Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 53 614
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 885
Къде са кодовете с офертите на сайта pazaruvane, нещо не мога да ги открия?

Промоционални кодове за отстъпки, под първия абзац, клкни на изречението Peace

Преди беше така, но явно е променен, няма линк към офертите.

# 886
Mikkey®™ откъде намираш кодовете и снимките с подаръците?

# 887
Преди 2 дни пуснах порьчка и до момента нямам нито потвьрдително писми,нито са ми изтеглили парите. Кажете кьде в сайта мога да си видя акаунта и изобщо какви са ми порьчките и т.н Praynig Praynig Praynig

# 888
  • София
Преди 2 дни пуснах порьчка и до момента нямам нито потвьрдително писми,нито са ми изтеглили парите. Кажете кьде в сайта мога да си видя акаунта и изобщо какви са ми порьчките и т.н Praynig Praynig Praynig

Горе цъкни на Suivi De Commande. Излиза ти подробен списък с поръчките (всички до момента), където са написани артикул по артикул.

# 889

Suivi de commande там има само кога си поръчала даден артикул, повече няма Confused

# 890

Виж в SUIVI DE COMMANDE

# 891
  • In transit
Инфо за Варна - днес ходих до митницата и нямаше нищо от ЛаРедута...казаха, че утре очакват "сутришна поща" и има голяма вероятност да има пратки от Франция...иначе в понеделник със сигурност щяло да има  Peace

ОО дано е така  Praynig И аз ходих днес, жената беше много любезна, прерови всички бележки, но нямаше за мен. Колкото и да нямам търпение, ще дочакам новата седмица, дано ми дойде поръчката  Grinning

Вие откога чакате? Аз от 22.10 и 26.10 и мисля да се разходя до митницата към обяд. Може да се засечем  Grinning

# 892
  • Варна
Вие откога чакате? Аз от 22.10 и 26.10 и мисля да се разходя до митницата към обяд. Може да се засечем  Grinning
Моята е от 19ти. Но утре съм сама с детето и няма да мога да се смъкна до долу, колкото и да ми се иска...

Имам тази оферта на мейла, незнам дали я коментирахме вече  newsm78
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … 700RN070144920700
само дето на нито един от размерите не ми дава наличен, съответно не мога да ползвам офертата

# 893
Моята е от 19ти. Но утре съм сама с детето и няма да мога да се смъкна до долу, колкото и да ми се иска...

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … 700RN070144920700
само дето на нито един от размерите не ми дава наличен, съответно не мога да ползвам офертата

аз ще замълча щото моята е от 14и, само риза и жилетка е и не вярвам да е за митница, ама ще ида да видя и там ooooh!

# 894
Благодаря ,разбрах. Вьбоще не ми е приело порьчката. Не виждам защо при положение,че в картата има предостатьчно пари,че стигнах до 6 стьпка  Crossing Arms

# 895
Благодаря ,разбрах. Вьбоще не ми е приело порьчката. Не виждам защо при положение,че в картата има предостатьчно пари,че стигнах до 6 стьпка  Crossing Arms

писах по- нагоре че във Франция е имало празник, незнам за Редута, но в Промод аз 3 ди се мъчих да поръчам, чак днес успях, може и това да е причината Rolling Eyes иначе в понеделник си правих от тук без проблем Rolling Eyes

# 896
аз имах същия проблем преди 20 дни,пуснах поръчка прие ми я,стигнх до последната стъпка,поръчах едни чаршафи с одеалото,но после не бях влизала да си проверя какво става и така до реди няколко дни си ги чаках,а те просто не са ми я приели,нещо им се бъгва цялата система,откакто си обновиха сайта само проблеми

# 897
  • In transit

Code 24856 = Taille 46/48. Code 24848 = Taille 42/44. Code 23574 = Taille 38/40 тези работят и отстъпка дават  Peace

# 898
Инфо за Варна - днес ходих до митницата и нямаше нищо от ЛаРедута...казаха, че утре очакват "сутришна поща" и има голяма вероятност да има пратки от Франция...иначе в понеделник със сигурност щяло да има  Peace
Брей, всеки ден обикалям като куче пред месарница тая поща, мислех, че в събота работят колкото да не заспят, пък те и колети получавали. Ще минавам и утре, видяло се е. Чакам си пухенката с нетърпение(поручката е от 19ти), утре заминаваме на планина, добре щеше да ми дойде(като че ми е единствената).

# 899
Да, в Била, че й по-хубаво. На Факелман, във формата на ябълка. Хем ми маха семките, хем ми ги реже на парчета Peace

Общи условия

Активация на акаунт