Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 56 028
  • 1 154
  •   2
Отговори
# 390
  • София
аз този, който харесах е 40 евро и затова така напираме
моля те ми дай линк  Praynig

# 391
  • София
Имам поръчка от 14.10, която още не е пристигнала. Някой чака ли нещо от този период?
аз от 15..и проверявах вчера..и нищо...

# 392
Имам поръчка от 14.10, която още не е пристигнала. Някой чака ли нещо от този период?

Днес получих поръчката си от 15-ти октомври.

Прословутите детски пухенки са наистина много хубави, а за цената си - направо прекрасни. Поръчах две за подаръци на племенничките ми. Опитах да поръчам и за синовете ми в черно, но всички размери в черно вече са свършили Confused

# 393
линк към мъжки адидас

# 394
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7090218& … ue&ksource=-1

някой има ли наблюдение над това сако?

# 395
Урааа, днес си получих първата поръчка от Ларедут  Grinning, която беше от 14.10. Доволна съм от всичко, довечера ще дам подробни отзиви.

Имате ли информация за това палто? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3963322& … ue&ksource=-1

# 396
  • на плажа
  Мами, имам нужда от практичен съвет. Чакам бебчо да се появи в началото на януари и искам да му поръчам две космонафтчета, но не знам какъв номер на поръчам. Колебая се между 60 и 67, за да можем да ги ползваме до април месец. Какво ще ме посъветвате?

# 397
  • Пловдив
Ирка, зависи дали ще е едър бебчо  Wink Мойта госпожица като се роди мъничка и 50 й беше голямо в началото  Confused Май по-добре 60 поръчай  Rolling Eyes

# 398
  • София/Център
Този сайт наистина се е побъркал, един линк не работи като хората, цъкам на спортно горнище и ми се отварят бебешки възглавници, цъкам на маратонки-оп матраци.... #Crazy
Някой да е получавал поръчка от 19 на митница, нямам известие, но мисля днес да се разходя до там че ми е близо и нямям търпение  Whistling

# 399
Дими на 6 м. е 67 см., носи 71 космонавтче. И аз мисля, че 60 ще е ок.  Hug

# 400
  • Варна
  Мами, имам нужда от практичен съвет. Чакам бебчо да се появи в началото на януари и искам да му поръчам две космонафтчета, но не знам какъв номер на поръчам. Колебая се между 60 и 67, за да можем да ги ползваме до април месец. Какво ще ме посъветвате?
Ира, аз поръчах 54 от едно много сладко космонафтче. 67 ще е огромно, най-много да вземеш 60. Ако искаш изчакай, всеки момент чакам да си получа поръчката и ще го пробвам на едно новородено бебенце да видим как ще е като размер.

# 401
  • София
И Вики на 6 месеца е 66см. 67 ще ви е огромно  Simple Smile

# 402
  • София/Център
Аз също съм поръчала за едно новородено 54 и според мен е достатъчно голямо, на Марти му бях взимала само 54 размер, той се роди 52 и 3,800 което си е доста сравнително, и му си носи дрехите поне няколко месеца, 64 ще е повече от огромно за него

# 403
Момичета и при мен сайта се е побъркал #2gunfireОт 1-2 седмици исках да поръчам едно сако и блузка които бяха намалени доста с по 65 процента някъде+една пухенка за малката и едно друго якенце.Всичките 4 неща за 59евро.Тъкмо вкарах 65евро в картата и идвам да пусна заявката и какво да видя-вече е 115-116евро #CrazyНаправо онемях...Точно сакото и блузата са увеличени или по скоро като ги намеря в сайта са намалени а като ги добавя в кошницата са без намаление.Някой има ли идея защо така,незнам дали да пускам поръчката без тях а ме е яд.А вчера кошницата ми беше изтрита и немога да ги намеря 2 часа,че се принудих да чета цялата 32 и 33 тема защото от там ги бях извадила от линк.И толкоз труд на вятъра #Cussing out

# 404
  • София
Ми сама казваш,че искаш да вземеш 2 космонавчета, ако искаш вземи едното 60  а др. 67. / това 67 / 67 най -много да го носите месец два- ама знае ли се/Малката се роди  голямо бебе 4040 и  51см. по скоро пухкаво а за протокола аз съм кинта и 20 Mr. Green нямам 160 и 50 кг.

Общи условия

Активация на акаунт