Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 405
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 705
Днес си получих поръчката от 21-ви.
За 100 грама повече на митницата беше, добре, че при нас няма такса.
И като гледам тия 100 грама са дошли от кашона, ако бяха в найлонова торба, нямаше да има два килограма и щеше да е в пощата.

Всички неща от колета ми вече са коментирани тук и няма какво повече да добавя.

Ще споделя само за подаръка туника с панталон - хубава е, харесва ми, но май пращат един и същи номер.
На залепения етикет като размер пише 000.
Предишната ми поръчка пак беше с подарък туника размер 42/44, аз нося 44, но тази ми беше малка.
Специално заради туниката пак поръчах, този път размер 46/48 - и тази ми я доставиха същата -никаква разлика с размера на по-малката.
Та мисълта ми е, че май за подарък пращат еднакъв размер, въпреки че са дали различни кодове.
би ли я снимала  bouquet

# 706
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Не мога да намеря маратонките Адидас за 16 евро, бихте ли ми помогнали?

# 707
  • Все на втория етаж
Момичета, които имате Грако, доволни ли сте от покупката? Струва ли си парите?

# 708
кои дамски мъжидетски

# 709
Цитат
Публикувана от: Flash* 

Само аз ли останах да чакам поръчка от 13-ти? 
Не си само ти.
Аз чакам  от 11.10, но няма още никакво известие.

# 710
Знам, че е коментирана тази блузка, ама пак да питам дали бива като качество, мекичка ли е , много ли е тъничка ?
Много е тънка, да. За под пуловер/жилетка е идеална.

Валерия я има, май не беше много очарована. Дано се включи да каже.

# 711
сега чувам за тях Shocked, и аз искам линк Praynig

# 712
сега чувам за тях Shocked, и аз искам линк Praynig

заповядайте

за тези ли става въпрос?

# 713
  • Все на втория етаж
Чудя се просто дали да купя триколка количка за кукли, която струва 60 лв. или да взема този комплект за Коледа, отдавна съм го харесала, но много афиф ми изглежда. Tired

А детски маратонки Адидас взимали ли сте? Отговарят ли си на номерата? Харесах едни, но не знам кой номер да взема, колебая се между 25 и 26, искам и пролетта, живи и здрави да ги носи. Blush

# 714
  • Все на втория етаж
И последно да помоля Над Таб , да ми даде линковете на двата розовички анцуга, за които се чудеше кой да избере.

# 715
Дуци, Ангелаки, мерси   bouquet

# 716
  • Варна
А детски маратонки Адидас взимали ли сте? Отговарят ли си на номерата? Харесах едни, но не знам кой номер да взема, колебая се между 25 и 26, искам и пролетта, живи и здрави да ги носи. Blush

От сайта не съм, но и купих оттук лятото 30 1/2 номер/все още и стават и мисля, че и напролет ще и стават. Според обувката това лято носеше обувки и сандали номер 29 и 30. По-добре вземи по-големия номер т.е. 26 за да и стават и пролетта.

# 717
  • София
досега талибанките нищо не са строшили и като се има предвид, че тук в марсел само леглото е 20 кинта ми се струва, че е добра покупка. моите обаче не си играят много много  с него, но те май нямат играчка , с която да играят повече от 2-3 дни  Embarassed

# 718
  • София
Дуци,мерси! Hug

Съжалявам,че не съм ровила в темата,но ми трябваше спешно,защото излизах,а една приятелка ме помоли д ай направя поръчка...
Много сте услужливи и мили.
Евалата!

# 719
  • Sofia
Чудя се просто дали да купя триколка количка за кукли, която струва 60 лв. или да взема този комплект за Коледа, отдавна съм го харесала, но много афиф ми изглежда. Tired
Ако сега пред мен стои този избор бих взела триколката  Peace
Комплекта за тези си пари бива, друг е въпроса че на мен не ми харесва и също ми изглежда много афиф, даже съм сглобила половината от него само нямам желание за другата част.

Получих днес поръчка от 22-ри на пощата с тези маратонки за мъжа ми, които се оказа че заради стеснения модел 48-ми номер са му малки. Ще му ги трансформирам на сандали вече ми писна всичко да му е малко.
Някой по-напред пита за блузите 3XL на някой марки отговарят на XL или L къде ви се видяха огромни не знам, имам няколко с този размер вече в къщи мога да ви ги измеря с точност. И до сега съм поръчвала около 10 мъжки блузи все XXXL, различни марки и нито една не отговаря на размера си, това явно е китайска номерация.

Общи условия

Активация на акаунт