Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 443
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте Simple Smile Интересува ме дали някой е поръчвал с код 11045 и дали този подарък http://picasaweb.google.com/pazaruvane/LaRedoute/photo#5120155548203619058 си заслужава.
ако не се лъжа за тези прибори коментираха, че са кофти
да -за тези ставаше дума - аз мнение нямам - още ги чакам Rolling Eyes

# 601
Здравейте Simple Smile Интересува ме дали някой е поръчвал с код 11045 и дали този подарък http://picasaweb.google.com/pazaruvane/LaRedoute/photo#5120155548203619058 си заслужава.

Май само аз и майка ми от всички, които са ги поръчвали като подарък, ги харесахме тези вилички, ножчета, лъжици и пр. Mr. Green

Вероятно наистина ще ръждясат след ден-два, но засега изглеждат добре Wink

# 602
  • София
Кой беше кодът, който намаляваше цената при поръчка на 3 ненамалени продукта?

# 603
пишете повече хора,за да се задействат преди да изтече офертата Close
прати ми на ЛС текста на писмото

# 604
  • София
...а комплектът Грако е на най-ниска цена Simple Smile 35,74Е
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-pour-poupees-graco.aspx?p … e&pagesize=16

/Някой има ли реална снимка на този комплект и да сподели мнения дали е качествен!!!Искам да го поръчам за Коледа за малката!!!

# 605
  • Sofia
Ти пък текст!Писах им едно изречение,че днес сутринта са ми пратили оферта,която системата не ми дава да използвам.Защо?Преведох си го на френски съсъ преводача на Гювеч и го пратих

# 606
Момичета, човек няколко дена да няма възможност да влиза във форума и вие ще изпишете 100 страници. Сега не мога да насмогна да чета. А като не чета и изпускам важни неща  ooooh!

# 607
  • Ку-куландия
Обърнали ли сте внимание че в листовете които идват с пакетчетата винаги има кодове с оферти. Черен правоъгълник над зеления в който има големи цифри с проценти и под тях пише кое намаление за какво е.

# 608
Обърнали ли сте внимание че в листовете които идват с пакетчетата винаги има кодове с оферти. Черен правоъгълник над зеления в който има големи цифри с проценти и под тях пише кое намаление за какво е.

Аз досега не съм, но мисля да се поправя Mr. Green

# 609
А някой да е срещал мъжки джинси?  Heart Eyes

И аз искам да питам същото  Rolling Eyes не дънки, джинси търся. Мъжки  Thinking Някой дали ще може да помогне?

# 610
  • София
Ох и аз я получих тази оферта, но не мога да я ползвам, 'щото била персонална... Crazy

# 611

И аз искам да питам същото  Rolling Eyes не дънки, джинси търся. Мъжки  Thinking Някой дали ще може да помогне?
Вчера се обсъждаше. ВЧЕРА!

Моля кажете какво е SAC a DOS? Някаква чанта, но каква? Преводача не казва.

# 612
  • на пистата

Вчера се обсъждаше. ВЧЕРА!

Моля кажете какво е SAC a DOS? Някаква чанта, но каква? Преводача не казва.
раница

# 613

Къде това  newsm78 От 10 минути се зверя във фактурата си и нищо такова не виждам  Embarassed

# 614
Моля ви, който си е поръчал от евтините блузки http://www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-manches-longues.aspx?pr … e&pagesize=16 ако може да ги снима, какви цветове са, доволни ли сте и могат ли да се ходи само по тях или са за под пуловер. Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите
Ти се шегуваш нали?
Аз ги имам. Тънки са МНОГО са тънки. Материята е много приятна. На снимка нищо няма да разбереш, а и как ли пък не бих снимала и трите сега...за 5 Е, ще се скъсам от снимки.
Разбирам да купуваш палто за 200Е да се втурна. Ама това вече е прекалено. 100 пъти с еказа. ТЪНКИ СА. Материята е стегната и много хубава. Цветовете можеш да си ги видиш и сама.Има таблица с цветове, ако пък не питаш гугъла.
Аз разбирам, че сме тук да си помагаме, но пък " дай да питам че ми е по-лесно" ми и снимка на някакви си там парцали за 5 Е.

Общи условия

Активация на акаунт