Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 53 567
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Бубе,върни се назад лампата я има снимана някъде.И на мен подаръка не ми се отразява във фактурата,но пристига не бой са Mr. Green

# 121
Бубе, в е-мейла го няма подаръка, само в Suivi - то го има изброен

Благодаря ти!

Това ли трябва да е сешоара?- SECHE CHEVEUX  newsm78

# 122
Бубе,върни се назад лампата я има снимана някъде.И на мен подаръка не ми се отразява във фактурата,но пристига не бой са Mr. Green

Къде назад?В тази тема ли?

Ако може някой, който се ориентира и пише по-често, да помогне, моля!  Praynig

# 123
  • София
БУБА Ето снимка публикувана от Iliana
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176388&photo=2

# 124
Да, това е сешоара

# 125
  • Пловдив
Въпрос към пловдивчанките - когато пратката за митница получавате ли някакво известие?

# 126

Ау, много ти благодаря за помощта! Точно такова нещо си търся   bouquet

Да, това е сешоара

Благодаря. Вече си мислих, че съм се прецакала нещо  hahaha  Mr. Green

Толкова страхотни кодове има, че не знам кое по-напред да поръчвам...

А вие като поръчвате , но искате няколко неща, пускате ли по два , да речем артикула в една поръчка, че да остане нещо и за другата, с друг код и подарък?  Blush

# 127
Не, защото сложиха детакс и не си струва заради мижавия подарък.

# 128
днес в крайна сметка ползвах този код 17426, пише че има сервиз за хранене, какво представлява Crazy

# 129
Въпрос към пловдивчанките - когато пратката за митница получавате ли някакво известие?

Да, получавам известие от местния пощенски клон и като отида от там ми дават известие, с което да си получа пратката от клона на митницата - на Иван Вазов.  Peace

# 130
  • София
Розовият пуловер е страхотен, дори в момента съм с него.
Ако говориш за онзи индиговия, който беше памучен, него го нямам де, но този е мохерен, мек и е много топъл.

Освен това снимката на bejbi много, много не показва реалния цвят.
Може ли линк? Praynig
Аз нещо ги обърках пуловерите,нали едни такива бяха боцкащи......и аз се отказах,но ако има и от друга материя мекички искам да си взема.

# 131
  • София
3 въпроса:
1. Някой да е взимал нещо бебешко на OKAOU, имат интересни неща но дали е само на картинка?
2. Ако се спра на маратонки Пума кой номер да си взема ако нося 36 newsm78
3. Ако стигна до поръчка и успея с някой от кодовете за наламление при положение че цената ми е предварително намалена има ли смисъл от кода, т.е. ще намали ли цената още?

# 132
3 въпроса:
1. Някой да е взимал нещо бебешко на OKAOU, имат интересни неща но дали е само на картинка?
2. Ако се спра на маратонки Пума кой номер да си взема ако нося 36 newsm78
3. Ако стигна до поръчка и успея с някой от кодовете за наламление при положение че цената ми е предварително намалена има ли смисъл от кода, т.е. ще намали ли цената още?

Аз съм купила на малкия много неща на Окау и съм страшно доволна! Peace

А относно кодовете май напоследък има такива,които намаляват цената на ненамалени артикули или такива които дават подарък или махат такса доставка! Peace

# 133
Не, защото сложиха детакс и не си струва заради мижавия подарък.

Какво са сложили?Аз не забелязах да има нещо по-различно в цената от обикновено  newsm78 Тоест двете стоки+ доставката и подаръка. Това си беше крайната цена. Нищо повече. Детаксът не е ли това, дето смъкват от цената, а не да слагат нещо отгоре?

Ето какво имам да плащам от предната си поръчка- не виждам нищо допълнително да са сложили  Thinking

Dans votre panier : 2 article(s)
Quantitй : 1 - Pantalon battle entrejambe 78 cm [ / ] Ref. : 7458460 - 9,50 Euros prix unitaire remise dйduite
Quantitй : 1 - Drap housse en polycoton SCЙNARIO [ / ] Ref. : 8240485 - 11,94 Euros prix unitaire remise dйduite

Montant total avant rйduction : 57,90 Euros
Montant total aprиs rйduction : 21,44 Euros

Frais de traitement : 5,00 Euros

Frais Colissimo : 0,00 Euros

Frais de contre remboursement : 0,00 Euros

Frais d'йco-participation : 0,00 Euros

Montant total de la commande : 27,51 Euros

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 21:41 от БУБА

# 134
Къде се пишат тези кодове...

Общи условия

Активация на акаунт