Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 442
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Днес този сайт ме въртя на шиш и цял ден се борех да пусна поръчка, чак след като я разделих на 3 ми я прие  Shocked какви ли не варианти не пробвах  Whistling
Получих и една поръчка от 14-ти или от 15-ти беше не помня от кога, но нещо не съм очарована имаше и блуза за мъжа ми XXXL уж, но ръкавите са му 7/8-ми и пъпа му е гол, за пореден път се уверявам че размерите на мъжките блузи изобщо не си отговарят, повече нищо няма да му поръчвам, то все едно детски дрехи му взимам.

# 346
  • София
Ходих до пощата - ни митническо известие ни колет там  #2gunfire
Поръчката ми е от 15...
И пак да попитам за сакото и панталона - нека някой който ги има да каже мерките на съответния номер
Благодаря - знам че вероятно е коментирано, но лятото  Rolling Eyes

# 347
  • София
Maria D, аз току що пуснах поръчка с тези сако и панталон (от теб ги видях Hug)... Но на око реших какъв размер да взема и ще е истинско чудо ако съм уцелила, като се има в предвид, че това е втората ми поръчка от ЛаРедут, а първата още не съм си я взела Embarassed. Но пък ако не ми станат все ще се намери някой късметлия около мен. Но за тази цена, просто си струва да рискува човек.

А някой ще сподели ли каква е материята?

# 348
  • Варна
Maria D , моля те дай ми линк към комплекта, който искаш да поръчаш, на 13 стр. си питала за размери от него. Не мога да го намеря.

Ето Hug
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5502110& … ue&ksource=-1
Много се колебая за размера...40 мисля че ще ми е голямо, 38 малко..де да знам..чакам някой да даде отзиви  Tired

Много благодаря! Heart Eyes

И последно, предполагам, че панталона не върви с коланчето  Crazy - за тази цена едва ли, не нахалствам, просто питам. И uni ivoire какъв цвят е?

Аз имам такъв костюм от лятото, само че панталонът не е дълъг, а бермуди. С коланчето си е. Peace
Ръкавите на сакото са ми дълги, иначе ми е по мярка - нося 34 номер, съвпада си.

# 349
Шоколина,благодаря за линка на мъжкото яке-много е хубаво  bouquet  Точно такова ни трябва  Grinning

# 350
Момичета, имаше един код за подарък кафява чанта с капси. Кой беше кода, ако въобще е валидна все още офертата  newsm78 От сайта намерих код 23949, който работи, но незнам дали това е въпросната чанта  newsm78

# 351
  • София-Лагера
Момичета, имаше един код за подарък кафява чанта с капси. Кой беше кода, ако въобще е валидна все още офертата  newsm78 От сайта намерих код 23949, който работи, но незнам дали това е въпросната чанта  newsm78

31801 май беше.

# 352

31801 май беше.

Мерси  Hug Ако е този, вече е невалиден  Sad Ако може някой, който го е ползвал, да се включи  Praynig

# 353
  • Карлово
Чантата с капси не я доставят отдавна. Аз вместо нея получих сешоар, още някой също беше писал, че вм. нея е получил нещо друго.

# 354
  • Карлово
Получих офертата с код 47058, но не мога да я използвам, изписва ми че е персонална??? На някой да му се е случвало това?
И при мен така. Писах им, даже имам отговор - не знам как да активирам кода, така ми отговориха Thinking Ако имам проблем - да им позвъня по телефона Naughty

# 355
Получих офертата с код 47058, но не мога да я използвам, изписва ми че е персонална??? На някой да му се е случвало това?
И при мен така. Писах им, даже имам отговор - не знам как да активирам кода, така ми отговориха Thinking Ако имам проблем - да им позвъня по телефона Naughty

Тъкмо и аз щях да се оплаквам - имам същата оферта на мейла и не работа. Плюс една от фактура - и тя също. На всичкото отгоре и тези, които са в Mes offers speciales - две на брой - и те не работят.

# 356
Чантата с капси не я доставят отдавна. Аз вместо нея получих сешоар, още някой също беше писал, че вм. нея е получил нещо друго.

Мерси, и аз така си мислех   bouquet

А тази кафява чанта-подарък с код 23949 - някой има ли идея какво представлява  newsm78

# 357
Голям късмет Sad, за първи път ми пускат оферта и тя ще е дефектна.

# 358
Голям късмет Sad, за първи път ми пускат оферта и тя ще е дефектна.

И аз съм така #Cussing out Да получа един път нещо симпатично като оферта и то да е за мебели, които няма как да ми бъдат доставени...

Момичета, обещах да се отчета за 24-те иноксови прибора, които идват като подарък...Ами, какво да ви кажа - майка ми си ги хареса, даже много. Не са прекалено тънки, както очаквах и за всеки ден са напълно прилични Peace

# 359
  • София
presCode=5502110&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Много се колебая за размера...40 мисля че ще ми е голямо, 38 малко..де да знам..чакам някой да даде отзиви  Tired
Аз имам такъв костюм от лятото, само че панталонът не е дълъг, а бермуди. С коланчето си е. Peace
Ръкавите на сакото са ми дълги, иначе ми е по мярка - нося 34 номер, съвпада си.
[/quote]
 а панталонките как са като размер ?
и от тях ли си взе 34 ?
А матреоята ?
С две думи залслужава ли си  newsm78
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт