Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 34

• 54 416
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 690
супер го е превел преводача, направо съм изумена. браво
направих само някои леки корекции

Френска версия:

Madame, Monsieur,

Je vous écrit afin de discuter la question suivante.

Aujourd'hui, j'ai reçu sur mon e-mail personnel unе offre "Economisez la Livraison + 15 euros en 1 clic!" Cependant, lorsque j'essaie de l'appliquer sur ma commande, elle ne fonctionne tout simplement pas et le message suivant apparaît: L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client."

Comme vous pouvez voir cela est assez contradictoire, car d'un côté, je reçois un code personnel sur mon courrier électronique, avec mon numéro de client, et de l'autre le site refuse de me donner la décote parce que le code était personnelle? ! ? Ce qui, évidemment, n'est pas vrai et même ridicule.

Je veux vraiement profiter de cette offre, donc, merci d'avoir la gentillesse de corriger ce problème pour vos clients fidèles Simple Smile.

Respectueusement,

Bla Bla

Все пак ако има някоя френскоговоряща мама да го прегледа ще е много по-добре Hug.

# 691
  • София
супер го е превел преводача, направо съм изумена. браво
направих само някои леки корекции

Френска версия:

Madame, Monsieur,

Je vous écrit afin de discuter la question suivante.

Aujourd'hui, j'ai reçu sur mon e-mail personnel unе offre "Economisez la Livraison + 15 euros en 1 clic!" Cependant, lorsque j'essaie de l'appliquer sur ma commande, elle ne fonctionne tout simplement pas et le message suivant apparaît: L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client."

Comme vous pouvez voir cela est assez contradictoire, car d'un côté, je reçois un code personnel sur mon courrier électronique, avec mon numéro de client, et de l'autre le site refuse de me donner la décote parce que le code était personnelle? ! ? Ce qui, évidemment, n'est pas vrai et même ridicule.

Je veux vraiement profiter de cette offre, donc, merci d'avoir la gentillesse de corriger ce problème pour vos clients fidèles Simple Smile.

Respectueusement,

Bla Bla

Все пак ако има някоя френскоговоряща мама да го прегледа ще е много по-добре Hug.
Hug  bouquet

# 692
елфа, малко късно, но ето линка на оранжевия пуловер http://www.laredoute.fr/vente-pull-lambswool-col-polo-best.aspx? … e&pagesize=16

Каква материя е това?

агнешка вълна, стегната, хубава материя на фирма BEST
мерси!!!!!

# 693
Днес си получих поръчката от 21-ви.
За 100 грама повече на митницата беше, добре, че при нас няма такса.
И като гледам тия 100 грама са дошли от кашона, ако бяха в найлонова торба, нямаше да има два килограма и щеше да е в пощата.

Всички неща от колета ми вече са коментирани тук и няма какво повече да добавя.

Ще споделя само за подаръка туника с панталон - хубава е, харесва ми, но май пращат един и същи номер.
На залепения етикет като размер пише 000.
Предишната ми поръчка пак беше с подарък туника размер 42/44, аз нося 44, но тази ми беше малка.
Специално заради туниката пак поръчах, този път размер 46/48 - и тази ми я доставиха същата -никаква разлика с размера на по-малката.
Та мисълта ми е, че май за подарък пращат еднакъв размер, въпреки че са дали различни кодове.

# 694
Да се похваля аз си получих оня ден поръчката от 18ти !
Виждам че си от Варна, къде я получи в пощата или на митница, и имаше ли известие? Моята е от 19ти и не мога да преценя къде ще дойде  newsm78 Пък тези от нашата поща са много заблеяни и носят известията след ден-два

Извинявай , че късно отговарям, имах известие в пощата за малък пакет, защото нямаше 2 кг. , и го получих от пощата, а относно пощите наистина се бавят, защото като получавам пише премирно 2 дни по ранна дата, но специално тая беше дощла на деня ! Успех!

# 695
  • някъде
Тая оферта получихте ли я?Какво трябва да поръчам?Пробвах с различни неща,но нищо не дава.Пише,че артикула е неправилен.http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=73ca585dc4afb25a07

# 696
  • Sofia
Момичета,изпратих на всички,които са поискали снимки с пантофките.Ако съм пропуснала някой,да ми пише Hug

# 697
Знам, че е коментирана тази блузка, ама пак да питам дали бива като качество, мекичка ли е , много ли е тъничка ?

# 698
Тая оферта получихте ли я?Какво трябва да поръчам?Пробвах с различни неща,но нищо не дава.Пише,че артикула е неправилен.http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=73ca585dc4afb25a07
получиха я доста хора, коментирахме вече.Не е грешен артикула-нещо се е***ат с нас

# 699
  • София
Знам, че е коментирана тази блузка, ама пак да питам дали бива като качество, мекичка ли е , много ли е тъничка ?

Бива като качество, мекичка е и много тънка

# 700
  • Варна
Само аз ли останах да чакам поръчка от 13-ти? Rolling Eyes

# 701
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-le-cardigan.aspx?productid=3241055 … e&pagesize=16
Имам нужда от помощ. Това е с двойна номерация и се притеснявам ако поръчам 42/44 да не ми е огромно
като меря гръдната обиколка е 92-93 т.е съм в 40 (според талията и ханша съм 42)

# 702
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-le-cardigan.aspx?productid=3241055 … e&pagesize=16
Имам нужда от помощ. Това е с двойна номерация и се притеснявам ако поръчам 42/44 да не ми е огромно
като меря гръдната обиколка е 92-93 т.е съм в 40 (според талията и ханша съм 42)

Аз съм с гръдна 98 и 40 или 38/40 ми е перфектно за блузи и пуловери, ако си поръчаш 42/44 ще е огромно...

# 703
Само аз ли останах да чакам поръчка от 13-ти? Rolling Eyes
май да  Rolling Eyes аз мойте 2 си ги взех онзи ден от пощата Blush

# 704
  • Варна
На пощата не съм проверявала ама и известие нямам. Ще чакам, де ще ходя ... вече забравих какво съм поръчала. Wink

Общи условия

Активация на акаунт