се разтопи, а ние се изпоразболяхме. Но пък беше хубаво, Ради не искаше да се прибира и много се кефеше през цялото време. Само дето няма много склончета при нас.

Аз от снощи съм толкова ядосано-безпомощна, че няма вече накъде. Нали казах, че от края на миналата година все гадости се случват - едната беше, че кметът-бог на Вселената на Овча Купел неправомерно изхвърли яслата ни от сградата, в която беше. И 1 месец ходихме чак на Одрин при по-големите дечица, директорката го осъди и получила в крайна сметка съдебно разрешение пак да се нанесе там, но човекът вече си бил нанесъл друга държ. детска градина (която иначе се намирала на апетитно парче земя Wink) и никой с топ не може да ги вдигне от там вече. А моето дете и другите от нейната и още 1 група просто остават на улицата, защото в момента директорката не разполага с друго помещение. Толкова ми е зле и искам да го пребия този идиот, не мога да повярвам, че няма човек къде да се оплаче, нито като го осъди, нещо се променя.
Не искам друга градина и други учителки, а и така или иначе в държавна нямаме шанс по това време на годината, други частни, които да са ни удобни, май няма, а и просто ме претоварва тази ситуация в момента, но на кого ли там горе му пука. #2gunfire Най-важното е кметът-господ да гълта парички и кой знае какви благинки.  Cry Cry

# 167
  • Sofia
Тед_Кат, честит рожден ден!! Да бъдеш много щастлива и обичана!  bouquet

# 168
Честит Рожден Ден,Тед_Кат!

# 169
  • Smolyan
Привет момичета  Hug
нашата тема е най - изостанала, явно всеки се е хванал с нещо сериозно и няма време. Пък и вече децата са големи и няма кой знае колко за споделяне.
Сега малко отчет, че аз наистина не съм писала отдавна : Таско ходи на ясла от 6 месеца и се чувства страхотно, събота и неделя се чуди защот не е на гъдина  Simple Smile. Още сме с биба  Embarassed, опитах се да я махна, но в петък свекървата го пази и му дала бибата, а главно тя ми се кара за нея. В събота имах гости и исках да го приспа набързо и пак му дадох бибата и така от довечера пак ще пробвам. Аз съм на работа, вече се замислям за второ, изобщо само за това мисля, но понеже работата ми е мандатна /секретарка съм на Зам. Кметове/ твърдо съм решила да изчакама края на мандата и тогава да забременея  Simple Smile. Нямам търпение  Simple Smile
На всички пожелавам ползотворни дни, здраве и много усмихнати деца и мами, същото така пожелавам братчета и сестричета.

# 170
  • София
Привет момичета- признавам си и аз /без бой Mr. Green/,че вямам време за форума Embarassed Embarassed Embarassed
Като съм по цял ден пред компа на работа и вечер хич не ми се сяда пак- направо искам само да се добера до леглото....
Покрай приключването на миналата година направо ни разказаха играта повече от месец- то не бяха проверки и одити,не бяха щуротии....зачудих се 'що ми трябваше да тръгвам на работа.... Tired
Иначе Валето си е много добре- след фалшивата скарлатина ,която искара в началото на януари и опасенията за мононуклеоза/също фалшиви/ детето е както казва баща му: диво и щастливо Laughing.
Сега е на вълна Шрек, писъци и крясъци ooooh!.Като се прибера от работа и като сме всички имам чуството че....тогава решава да крещи най-силно Tired- главата ми ще се пръсне...и в повечето случаи се оказва наказан в стаята....Ама диването само НЕ знае и за всичко се налага....
Вчера празнувахме именния му ден при нашите,че в неделя ги нямаше и...представете си какво заварих като отидох след работа към 19ч- той и батко му крещят един през друг,карат се и ми се оплакват-не знам как снаха ми ги изтрайваше от 17ч. двамата заедно,но аз на затворено пространство не ги виждам заедно вече- дано скоро се постопли ,че да се виждат навън- иначе не ми се мисли- ще си купя тампони за уши....
Ами пооплаках ви се- отивам да работя,че.....
Целувки на малчуганите и малко снимки на Валето- да не го забравите Hug
http://images23.snimka.bg/005145036-big.jpg
http://images23.snimka.bg/005145037-big.jpg
http://images23.snimka.bg/005145038-big.jpg

# 171
  • Някъде на път....
Здравейте и от мен!
В момента съм малко болна, та затова имам време за форума!
Ще поработя още 2 седмици и после - пак почивка  Laughing
Тогава ще пиша повече!
Поздрави на всички!  Hug

# 172
Привет и от мен  Hug

Зузи
, това са хубави неща които си мислите  Simple Smile Ние също си мислим за 2-ро бебче, но за сега малко отлагаме, тъкво малко влязох в някакъв по-нормален ритъм на живот и ми се ще да "подишам" така да се каже. Знам, че звучи егоистично, но...така си е.

Вени, Валето е невероятен  Simple Smile Heart Eyes Ти голяма дисциплина му удряш, пу-пу да е жив и здрав.

t_ilieva , да се оправяш бързо.

При нас общо взето нищо ново, гледам да се разнообразяваме повече през почивните дни, че вече издивявам и самата аз с тоя студ гаден.
Ходихме на театър, на Витоша, тези месеци много рожденници има около нас и Стефчо много се забавлява.

# 173
Да бе, дишане  Mr. Green ако ме питате мене по-добре давайте сега с вторите бебочества, хем  сте набрали инерция, хем сега разликата между децата би била идеална, пък и после ще ползва второто предимства все покрай голямото (ей са ни вижте нас с детските градини като баткото завърши туй заведение миналата година  ooooh!). Та нищо че не ме питате де - екшън и да ви се радваме на втората линийка  Hug

Зузи, ти като една позната счетоводителка - все чакаше да нагласят термина по датите за ДДС-то  Joy та накрая да са и живи и здрави има две породени дечица родени на една и съща дата и все преди годишното приключване  Mr. Green

Вени, големи сте сладури и си приличате още на себе си та няма шанс да ви забравиме скоро  Hug

Джиджи, ходиме на танци ама ние с Явото сме малко несериозни та пропускаме чат пат, но пък иначе са си чудесно развлечение за зимните месеци, а и така се социализираме и готвим за градината.

Аз сега съм на облекчен режим - баткото болен, малкия на бабин дом  Crazy освен да почна да мисля за трето  Mr. Green и без друго ми липсват вече бебешките времена  Crazy

Айде утре приятен ден на всички влюбени  Heart Eyes

# 174
Здравейте!

И аз като другите .. няма да се повтарям  Grinning

При нас новото е, че Вили ще тръгва на детска градина през март, а аз на работа през април живот и здраве, и сега ми е едно  Whistling , надявам се само бързо да свикне и да не боледува много, много.

И на мен много ми се иска друго бебе, но ще изчакам ооще мъничко, че по едно време идеята доста ме беше обсебила и по план вече трябваше да съм в 8-ми месец бременна Laughing

Нинето бои, една сутрин съвсем случайно гледах свекърва ти по едно предаване Grinning, много те похвали жената Wink

Ами това е Heart Eyes

Чао

# 175
  • София
Здравейте и от мен!

Моят малък сладур беше болен от ужасния "Соломонов" грип. Миличкото се измъчи. Вече всичко е ОК за щастие. Една седмица беше с Т 38-39С,главоболие,болки в ушите, хрема и лека кашлица/от секретите май/, абе какво да ви обяснявам, беше гадно. По цял ден се гушкахме. За щастие не дадох АБ, въпреки заплахите за влошаване на УНГ и педито. Всъщност у давах и хомеопатичните, но не знам дали му помогнаха.
Дано не ви хваща и вас децата. Само здраве да има!

За бебоците, ами давайте де. Вече знаете каква голяма радост са децата. Ако имате възможност/не финансова/, а да ги обичате и обгрижвате, да и отделяте достатъчно време и т.н.,действайте...

Аз за сега съм Капо по въпроса. Един ден, ако е писано..., но към 40год. живи и здрави...но не съм се отказала за тройка дечица.  Laughing

Съни, ти вместо да гледаш болния батко, за секс мислиш, а? Нищо разтоварвайте се и се забавлявайте с мъжа. Аз от една седмица съм залепена за Криската, ама ще наваксваме после, та за това повдигам въпроса, завиждам ти... Whistling

Тоничка, ами аз съм перфектната снаха и тя го знае жената и ме хвали. А пък покрай мен и тя намазва, че е добра свекърва. Което си е и така де, само дето с децата не се занимава, но това е друг въпрос...тя и нейните не е имала възможност да гледа, пък моите...

Vnd, ти се чудиш на снаха ти, как ги е издържала 2-3часа, а питаш ли ме мен вече 2и половина години как ги издържам /това в кръга на шегата разбира се/.

Айде със здраве.  bouquet

# 176
  • Пловдив
Момичета, давате ли някакви имуностимулатори на децата? Аз засега на моя давам само витамини - Саностол, но след грипа, който изкарахме, се чудя дали не е хубаво да му давам още нещо...

# 177
  • Някъде на път....
katjushka, аз давам Есберитокс от една седмица насам. Педиатърката ми го препоръча, дават се по 15 капки сутрин, обед и вечер. Като ходи на ясла го давам само сутрин и вечер. Дано има ефект!  Peace

# 178
  • Чикаго / София
Здравейте на всички!

Отдавна не съм се вясвала, ама нещо настроението ми го няма в момента! Rolling Eyes

Лана, права си, тук не всичко е супер както се изкарва по филми и др. , но след първоначалния шок, започна да ми харесва. Но честно казано едва ли ще остана да живея тук завинаги, но за определено време става. Чакам да свърши тази зима, че тук е ужасно. Не спира да вали сняг, а Т падат до -30. Не можеш да мръднеш на никъде! Е,  днес е по -топличко, само -8 и се е показало слънчице!

Новото при нас е, че преди две седмици се наложи спешно прибиране в България на съпруга ми - по здравословни причини, и понеже лечението ще му продължи 5-6 месеца, а аз нямаше как да успявам да издържам и децата и себе си, и на училище да ходя и наем да плащам, и на работа и се наложи да се прибере заедно с децата! Sad Сега те са си в Бг и ще се върнат след цели 5 месеца! Cry Ама какво да се прави, нямаше как! Затова и не ми се пише и нищо не ми се прави. Confused

t_ilieva, добре напредваш ти! Не е останало много! Да се похвалиш тук ей! Знаете ли какво ще е?

katjushka ние на нашите деца в момента им даваме само витамини - марсианци. Но по принцип не им давам много. Като свърши това шишенце и повече няма да давам. дадох едно шишенце в началото на зимата и сега едно. От време на време им давам витамин Ц.

# 179
  • София
irka - миличка- съвсем сама ли те оставиха Tired
Много топли прегръдки от мен и Валето и....не ми се иска да ти казвам празни приказки от рода на "спокойно и горе главата"...защото знам че не ти е леко Hug Hug Hug Hug

katjushka - аз не давам имуностимуланти от "химичните" Crazy- така де онези които не се знае от какво са направени...Преди година давах витамини -Мултисеностол и едни със слонче/Леотон май бяха newsm78/,но да ти кажа не видях подбрение
От септември направих един курс на лечение около месец и половина с Ехинацея Форте/по схема на капки/ и да се похваля пу-пу-пу Валето почти не ми е боледувал сериозно от тогава .А и от средата на октомври се лекуваме основно с хомеопатия и съм много доволна
Сега всяка сутрин му давам лъжичка мед и ако го усетя че нещо се разболява- Ехинацеята,рибено масло и чайче Peace

Общи условия

Активация на акаунт