Irka, всички АВГУСТинчета ви пожелават на добър час и късмет

• 27 222
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Ти къде работиш?

# 196
  • София
В ДМ Травел.

# 197
Днес имам повод да почерпя

# 198
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !  bouquet Много здраве и късмет ти пожелавам! Аз ще се въздържа само от уискито и мартинито, че няма да ми понесът на този етап, иначе от другите неща не се отказвам !

# 199
Честит Рожден Ден, Милена!
Да си много, много щастлива, обичана и с радости и усмивки да са изпълнени дните ти!

# 200
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛЕНА!

ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

Ама голям ужас сте изживяли. Добре, че всичко е наред!

Ninche , лека и безпроблемна бременност!

Нинето дано бързо се оправя малкия! За съжаления, аз нямаше как да се прибера. Тук взехме квартира с договор и депозит, така че трябва да се плаща наема. Освен това аз ходя на английски и курса ми се плаща от правителството, ако не ходя, ще трябва да си го платя аз, а той е близо 4000$, и разни други дребни нещица, които пречат и аз да се прибера!

Брей с тези градини голям проблем е май! Мъжа ми искаше да даде Дени и Лъчи на градина за тези 4-5 месеца, но никъде не ги искат. А пък на Дени групата, е същата тази група деца, които два пъти вече се натравят с разни успокоителни. И сега в градината е голяма стегнация и директорката не иска да ги вземе. То като че ли е и по-добре, иначе само щях да се притеснявам да не се потрети случката. Rolling Eyes И сега мъжа ми си стои в къщи и ги гледа. Сменихме си местата! Laughing

# 201
  • Sofia
Милена, честит рожден ден!! Много любов и щастие!!!

irka, то не е да не ги искат децата. Три директорки ми казаха, че им забранили да приемат или записват деца, докато не излязат резултатите от това пусто онлайн класиране, иначе моментално ги уволняват. Поне едната със сигурност най-искрено съжаляваше, че нищо не може да направи. Дай наистина да оставим децата на Съни..  Mr. Green

# 202
  • Чикаго / София
Ами Съни, освен сериозно да помислиш над това! Thinking Ама малко множко ще ти дойдат децата ми се струва, та гледай системата за записване да не е като в детските градини, да не се избиеме тук! Laughing

Juana /много дълго новото име, защо го смени/ тя тази система мислена, не домислена! Искаме да запишем децата сега за тези 3-4 месеца, а септември те ще освободят местата. Знам, че има свободни места, но смотаната система ги праща направо за септември и директорката не знаела какво да прави, за да ги приеме сега и така не се получава нищо с детската градина! ooooh! Ама карай, всяко зло за добро.

# 203
  • Sofia
Да, и на мен ми трябва поне до юли да има къде да отиде детето. Единственото, което ми каза едната е, че трябва някое познато дете да се отпише и с мноооого молба да запишем нашето на негово място.
Но нямаме такова познато дете. В същото време преди няколко месеца нашата директорка беше казала, че 9 от 12те деца в яслената група се водели, че посещават държ. ясла. Shocked

# 204
То е ясно, че мацките ще ги взимам с предимство  Wink,  то засега и само мацки ми налитат за Съниленд  Mr. Green

Хуанке,  newsm78 що така се казваш напоследък    chef

Честито порастване Миленка    Hug много здраве и щастие и да ти вземат детето на детска градина  Mr. Green ей това ще ни е новото актуално поздравление   bouquet

Ирка, значи сега ще наблегнеш на учението и ....малко отпуска от дечурлигата и мъжа, а после ще се обичате, обичате, обичате ......още повече  Hug

# 205
  • Sofia
Малко да сменя имиджа. Laughing
А и разбрах, че са ме забелязали някои роднини и така да ги заблудя малко, че не съм аз. Crazy

Съни, сериозно се замисляй за нашата мома, че съвсем се отчайвам от градините. Онзи ден ходихме в една, в която на всяка врата висяха лозунги от сорта: "Строгостта е правопропорционална на любовта!"  ooooh!
И аз не съм за разглезване, но това + някои други неща, които видях там, ми се струват прекалени. Много съм станала придирчива нещо.

# 206
Какви са тия лозунги, градината да не е към някоя секта?  Mr. Green

# 207
  • Sofia
Уж не е, но и ние се усъмнихме.  Laughing

# 208
Честит Рожден Ден,Лана!
Всичко най-хубаво ти желая!

# 209
Лана, Честит Рожден Ден!
Всичко най-прекрасно ти желая!
Да си щастлива, обичана и винаги така чаровна   bouquet