Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 56 029
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 210
  • До хладилника, който обичам
Защо на стъпка 5 не ми изброява всичко, което е в кошницата, а цената е като за всичко?

# 211
# 212
# 213
  • София
Работят ни французите, ама така яко ни работят, та почвам да се чудя французи ли са, или араби  newsm78
За иноксовите прибори - надявам се, че ще ми позволите да поправя вчерашните си положителни отзиви, независимо, че това ще ви разсърди или разочарова. Всъщност те са железни - лепят така здраво магнит, че не е истина. Една от лъжиците де оказа надрана, с падащо покритие и оттам тръгна съмнението, което после лесно се потвърди. Т. е. след първите няколко измивания неминуемо ще тръгне ръжда. Т. е. подаръците са толкова фалшива история, че няма накъде.
За кодовете и отстъпките - също има нещо много, много гнило. Чак такова разнообразие на варианти - действа, не действа, действа с различна отстъпка, дава различен подарък - всичко това навежда на разни не съвсем чисти помисли от моя страна.
И пак стигам до извода, че да купувам оттук - от родните магазини, ми излиза най-изгодно - мога да го видя, да го пипна, да го премеря, да се видя как изглеждам с него, да го върна, ако има дефект или покаже такъв при първото ползване, или поне мога да опитам да направя всички тези неща. Което пазаруването от Редут не ми позволява. Все пак всеки избира дали да рискува и как точно да похарчи парите си. Аз май ще предпочета да го правя тук, пък и без "щедрите" френски подаръци. Очевидно това е фирма, която по понятни ней причини, не е научила отдавна известния и във Франция урок - че клиентът трябва да се глези, да се чувства желан и привличан да се връща отново и отново. А разочарованието не е най-прекият път към сърцето клиентско.
Добро утро, "редутки"  Wink

# 214
И при мен на стъпка 5 не показваше цялата поръчка. Бях ползвала оферта, която дава 15 Е намаление и безплатна доставка за три ненамалени продукта. Каквото и да правех, на 5-та стъпка ми излизаше списък с 3 продукта, затова махнах накрая всичко друго и поръчах само 3 неща Sad

# 215
И при мен на стъпка 5 не показваше цялата поръчка. Бях ползвала оферта, която дава 15 Е намаление и безплатна доставка за три ненамалени продукта. Каквото и да правех, на 5-та стъпка ми излизаше списък с 3 продукта, затова махнах накрая всичко друго и поръчах само 3 неща Sad
Ъх, хвърли ме в музиката. Някой друг?

# 216
На стъпка 4 виждам:
Dans mon panier : 6  article(s)    ---- ?
Ma remise Offre Spéciale :     ----- ?
Un cadeau :    GRATUIT

Mes frais d'expédition :   6,00 ?
Supplément :    1,65 ?
TOTAL A PAYER    ---- ?

Но на стъпка 5 ми се показват само 4 от 6-те неща  newsm78 а сумата е същата.
А по-долу на същата стъпка 5 пак пише

Dans mon panier : 6  article(s)      ---- ?

# 217
  • Варна
Работят ни французите, ама така яко ни работят, та почвам да се чудя французи ли са, или араби  newsm78
Добро утро и на теб!
Позволи ми да не се съглася с горното. Аз поне не се чувствам "изработена" - доволна съм от всички подаръци, които съм получила до момента, но, дори и без тях, цените на нещата, които купувам от ЛаРедут, са доста по-ниски от тези, на които бих ги купила тук. Да не говорим, че в много от случаите не плащам нищо за доставка. Моето мнение е, че е по-изгодно да се купува от сайта, а, когато нещо не ми харесва или става, винаги мога да го пусна в Продавалника. Всъщност досега само с обувки за мен съм имала проблеми и то поради неулучване на номера. И трите чифта се продадоха много бързо.
Другия голям плюс за мен е качеството на по-голямата част от покупките ми. В пъти по-добро от китайските боклуци, заливащи пазара в България.
За цените на спортните стоки да не говорим - сатенените маратонки от 22,50 евро в ЛаРедут в аутлета на Адидас във Варна струват над 100 лв. (при това са намалени  Mr. Green).
И, на последно място, обичам да получавам колети. Всеки път, като си получа поредната пратка, се чувствам като на Коледа. Hug

# 218
  • София
Чоколина, моля да ме извиниш, но голяма разлика между китайските боклуци у нас и виетнамо-тайладско-макайските, които ни пращат от Редут, не виждам. Може би трябва да е не в проценти, а в пъти, за да се забележи  Simple Smile
Всъщност дядо Коледа никога не ме е разочаровал, може би и в това е част от проблема ми. Но това си е мой проблем, не е задължително да е на някой друг от останалите съфорумци.

# 219
  • Пловдив
Бу, не си спомням на коя стъпка, но ми разделяше поръчката на две категории, според това, дали са намалени или не, но да липсва от поръчката...

За новата оферта...ако е лична - добре. Но аз я получих, а не ми дава да я ползвам - горе ми излиза червената удивителна.

някой има ли вчечатления за тези Пуми
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4067282& … ue&ksource=-1
с един номер по-големи ли да ги наръчвам?

А горе мантото е с мъжка номерация  Peace

# 220
  • София
За иноксовите прибори - надявам се, че ще ми позволите да поправя вчерашните си положителни отзиви, независимо, че това ще ви разсърди или разочарова. Всъщност те са железни - лепят така здраво магнит, че не е истина. Една от лъжиците де оказа надрана, с падащо покритие и оттам тръгна съмнението, което после лесно се потвърди. Т. е. след първите няколко измивания неминуемо ще тръгне ръжда. Т. е. подаръците са толкова фалшива история, че няма накъде.
За кодовете и отстъпките - също има нещо много, много гнило. Чак такова разнообразие на варианти - действа, не действа, действа с различна отстъпка, дава различен подарък - всичко това навежда на разни не съвсем чисти помисли от моя страна.
И пак стигам до извода, че да купувам оттук - от родните магазини, ми излиза най-изгодно - мога да го видя, да го пипна, да го премеря, да се видя как изглеждам с него, да го върна, ако има дефект или покаже такъв при първото ползване, или поне мога да опитам да направя всички тези неща. Което пазаруването от Редут не ми позволява. Все пак всеки избира дали да рискува и как точно да похарчи парите си. Аз май ще предпочета да го правя тук, пък и без "щедрите" френски подаръци. Очевидно това е фирма, която по понятни ней причини, не е научила отдавна известния и във Франция урок - че клиентът трябва да се глези, да се чувства желан и привличан да се връща отново и отново. А разочарованието не е най-прекият път към сърцето клиентско.
Добро утро, "редутки"  Wink

Karima, хем си права, хем не  Mr. Green

Подаръците са си подаръци, защо очаквате да стават  newsm78 никога не поръчвам от там заради някакъв подарък...

От Редута поръчвам основно маркови стоки и съм доволна, последните маратонкие на Аля които струват 80лв. в Скай Сити центъра от Редута ми излязоха 40лв. определено ми излиза по-евтино  Mr. Green

А парцалки от Редута се поръчват, юни или януари, когато са по 1-2-3ЕУР и да не ти станат, голяма работа  Laughing Laughing Laughing

Определено ми харесва да пазарувам от Редута, за мен лично е по-изгодно от отечествените магазини  Hug

# 221
Ето как изглежда (махнах си името, адреса и сумите): http://img.photobucket.com/albums/v724/t_ruseva/forum/drehi/lare … .jpg?t=1193732633

# 222
За новата оферта...ако е лична - добре. Но аз я получих, а не ми дава да я ползвам - горе ми излиза червената удивителна.

и при мен така  Embarassed

# 223
  • София
Karima, хем си права, хем не  Mr. Green

Подаръците са си подаръци, защо очаквате да стават  newsm78 никога не поръчвам от там заради някакъв подарък...

От Редута поръчвам основно маркови стоки и съм доволна, последните маратонкие на Аля които струват 80лв. в Скай Сити центъра от Редута ми излязоха 40лв. определено ми излиза по-евтино  Mr. Green

А парцалки от Редута се поръчват, юни или януари, когато са по 1-2-3ЕУР и да не ти станат, голяма работа  Laughing Laughing Laughing

Определено ми харесва да пазарувам от Редута, за мен лично е по-изгодно от отечествените магазини  Hug
Подаръците изразяват уважението към клиента, Наде. А когато на мен два пъти поред ми е показано неуважение, трети път рядко решавам да си плюя на фасона. Очевидно 1-2-3 евро, които биха отишли на вятъра, едва ли биха представлявали финансово притеснение за някого тук, за мен, слава Богу - също. Но това не отменя въпроса ми защо трябва да плащам някому, за да събирам в гардероба си некачествените му стоки. Пак казвам - проблемът си е само мой. Всеки, който си го присвои, ще си докара само главоболие  Mr. Green Затова аз спирам с коментарите по него дотук.

# 224
Съгласна съм с Маримма, защото много неща са боклуци и м/у тях има и читави.
Не можеш да  го пипнеш, не можеш да го пробваш....Да имаш 2 неща които са грозни в поръчката+ транспорт+ поща+такса обработка и това вдига цената на останалите продукти.

Съгласна съм с Чочолина с това, че тук китайските стоки са ужасни. качестово сигурно е "ж" категория. В Редутския сайт багладешки, тайландски, индийски ако щете неща са в пъти по-добри. И с ана цената на гадните  тук.
Иначе недейте така да плюете китайските стоки. В крайна сметка вече ВСИЧКО се прави в китай. Въпроса е в качеството само. Ми, че то маратонки, електроника, дрехи- всичко е китайско. Поне са единствените маркови неща. Като пише "произвенео в Китай" поне знаеш, че е истина . хахаххаха

Моят мотив за пазаруване от там, че в БГ няма  моите размери 46/48. В БГ много трудно, ще намеря. Аман от дрехи за анорексички!
Другият ми мотив е, че мразя да обикалям магазини.
Живяла съм доста години извън БГ и там, като влезеш в шопинг център е изцяло с няколко вериги магазини. Съответния магазин  е на 4 етажа ( примерно) . На първи етаж са дамски дрехи, втори- мужки, обувки и последния е парфюмерия със съответите щандове на марките козметика. Тук такова нещо няма и ме дразни.
Там като отида на дамските блузи има от всички размери от SSS do XXXL примерно казано( говоря за конфекцията)
А тук в прословутите тъпи молове някакви малки магазинчета с по 2-3 номера от всеки артикул. И като ми кажат " ОООО за вас нямаме" и ми идва да и тегля шут в зъбите.

Това е основната причина поради която още дълго ще купувам от РЕДУТА.

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 10:49 от Mamica

Общи условия

Активация на акаунт