Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 454
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 405
на мен понякога като ми се случи подобно нещо и от кошницата отварям линка на дадения артикул и пак го добавям в кошницата и вече е с по-ниската цена  Peace

# 406
и при мен се е бъгнал,слагам махам все различно ми показва,опитвам да намеря нещо намирам го отварям да си избера размер ,а то съвсем друго излиза,връщам обратно нещото го няма,вече цяла седмица пробвам да пусна поръчка и все нещо става,не ми щат парите нещо тия франсета Joy

# 407
  • София
на мен понякога като ми се случи подобно нещо и от кошницата отварям линка на дадения артикул и пак го добавям в кошницата и вече е с по-ниската цена  Peace
Пробвах - и не става  #2gunfire #2gunfire

# 408

мъжа ми си вкара в кошницата ми същия Laughing
на обяд ще си захраня сметката и ще пускам поръчката  Mr. Green

# 409

и моя си го поръча,но долу крачола му е много стегнат ластика,иначе е готин,сега ще го е яд че на скъпото си го поръча

# 410
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-crochet.aspx?productid= … e&pagesize=16
Моля някой да ми помогне. Ето тези балерини в сайта ми ги дава на 7,5о,но като ги сложа в кошницата ми ги дава на 15 ежро. Може ли някой да пробва как излизат пори него? Имате ли идея защо така се получава?

# 411
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-crochet.aspx?productid= … e&pagesize=16
Моля някой да ми помогне. Ето тези балерини в сайта ми ги дава на 7,5о,но като ги сложа в кошницата ми ги дава на 15 ежро. Може ли някой да пробва как излизат пори него? Имате ли идея защо така се получава?
и при мен е същото с много неща така,нещо пак става със сайта

# 412
  • Sofia
  Мами, имам нужда от практичен съвет. Чакам бебчо да се появи в началото на януари и искам да му поръчам две космонафтчета, но не знам какъв номер на поръчам. Колебая се между 60 и 67, за да можем да ги ползваме до април месец. Какво ще ме посъветвате?
Ира, аз поръчах 54 от едно много сладко космонафтче. 67 ще е огромно, най-много да вземеш 60. Ако искаш изчакай, всеки момент чакам да си получа поръчката и ще го пробвам на едно новородено бебенце да видим как ще е като размер.
И аз искам размери на 54-ти размер защото до сега съм поръчвала 60 и 67 см, които обаче по мое мнение са огромни, позабравила съм какво е новородено и колко е голямо.  ooooh!
Даже ги съпоставих с куклите на детето, за да преценя, изтрещяла съм напълно  Crazy
Но ето малката е 48см, а голямата 68, пижамата е 60см, става на голямата кукла, премерих я  Crazy
А космонафт чакам 71, което ще е повече от огромно, нещо не мога да си преценя поръчките и размерите в последно време  ooooh!

# 413
Вчера си получих поръчката от 13ти(обаче от Франция е тръгнала на 18ти).
По-интересното:
за бебето това панталонче - мекичко е и хубаво.
Пак за бебето - това костюмче. Много е хубаво. Като материи блузката и панталончето се различават. Панталонът е леко ватиран, блузката е по-тънка, без вата, но и двете са много хубави. Блузката е с копченца на гърба от горе до долу.
За госпожицата - това панталонче. Хубаво трико е. Тънко. Ще го пускам в продавалника обаче, защото съм и поръчала 102 р-р, а като за нея е 114.
За себе си взех този пуловер, но в синьо - много мек и хубав, доволна съм.
Има и 2 хубави блузки за дъщерята, но вече са обсъждани.
Направих реални снимки на всичко изброено, но бебето в момента не позволява да се занимавам с кабели и фотоапарати. Ако има интерес към нещо, довечера ще кача снимки.

# 414
  • Sofia
Кремена, на мен ми ги дава на 10е още преди да ги сложа в кошницата червените, с 30% намаление са ми, а белите са с 50%, но като ги сложа в кошницата ми излиза удивителната. Пробвай по-късно през деня очевидно днес имат проблем.

# 415
КОЙ НОМЕР

# 416
Аз поръчах току що без проблем. Дано и при вас се оправят нещата.

# 417

и моя си го поръча,но долу крачола му е много стегнат ластика,иначе е готин,сега ще го е яд че на скъпото си го поръча
НЕ МОГА ДА ГО ПОРЪ4АМ,
КОЙ РАЗМЕР ВЗЕ ТИ ЗА МЪЖ ТИ

# 418
и аз да се изкажа за космонавта - ние се родихме 54см и на 2 месеца навършени бяхме 62см., така че .... много зависи колко се роди

# 419
  • Бг-мама
Мама Бобо защо пишеш постоянно с големи букви , и без тях се вижда поста ти .

Общи условия

Активация на акаунт