Да украсим храната с храна

• 185 823
  • 488
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • София
Страхотни неща сте показали.
Ето и някои неща от масата на моя рожден ден  Simple Smile:

# 107
  • у дома
невероятни неща  Party

определено харесах няколко идеи и ще ги използвам за никулден, коледа, НГ  bouquet после ще показвам, ако стават за показване, де  Mr. Green

# 108

ДАЙ РЕЦЕПТИТЕ ИЗГЛЕЖДА МНОГО ВКУСНО

# 109
Страхотни неща сте показали   bouquet

# 110
В този сайт можете да се загубите  Party Тук се намира и книжката за онези красиви сандвичи и мноооого други лесни и красиви и вкусни нещица  Peace

http://www.millionmenu.ru/rus/recipes/collection/tdish18/?curPos=70

]http://www.millionmenu.ru//module/r_photocatalog.php?G_mod=3&am … p;l=1&i1=834]
 Hug

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 21:55 от Тedy

# 111
Страхотна темичка!!! Непременно ще пусна и аз някои неща и ще се възползвам от идеи разбира се Simple Smile

# 112
  • Някъде там, ела и провери...
ето и едни паячета от мен  Wink

# 113
  • варненка от София
Чудесна темичка, грехота е да не следя какво става тук.

# 114
# 115
  • София

ДАЙ РЕЦЕПТИТЕ ИЗГЛЕЖДА МНОГО ВКУСНО
Ами едното е половин зелка, увита във фолио и отгоре са набучкани със сабички малки кюфтенца.
Палачинкова торта е дургото, като съм разделила сместа за палачинки на 3 части - едната оцветих със зелени подправки - чубрица, босилек, малко спанак. Другата оцветих със сок от червено цвекло. И третата част оставих така. Като се разреже изглежда много ефектно. Между палачинките има шунка, кисели краставички, крема сирене, настърган кашкавал, лютеница, майонеза, сварени яйца - в общи линии каквото ви хрумне.
Незнам до колко се вижда, но имаше и рулца от пушена сьонга, като по средата на сьонгата бях сложила обелено парченце лимон. Има хапки от сварен картоф нарязан предварително на кръгче, отгоре шунка и маслинка - едните със зелени, другите с черни.

# 116
Jutoo  мерси за поясненията
rrare   супер саит право в десятkata

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 20:31 от petq min80

# 117
Здравейте момичета Hug.
Искам да ви помоля за някакви идеи  и предложения по повод украса на пиле за сватба.
Ако имате и снимки ....ще бъде чудесно.

# 118
# 119
момичета страхотни идеи сте дали  Hug
Благодаря ви много   bouquet   
Ето вижте какво спретнах за обяд на моето момче за 1.юли - любимите му  пържени картофки - като слама, и още по-любимите му пиленца

Общи условия

Активация на акаунт